REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cântăreaţa de muzică R&B Halle Bailey va interpreta personajul Ariel în viitorul film „The Little Mermaid“

Cântăreaţa de muzică R&B Halle Bailey va interpreta personajul Ariel în viitorul film „The Little Mermaid“

Replica API 5 iulie 2019 | 00:00 389

Halle Bailey şi Chloe

Cântăreaţa de culoare Halle Bailey, care împreună cu sora ei, Chloe, formează duo-ul muzical Chloe x Halle, o va interpreta pe sirena Ariel într-o nouă versiune live-action a basmului ''The Little Mermaid'' (''Mica Sirenă''), pe care o pregăteşte studioul Disney, a informat miercuri compania într-un comunicat citat de agenţiile EFE şi AFP.

"După o amplă căutare, a fost clar că Halle deţine o rară combinaţie de bunătate, tinereţe şi inocenţă, alături de o voce glorioasă, calităţi esenţiale pentru a interpreta acest rol emblematic", a declarat regizorul filmului, Rob Marshall, care a colaborat recent cu Disney la ''Mary Poppins Returns'' (2018).

"Un vis devenit realitate", a postat Bailey pe contul de Twitter al trupei Chloe x Halle, unde a publicat o imagine editată a sirenei Ariel având înfăţişarea cântăreţei.

Bailey, care va debuta în cinematografie cu acest rol, o va avea parteneră de distribuţie pe Melissa McCarthy, aflată în negocieri cu studioul pentru a interpreta rolul maleficei Ursula în acest ''remake''. Jacob Tremblay şi Awkwafina sunt de asemenea în negocieri pentru a se alătura proiectului, care va fi o versiune live-action a clasicului film de animaţie din 1989.

Noul ''The Little Mermaid'' va recupera câteva dintre cântecele memorabile ale coloanei sonore originale, care va include şi piese compuse special pentru această ocazie de Alan Menken şi Lin-Manuel Miranda.

Menken a câştigat două premii Oscar cu filmul de animaţie din 1989: la categoria cel mai bun cântec cu melodia ''Under the Sea'' şi cea mai bună coloană sonoră. Miranda, autorul musicalului de succes ''Hamilton'', va fi şi unul dintre producătorii filmului.

''The Little Mermaid'' face parte din noua strategie a studioului Disney privind readaptarea clasicelor sale filme de animaţie cu ajutorul noilor tehnologii digitale sau cu actori reali. Studioul a obţinut critici favorabile şi rezultate profitabile la box-office cu ''The Jungle Book'' (2016) şi ''Beauty and The Beast'' (2017).

Anul acesta au fost deja lansate pe marile ecrane ''Dumbo'', în regia lui Tim Burton, şi ''Aladdin'', realizat de Guy Ritchie, iar la 24 iulie este aşteptată premiera clasicului ''The Lion King'', sub bagheta regizorală a lui Jon Favreau. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272