REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.6° Constanța Lun., 26 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6651
6.6° Constanța Luni, 26 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6651
 

Candidatura lui Geoană, văzută de Ciolacu: Are pretenții, dar face șmecherii ieftine

Candidatura lui Geoană, văzută de Ciolacu: Are pretenții, dar face șmecherii ieftine

A.C. 3 decembrie 2023 | 00:00 2105

Marcel Ciolacu consideră că Mircea Geoană, aflat într-o campanie intensă în România, are pretenții să fie viitorul președinte al României, dar face șmecherii ieftine din 92-96. Premierul a mai spus că secretarul general adjunct al NATO nu înțelege că România s-a schimbat și că lumea are nevoie de alte lucruri.

Candidatura lui Geoana, vazuta de Ciolacu: Are pretentii, dar face smecherii ieftineMarcel Ciolacu

Marcel Ciolacu îl atacă pe Geoană

„Lumea s-a schimbat, noi toți ne-am schimbat, noi avem o obligație de a ține ritmul cu o dinamică pe care n-am mai întâlnit-o, cu provocări geostrategice regionale și mondiale, cu o generație care ne împinge din spate, cu foarte mulți români plecați în străinătate (…) Nu poți să vii să ridici pretenții să fii viitorul președinte al României cu niște șmecherii ieftine din 92-96. România are o altă realitate, totul e schimbat”, a afirmat liderul PSD întrebat ce părere are despre o candidatură a secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană, ca independent la alegerile prezidențiale. Premierul a mai spus că și Sorin Oprescu a candidat ca independent și și că a obținut un scor de doar 2,75%. El a declarat că România încă nu este pregătită pentru un președinte independent. „Societatea românească nu e încă pregătită pentru un președinte independent”, a mai susținut Ciolacu.

Candidatura lui Geoana, vazuta de Ciolacu: Are pretentii, dar face smecherii ieftineMircea Geoană

Marcel Ciolacu, despre propria candidatură

Ciolacu nu a confirmat că va candida la alegerile prezidențiale din 2024, dar a spus că este foarte ocupat și că nu a mai apucat să vadă nici măcar un film pe Netflix. El a declarat că nu și-a dorit să fie nici premier.

„Revenind la provocări. Foarte greu când ai atâtea provocări, când sunt atâtea decizii amânate, suntem într-o dinamică foarte mare să închidem negocierile cu PNRR (…) Eu am venit în această coaliție pentru că am considerat că această guvernare după 3 ani de rateu e despre economie și reformă. Nu-mi aduc aminte să fi avut în ultimul timp o oră măcar să mă uit la un film pe Netflix. (…) Discuția va trebui să o am în primul rând cu colegii mei. Decizii fără cifre nu se pot lua (…) Nu mi-am dorit să fiu nici premier. Partidul e cu președintele cât timp e președinte, când nu mai e președinte, nu mai e cu președintele. Am văzut filmul ăsta de 4 ori”, a afirmat liderul PSD.

Marcel Ciolacu a exclus posibilitatea unei înţelegeri cu preşedintele Klaus Iohannis. El a declarat că nu-i poate lua locul lui Iohannis și că nici acesta nu și-ar dori să fie premier.

„Eu nu cred că preşedintele României, după zece ani, îşi doreşte să devină premier sau preşedinte de partid. Nu am avut această discuţie şi nici nu cred că o s-o am vreodată”, a spus liderul PSD la Realitatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marcelino deja simte cum ii ia Mirciulica macul de pe covrig.
3
0
Normal, Geoană nu are școala vieții făcută la gonit de mistreți...
12
0
Mare distanta umana între Ciolacu și Geoana! Pisica când nu ajunge la...... scaunul prezidențial face....... pe ea! De neputință.
11
0
toti sunteti o apa si un pamant ...galben care a saracit tara in astia trezeci si ceva de ani ca niciodata !toti sunte ti buni la vrajeli scumpe ,promisiuni ieftine ,minciuni la tot pasul!
12
0
Nea Marcele, bre, nu te vad bine! Vezi ca Mirciulica nu este ca la covrigi. Odata te cheama sefii tai de peste mari si tari si tu, catelusi fiind, a doua zi o întorci. Marcelica, Marcelica ce tare te dai tu, cand de fapt est o lighioana, o nulitate!!
24
0
Ciolac se teme ca o sa ajunga in turul 2 la prezidentiale Simion si cu Geoana... Frica asta politica a lui e semn de slabiciune si semnal ca PSD ul se gandeste serios ca iar vor pierde la prezidentiale.
20
1
Două jagardele in politică vor ciolanul cel mare O femeie ca Lasconi lovește doi papagali dintr-o lovitură Țara are nevoie de oameni care au făcut ceva pe undeva De bălosi și mincinoși la tv e ful
19
1
Mai covrigarule, tu novo nu poți ridica nasul de jos, dărâmi te pretenții? Cum îți permiți, tu un analfabet, un mic pui de securist, care încă nu te ai dezmeticit și nu înțelegi ce te a lovit de te ai trezit în postura asta, tu cel care ți ai cumpărat studiile, neavând importanta ca obții bacul după facultate, nu contează sa dea bine la CV. Nu nai visa potcoave de cai mortu i bogdaproste ca ți au pus averea furata la adăpost, se practica am sesizat, DIVORȚUL. Tu habar nu ai nici ce se întâmplă cu tine, ești pe aceeași linie de plutire cu putinustul Simion. Visează, cât mai ai timp
20
0
de la PSD , dar tu cand te duceai la vanatoare cu Omar Hayssam , teroristul numarul unu al Romaniei , cum era ??
23
0
Ce vrei,Marcele? Face ,,smecherii ieftine" ,asta a invatat in PSD! Amandoi sunteti din aceleasi trunchi!
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
1144810263
5/49
1646443325-02-20243 1 9 4 7 5 5
joker
20168392839