REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

CANNES 2021 Sharon Stone epatează cu rochia sa fabuloasă la premiera filmului „The Story of My Wife“

CANNES 2021 Sharon Stone epatează cu rochia sa fabuloasă la premiera filmului „The Story of My Wife“

Replica API 17 iulie 2021 | 00:00 832

La sosirea sa miercuri la premiera filmului "The Story of My Wife", prezentat la Festivalul de la Cannes, actriţa americană Sharon Stone a devenit regina incontestabilă a covorului roşu, datorită rochiei sale impresionante, o creaţie haute couture a casei de modă Dolce &Gabbana, relatează EFE, citată de Agerpres.

Sharon Stone

După anularea ediţiei din 2020, Festivalul de la Cannes a recuperat anul acesta întreaga sa splendoare ce l-a caracterizat încă de la înfiinţarea sa, când a devenit un eveniment asociat nu doar filmelor, ci şi marilor actori, ţinutelor haute couture şi bijuteriilor de lux.

În această notă şi-a făcut apariţia Sharon Stone, 63 de ani, într-o fabuloasă rochie din tul bleu-ciel cu corset, pe care au fost aplicate flori de diferite culori.

Un model care a eclipsat celelalte ţinute haute couture, care au preferat materialele transparente, strasurile sau decolteurile spectaculoase, precum cea cu care s-a afişat Bella Hadid, o creaţie a firmei Schiaparelli.

Foto: (c) Andreas Renz POOL/EPA

La prezentarea filmului "Aline", al realizatoarei franceze Valérie Lemercier, a participat şi top modelul brazilian Isabeli Fontana, cu o rochie cu corset semi-transparentă, mulată pe corp şi presărată cu paiete argintii, creaţie a designerului Rami Kadi.

O altă ţinută la fel de strălucitoare a fost şi cea purtată de actriţa spaniolă Nieves Alvarez, care a îmbrăcat o rochie cu corset şi decolteu asimetric, semnată de Elie Saab. Un model fluid gri perlă, plin de falduri şi strâns într-o floare pe un umăr.

click pe foto

Nieves Alvarez

Foto: (c) IAN LANGSDON/EPA

A surprins şi o ţinută a cunoscutei influenceriţe Marta Lozano, care a purtat o rochie din satin amplă, care se despica în faţă, lăsând la vedere pantaloni în acelaşi ton, creaţie a designerului spaniol Lorenzo Caprile. Un model roşu aprins, foarte original, care se pierdea în nuanţa covorului roşu pe care păşea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212