REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Capul GRUPĂRII care a comis CRIME SATANISTE la CONSTANȚA vrea să fie ELIBERAT... pentru BUNĂ PURTARE

Capul GRUPĂRII care a comis CRIME SATANISTE la CONSTANȚA vrea să fie ELIBERAT... pentru BUNĂ PURTARE

Replica API 24 iunie 2021 | 00:42 7421

Au comis crime în numele marelui Țap, în 1995, și au fost condamnați la închisoare. Tiberiu Pintilie, minor la data faptelor, a fost eliberat după 15 ani de detenție, Cristinel Andronache, care fusese condamnat pe viață, a părăsit penitenciarul acum circa 3 ani, iar Horațiu Pintilie, considerat capul grupării, condamnat și el pe viață, își tot încearcă norocul. De dată recentă s-a mai judecat o cerere de-a sa, însă i-a fost respinsă. A încercat să explice că s-a schimbat, că nu mai reprezintă un pericol, spunând că a muncit la Eforie, că a fost acasă și s-a întors singur la penitenciar.

foto: worldnewsdailyreport.com

Horațiu Pintilie a explicat în fața judecătorilor din cadrul Judecătoriei și Tribunalului București că are familie, precizând că cel împreună cu care a săvârșit infracțiunea și a fost condamnat la închisoare pe viață (Andronache – n.r.) are 3 ani și 8 luni de când s-a liberat. Fiind întrebat cu privire la afinitatea dintre acesta și coautorul infracțiunii, petentul precizează că acesta este ca și fratele său. Învederează că celălalt inculpat a fost consiliat de aceeași persoană care l-a consiliat și pe acesta 7 ani. Învederează că au același drum, gândesc la fel și nu se mai pune problema să mai comită astfel de infracțiuni.

Minuta Judecătoriei Sectorului 5 București

”M-am întors singur la penitenciar”

Horațiu Pintilie a mai arătat că în Penitenciarul Poarta Albă i s-a acordat încredere, l-au scos la muncă în exterior, la Eforie Nord, ieșea singur din penitenciar, se întorcea singur în penitenciar, i-au acordat permisiune să meargă acasă. În ceea ce privește rapoartele de incident, învederează că o reacție anormală într-o situație anormală este considerat un comportament normal. Precizează că a trecut prin situații dificile și că i-a fost greu. Acesta a spus că se apropie de 50 de ani, și dincolo de faptul că s-a schimbat, nu-și mai permite să facă alte infracțiuni.

Minuta Tribunalului București

Mai poate cere eliberarea în iulie

Atât magistrații Judecătoriei Sectorului 5 București, cât și cei ai Tribunalului București i-au respins cererea. S-a fixat termen de reînnoire a cererii la data de 05.07.2021.

Crime odioase

Amintim că doi oameni ai străzii au fost găsiţi morţi în anul 1995, unul dintre cadavre fiind decapitat, iar pielea trupurilor neînsufleţite avea scrijelite mai multe pentagrame şi numărul 666, cunoscut ca semnul Fiarei, potrivit verticalnews. Judiciariştii au pornit o amplă anchetă, ajungând şi la momentul în care au verificat toate cazematele de pe faleză. În unele dintre ele au găsit urme a ceea ce părea jertfă adusă lui Satan (Marele Ţap). Era vizibil că mai multe animale fuseseră sacrificate acolo. După săptămâni de căutări, anchetatorii au făcut legătura cu un alt dosar ce fusese înregistrat la Poliţia Municipiului Constanţa, în aceeaşi perioadă cu dublul asasinat, un dosar în care trei tineri din Constanţa erau cercetaţi pentru că profanaseră un monument local al eroilor din oraş. Tinerii suspecţi erau Tiberiu Pintilie, de 17 ani, Horaţiu Pintilie, fratele acestuia, 23 de ani, şi Cristinel Andronache, care avea în jur de 25 de ani. Anchetatorii au cercetat imobilele în care locuiau cei trei şi au observat şi aici (pe scara blocului, la intrare, pe pereţi) însemne ale Satanei, scrijelite cu vârful cuţitului. Cu mandate de percheziţie de la procuror, poliţiştii au intrat în cele două locuinţe şi au găsit dovezi, inclusiv arma crimei. Ulterior, aceştia au recunoscut că au comis crimele în numele lui Satan şi au fost condamnaţi. Tiberiu Pintilie a ieşit din închisoare după 15 ani, pe când ceilalţi doi, condamnaţi pe viaţă, își-au tot încercat „norocul”. Acum este liber și Andronache, pe când Horațiu Pintilie tot depune cereri de prin 2015.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ochi petru ochi si dinte pentru dinte scrie in Vechiul Testament.
0
0
Mai localnicule,una este sa omori fara intentie si alta este ca au facut criminali astia,deci tot ce spui tu este egal cu zero.
2
1
Seamana cu usr ul
6
3
Daca era familia ta decapitata si jupuita de piele tot la fel spuneai?
9
1
Doamne fereste...
15
1
Nu mai vorbiti in necunostinta de cauza ...daca ati fi fost pe la parnaie si vedeati ce e acolo putea.ti sa vorbiti , in schimb eu il cunosc personal si e un baiat de treaba, s.a schimbat mult, era doar un pusti cand a facut faptele.a platit cu varf si indesat. Merita si el o a doua sansa dupa atatia ani de suferinta . Liberare usoara Horatiu !
10
30
N-au ce face afara, deci vor da iar in cap. Mai ales ca satanismul e in floare. Vremurile sunt altele fata de 95. Sa stea acolo.
31
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468