REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
9.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cântăreţul Chris Stapleton, marele câştigător la Country Music Association Awards 2021

Cântăreţul Chris Stapleton, marele câştigător la Country Music Association Awards 2021

Replica API 13 noiembrie 2021 | 00:00 409

Recitaluri pline de forţă şi distincţii care au recompensat diversitatea au marcat cea de-a 55-a ediţie a Country Music Association Awards (CMA), gală care a revenit la formatul cu public pentru prima dată după debutul pandemiei de COVID-19, informează Reuters, citată de Agerpres.

Chris Stapleton

Cântăreţul Chris Stapleton a obţinut patru premii printre care ''Male Vocalist of the Year'', Luke Combs a fost desemnat ''Entertainer of the Year'', iar cântăreaţa Carly Pearce, interpreta hitului ''I Hope You're Happy Now'', fost recompensată cu distincţia ''Female Vocalist of the Year''.

Jennifer Hudson, care a interpretat-o pe Aretha Franklin în filmul ''Respect'', i-a adus un tribut emoţionant legendarei cântăreţe pentru a celebra conexiunea acesteia cu muzica country, iar Eric Church a cântat melodia country-rock ''Heart on Fire'', reprezentaţie care s-a finalizat printr-un spectacol impresionant cu flăcări.

Gala de miercuri seară a marcat revenirea evenimentului post-pandemie după ce ediţia de anul trecut a CMA s-a desfăşurat fără tradiţionalul covor roşu, când doar o parte dintre invitaţi au primit permisiunea de a intra în sală, iar mai mulţi interpreţi s-au retras din cauza cazurilor pozitive de COVID-19.

Ediţia de anul acesta a marcat revenirea spectatorilor pe Bridgestone Arena din Nashville.

''Avem fani!'', a spus cu entuziasm Luke Bryan, gazda ceremoniei.

Spectacolul a abordat o serie de teme referitoare la egalitatea de gen, rasială, precum şi a comunităţii LGBT.

''Nu poţi fi un tip care să-şi facă singur toate introducerile astea în 2021!'', a spus artista Elle King lui Bryan după ce a urcat pe scenă pentru a prezenta Zac Brown Band. ''Nu mai suntem la ediţia din 1994 a CMA''.

Cântăreaţa Mickey Guyton, nominalizată în categoria ''New Artist of the Year'', a oferit o interpretare plină de forţă a melodiei ''Love My Hair'', alături de Brittney Spencer şi Madeline Edwards. Trioul a fost prezentat de Faith Fennidy, o adolescentă de culoare care a fost exmatriculată în 2018 după ce a venit la şcoală cu părul împletit, coafură ce nu era permisă de regulamentul şcolii din Louisiana unde aceasta învăţa.

''Artistul care urmează a creat acest cântec pentru a se asigura că fetele ca mine se simt văzute şi iubite'', a spus Fennidy. ''Aşa poţi transforma ceva foarte dureros într-o experienţă foarte pozitivă''.

Cântăreţul T.J. Osborne care, alături de fratele său, John, a câştigat pentru a patra oară categoria ''Vocal Duo of the Year'', a vorbit pe scenă despre identitatea sa gay. ''Mereu am simţit, cu adevărat, că, din cauza sexualităţii mele, nu va fi niciodată posibil să fiu aici'', a spus el.

Premiul ''The New Artist of the Year'' a fost câştigat de cântăreţul Jimmie Allen, concurent în cadrul emisiunii ''Dancing With the Stars'', care a vorbit pe scenă despre dificultăţile pe care a fost nevoit să le depăşească după ce s-a mutat în Nashville şi a îmbrăţişat cariera muzicală.

''După 10 ani de când sunt aici şi trăiesc în maşină, într-o rulotă, muncind tot felul de slujbe, este extraordinar'', a spus el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468