REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cântăreţul R. Kelly a pledat nevinovat la acuzaţiile de trafic sexual

Cântăreţul R. Kelly a pledat nevinovat la acuzaţiile de trafic sexual

Replica API 5 august 2019 | 00:00 405

R. Kelly

Cântăreţul american R. Kelly a pledat vineri nevinovat în New York la acuzaţiile potrivit cărora ar fi condus o schemă infracţională prin care recruta femei şi fete minore pentru a întreţine relaţii sexuale cu ele, pe care le ţinea izolate şi de multe ori controla ora la care acestea luau masa sau mergeau la toaletă, relatează Reuters.

Unul dintre avocaţii lui Kelly, Douglas Anton, a susţinut pledoaria la acuzaţiile de înşelătorie şi trafic sexual în faţa judecătorului Steven Tiscione la tribunalul federal din Brooklyn.

Robert Kelly, numele real al cântăreţului, îmbrăcat în haine de deţinut, a salutat judecătorul şi a răspuns ''Da'' când a fost întrebat dacă îşi înţelege drepturile. În rest, a rămas tăcut, notează Reuters.

Procurorii federali din Brooklyn susţin că R. Kelly şi anturajul său invitau femei şi fete minore în spatele scenei după concerte şi ulterior le ţineau departe de prieteni şi familie şi le făceau să devină dependente financiar de artist.

Cântăreţul în vârstă de 52 de ani, cunoscut în special pentru hituri precum ''I Believe I Can Fly'' şi ''Bump N' Grind'', a fost arestat luna trecută în Chicago.

La jumătatea lunii iulie, R. Kelly a pledat nevinovat la noile acuzaţii federale pentru care a fost inculpat la Chicago şi a rămâs în arest, cererea sa de eliberare pe cauţiune fiind respinsă.

La începutul anului, compozitorul şi interpretul hitului ''I Believe I Can Fly'' fusese inculpat într-un tribunal din statul Illinois. De data aceasta, este inculpat în două dosare de competenţa instanţelor federale.

R. Kelly a fost vizat de acuzaţii repetate referitoare la agresiuni sexuale şi corupere de minore de mai bine de două decenii, dar nu a fost condamnat până în prezent.

În 2008 a fost achitat într-un proces vizând înregistrări video ale unor acte sexuale întreţinute cu o adolescentă de 14 ani. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272