REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

CANNES 2022: Shakira, Kylie Minogue şi trupa Maneskin, prezenţi la avanpremiera filmului "Elvis"

CANNES 2022: Shakira, Kylie Minogue şi trupa Maneskin, prezenţi la avanpremiera filmului "Elvis"

Replica API 28 mai 2022 | 00:00 896

Rockul şi strălucirea şi-au dat mâna miercuri pe covorul roşu la Cannes pentru avanpremiera filmului "Elvis", la care au participat vedete ale muzicii precum Shakira, Kylie Minogue, Ricky Martin sau trupa italiană Maneskin, care a colaborat la coloana sonoră a noului film al lui Baz Luhrman, relatează EFE.

Actorul Austin Butler, ales pentru a-l interpreta pe regele rock and rollului şi Tom Hanks, care îl interpretează pe managerul său, au fost prezenţi la eveniment alături de regizorul australian, de Priscilla Presley, soţia lui Elvis, şi de actriţa care îi dă viaţă pe marele ecran, Olivia DeJonge, citeaza Agerpres.

Butler, actorul relativ necunoscut ales pentru acest rol la care aspirau mulţi tineri de la Hollywood, precum Miles Teller, Ansel Elgort sau cântăreţul Harry Styles, a asigurat în faţa camerelor că timp de doi ani a trăit în pielea lui Elvis: "A fost singura mea preocupare, am dat totul".

Shakira, într-o rochie neagră stil Hollywood clasic, s-a oprit şi ea în faţa camerelor pentru a-şi exprima entuziasmul faţă de acest film, care va face ca "regele" să fie cunoscut generaţiilor tinere. "Copiilor mei de exemplu", a precizat artista columbiană.

Kylie Minogue a îmbrăcat de asemenea o rochie neagră cu corset şi transparenţe, în timp ce membrii grupului rock Maneskin au purtat costume extravagante aurii.

Pe covorul roşu a fost din nou prezentă Sharon Stone, de data această într-o rochie roşie, precum şi top modelul Kaia Berger, fiica lui Cindy Crawford.

Adriana Lima, fostă "angel" la Victoria's Secret şi însărcinată la 40 de ani, a purtat o ţinută de inspiraţie orientală care i-a lăsat burtica la vedere, în timp ce actriţa Noomi Rapace a purtat o rochie în alb şi negru cu imprimeu floral şi mănuşi roşii.

Noul film al lui Baz Luhrman, ale cărui filmări şi premieră au fost de mai multe ori amânate în contextul pandemiei de coronavirus, va ajunge pe marile ecrane vara aceasta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212