REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.2° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
25.2° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Când se va redeschide parcarea supraetajată din Mamaia?! Video

Când se va redeschide parcarea supraetajată din Mamaia?! Video

Replica API 26 mai 2022 | 22:03 3471

Parcarea Albatros de lângă Cazino Mamaia (zona Bellagio), inaugurată în anul 2016 își va deschide porțile cel mai probabil în apropierea mijlocului lunii iunie. Aceasta a funcționat ani de zile fără ca șoferii să plătească o anumită taxă, bucurându-se de gratuitate, ulterior în 2021 implementându-se parcările pe zone cu plată prin SMS.

Parcarea multietajată va putea fi utilizată de către șoferi în aproximativ 2 săptămâni, probabil, funcționând în același regim ca și în anul trecut, respectiv plata prin SMS. Aceasta oferă 390 de locuri, întinzându-se pe 7 etaje la care se adaugă și terasa, cu o suprafață construită de 1.489 m2.

Anul trecut a funcționat pe o perioadă scurtă de timp, din 24 august, până pe 15 septembrie. Totuși, anul acesta pare că turiștii se vor putea bucura de locurile de parcare, încă de la începutul verii.

Parcarea Albatros este la momentul actual pustie, așa cum puteți observa în imaginile de mai jos, pe care Replica Constanța le-a surprins în timp ce a luat la pas împrejurimile acesteia, în scopul de a observa stadiul în care se află la momentul actual.

De altfel, reprezentanții primăriei au declarat pentru ziarul Replica faptul că, cel mai probabil, la începutul lui iunie va fi deschiderea acestei parcări, maxim 15 iunie, urmând ca mașinile să utilizeze locurile de parcare respective, în urma achitării taxei aferente prin intermediul SMS-ului. ”Cel mai probabil va fi deschisă începând cu 1 iunie, cel târziu 15 iunie. Anul trecut a funcționat în același regim, parcare cu plata prin SMS. S-a aflat foarte puțin în exploatare, a fost preluată pe 24 august și a funcționat până pe 15 septembrie” , au declarat reprezentanții primăriei pentru Replica Constanța.

Aceasta este prevăzută cu sistem de monitorizare a locurilor libere de parcare prin senzori dispuşi în dreptul intrării şi ieşirii din parcare, cu afişaj pe o tabletă electronică poziţionată deasupra intrării. De asemenea, circulaţia autoturismelor pe verticală se va face prin intermediul unei rampe drepte cu sens dublu, iar sensurile de circulaţie şi locurile de parcare vor fi marcate în pardoseală.

Video:

Circulaţia pietonală se va face prin intermediul a trei scări amplasate fiecare pe colţurile clădirii şi a două lifturi de 8 persoane. Cu ajutorul acesteia, se vor reduce ambuteiajele, parcările necontrolate și ”chinul” șoferilor de a căuta în mod disperat o parcare liberă.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singura solutie este sa ..
1
0
Sa va ia dracu'de imbecili! V-ati batut joc de oras si de locuitori in ultimul hal!
0
0
Bai oameni buni,voi cei care conduceti orasul si aveti in parbriz permise de parcare si libera trecere,nu va e rusine cu preturile astea?nici la Monaco nu e asa scump un loc de parcare pt o o**. La istanbul platesti 10 max 15 pe zi.ba voua nu va e rusine ma???
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510