REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cap de familie, OMORÂT de un MINOR din cauza unui TELEFON

Cap de familie, OMORÂT de un MINOR din cauza unui TELEFON

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:00 1903

Tragedie într-o familie din Tulcea, după ce capul acesteia a fost omorât din cauza unui conflict prostesc. În urma unui conflict între fiul victimei și un alt minor, după ce victima a primit un pumn în bărbie, aceasta a căzut și s-a lovit cu capul de o bordură, lovitura ducând la decesul acesteia.

De la ce a plecat conflictul

Pe fondul unui conflict anterior, fiul victimei s-a întâlnit într-un bar cu inculpatul Dănuț R. și l-a lovit acesta peste mână astfel încât telefonul mobil pe care inculpatul îl ținea în mână a căzut la pământ și i s-a spart ecranul. După câteva ore, inculpatul s-a deplasat la locuința victimei și i-a solicitat o sumă de bani pentru repararea telefonului, apreciind că distrugerea acestuia a fost din cauza fiului victimei. Cei doi s-au înțeles asupra unei sume, care avea să fie plătită ulterior. A doua zi, inculpatul i-a observat în același bar atât pe victimă cât și pe fiul acesteia, astfel că și-a chemat propriul tată în ajutor, sperând că astfel își va putea recupera paguba.

Tatăl inculpatului l-a lovit pe fiul victimei cu pumnul în figură

Inculpatul însoțit fiind de tatăl său s-a deplasat la bar și după ce a avut loc o discuție între tatăl inculpatului și fiul victimei, tatăl inculpatului l-a lovit o dată, cu pumnul în figură pe fiul victimei. Victima a venit în ajutorul fiului său, cu intenția de a-l lovi pe agresor. În acel moment, între cei doi părinți s-a interpus inculpatul Dănuț R. care a aplicat o lovitură cu pumnul asupra victimei. Lovitura a fost de jos în sus și a vizat bărbia victimei. Urmare a loviturii primite, victima cade la pământ, pe spate, în cădere lovindu-se cu capul de o bordură. Victima a fost transportată la spital, în comă iar după două zile a decedat.

Ce a spus instanţa

Fapta este una tipic intenţionată. Inculpatul a dorit să lovească victima dar nu a dorit să-l ucidă, rezultatul letal fiind urmarea culpei, inculpatul neprevăzând rezultatul mai grav al faptei sale deși trebuia și putea să îl prevadă.

Între activitatea inculpatului și decesul victimei există o legătură directă pentru că decesul a avut drept cauză hemoragia internă cauzată de traumatismul cranio-cerebral. Față de cele mai sus expuse, instanța constată fără nici o urmă de îndoială, că faptele există, că ele constituie infracțiune, că au fost săvârșite de inculpat, cu vinovăție, motiv pentru care urmează să aplice o pedeapsă .

Instanța a decis măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție pe o perioadă de 2 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de loviri cauzatoare de moarte. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt gay si imi place sa o iau in cur, contactati-ma pe instagram la _tmr__
1
3
In cazul lui Albu vinovat tot pentru ucidere din culpa judecatori au fost si mai ingaduitori fiul fostului prefect fiind condamnat cu suspendare,deci nu te mai mira atat judecatori au aratat ca sunt pedepse si mai usoare.
5
0
fac legile in tara scapata la ...vale rau!Interlopi , drogurile ,prostitutia ,furtul si talhariile din ce in ce mai multe si grave!Educatia, cultura sanatatea ,munca cinstita se raresc pe zi ce trece!Poluarea , mizeria si lipsa bunului simt se vede zilnic! Politica prospera, promisiuni desarte de fiecare data ,minciuni si manipulare!Se dau in laturi unii pentru a face loc altora si mai si!
4
0
cipi bobe nu a cerut dar a primit
0
0
Cum sa te lase ko un copil , vai de mortii lui de leguma si tatal lu ala si-a meritat-o
3
5
Doamne Fereste... cum naiba 2 ani si 6 luni ca doar in Romania s-a vazut asa ceva ma jur! Omori omul si aia e ... Dati-i ba minim 10 ani de zile jegosilor de executare! Judecatorii vietii ... data viitoare sper sa fie unul din parintii vostri!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614