REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cântăreaţa Cardi B a anulat un concert, invocând existenţa unor riscuri de securitate

Cântăreaţa Cardi B a anulat un concert, invocând existenţa unor riscuri de securitate

Replica API 1 august 2019 | 00:00 374

Cardi B

Cântăreaţa rap Cardi B a anulat marţi un concert programat în oraşul Indianapolis din estul Statelor Unite, invocând riscuri la adresa siguranţei sale, a anunţat artista americană prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, informează AFP.

Poliţia din Indianapolis a confirmat pe aceeaşi reţea de socializare că evenimentul a fost anulat din cauza unui "risc neidentificat". "Nu există niciun pericol imediat pentru siguranţa publicului, nu există niciun incident. O anchetă este în curs de desfăşurare", a adăugat poliţia.

"Îmi pare rău pentru azi", a scris pe Twitter artista născut în Bronx. Ea a explicat, totodată, pe Instagram că nu s-a mai confruntat "niciodată cu o situaţie ca aceasta".

De asemenea, ea a publicat o declaraţie a promotorului concertului, în care se preciza că show-ul a fost amânat.

Unii dintre fani au deplâns faptul că evenimentul a fost anulat cu "câteva minute" înainte de a începe, însă alţii au părut mulţumiţi că siguranţa lor a fost luată în considerare.

După ce artista s-a remarcat pe plan internaţional în vara anului 2017, trei dintre single-urile sale au ajuns pe prima poziţie în topul vânzărilor de discuri din Statele Unite, performanţă reuşită şi de albumul ei de debut, "Invasion of Privacy".

Cardi B este cunoscută, de asemenea, ca o susţinătoare înfocată a politicianului Bernie Sanders, candidat la nominalizarea din partea Partidului Democrat pentru alegerile prezidenţiale din 2020. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272