REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Canneseries 2024/ Kyle MacLachlan, Michael Douglas şi un serial biografic despre Karl Lagerfeld, în programul evenimentului

Canneseries 2024/ Kyle MacLachlan, Michael Douglas şi un serial biografic despre Karl Lagerfeld, în programul evenimentului

A.F. 13 martie 2024 | 00:00 131

Festivalul Canneseries (5-10 aprilie) a dezvăluit marÅ£i un program care gravitează în jurul unor seriale extrem de aÅŸteptate, promiÅ£ând o ploaie de vedete pe Croazetă, în sudul FranÅ£ei, informează AFP.

Canneseries 2024/ Kyle MacLachlan, Michael Douglas si un serial biografic despre Karl Lagerfeld, in programul evenimentuluiMichael Douglas

Cea de-a 7-a ediţie a festivalului, susţinut de postul francez Canal+, se va deschide cu proiecţia serialului "Terminal", un sitcom creat de Jamel Debbouze.

În afara competiÅ£iei, avanpremierele vor continua cu "Fallout", adaptare a francizei omonime pentru platforma Prime Video a Amazon. Unul dintre actorii acesteia, americanul Kyle MacLachlan ("Twin Peaks", "Desperate Housewives"), va primi un premiu onorific, la fel ca ÅŸi capul de afiÅŸ al serialului, britanica Ella Purnell ("Yellowjackets"). În plus, cunoscutul actor va susÅ£ine un masterclass.

De asemenea, participanÅ£ii îl vor descoperi pe germanul Daniel Brühl ("Good Bye Lenin!" "Inglorious Basterds") în "Becoming Karl Lagerfeld", o producÅ£ie franceză pentru Disney+ intitulată anterior "Kaiser Karl" ÅŸi care va fi lansată pe 7 iunie.

Serialul în ÅŸase episoade, o adaptare după biografia scrisă de jurnalista Raphaëlle Bacqué de la cotidianul Le Monde, urmăreÅŸte ascensiunea, în anii 1970, a lui Karl Lagerfeld, înainte ca acesta să devină designerul emblematic al casei Chanel.

Canneseries 2024/ Kyle MacLachlan, Michael Douglas si un serial biografic despre Karl Lagerfeld, in programul evenimentuluiSursa foto: Canneseries / Facebook

Francezul Pierre Niney va apărea în rolul unui regizor aflat în dificultate în "Fiasco" (Netflix), în timp ce americanul Michael Douglas va juca rolul părintelui fondator al Statelor Unite în "Franklin" (Apple TV+), serial ce va închide festivalul.

Printre alte momente importante ale evenimentului se numără o întâlnire cu Jason Priestley, interpretul personajului Brandon din "Beverly Hills", cu canadianca Vanessa Morgan ("Riverdale") ÅŸi cu italo-canadianul Giacomo Gianniotti ("Grey's Anatomy"), aflaÅ£i în distribuÅ£ia serialului canadian "Wild Cards".

Cu doar câteva luni până la Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie-11 august), fanii sportului vor putea, de asemenea, asista la o proiecÅ£ie a documentarului Canal+ "Handball, une histoire de familles", înainte de a sta de vorbă cu legenda handbalului francez Jackson Richardson.

Fanii "Dragon Ball", al cărui creator japonez Akira Toriyama a murit de curând la vârsta de 68 de ani, vor putea urmări o conversaÅ£ie cu Brigitte Lecordier, vocea franceză a eroului Son Goku.

În ceea ce priveÅŸte competiÅ£ia, opt lucrări din tot atâtea ţări, printre care, pentru prima dată, China ÅŸi Brazilia (cu un film biografic despre sociologul Herbert de Souza), vor concura la categoria lungmetraj, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272