REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Carabulea DEMOLEAZĂ lucrările făcute ILEGAL la hotelul din Mamaia

Carabulea DEMOLEAZĂ lucrările făcute ILEGAL la hotelul din Mamaia

Replica API 21 ianuarie 2021 | 00:38 9631

Fiul lui Ilie Carabulea, proprietar al firmelor S.C. ATLASSIB S.R.L. și S.C. TRANSCAR S.R.L. (societăți prin intermediul cărora deține și controlează în mod indirect societatea de asigurări S.C. CARPATICA ASIG S.A.), a efectuat lucrări la hotelul Coral din Mamaia fără autorizație. Oprea Carabulea a executat lucrări de desființare a parapetului și modificare gol ușă din salonul de mic dejun în scopul realizării unui nou acces către curtea interioară terasă și realizarea unor parapeți în spațiile pentru depozitare și spații tehnice aflate în partea posterioară a imobilului hotel Coral. Carabulea nu a mai putut intra în legalitate, așa că va demola construcțiile.

Societatea B & B Coral SRL , firmă deținută de societatea GLASNOST INTERNATIONAL SRL, al cărei acționar majoritar și administrator este Oprea Carabulea, a obținut marți, 19 ianuarie, autorizație pentru desființarea lucrărilor executate ilegal.

Concret, este vorba despre un parapet și modificare gol ușa din salonul de mic dejun în scopul realizării unui nou acces către curtea interioara terasa și realizarea unor parapeți în spațiile pentru depozitare și spațiile tehnice aflate în partea posterioara a imobilului hotel Coral

Oprea Carabulea; sursa foto: turnul sfatului

Magnatul din Sibiu, Ilie Carabulea, a fost acuzat de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, cumpărare de influenţă (două infracţiuni), dare de mită (două infracţiuni), folosirea în orice mod de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în scopul obţinerii pentru sine de foloase necuvenite, în formă continuată (3 acte materiale), instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la uz de fals. El a fost trimis în judecată de DNA în aprilie 2014 și condamnat la 5 ani de închisoare.

Potrivit DNA, în 2012, Carpatica Asig, companie specializată în emiterea de poliţe de asigurări, în ponderea cărora cea mai mare proporţie o aveau asigurările tip RCA, avea o situaţie financiară precară şi necesita o infuzie de capital de circa 11 milioane de euro. În 2018, a fost eliberat condiționat.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce facem cu betonul de pe marginea lacului e plin acolo de beton peste tot hoteluri acelea trebuie demontate nu cumparati acolo nimic e risc de demolare
8
0
Ia auzi pt ce a fost condamnat asta la 5 ani de puscarie din care va face jumatare:fals si uz de fals,instigare la fals sub semnatura privata,costituirea unui grup infractional organizat,cumparare de influenta,folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicului in avantaj propriu.Pai la asa legi sa tot furi in Romania,daca era in U.S.A.sau alta tara Carabulea lua 300 de ani de puscarie, bineinteles si confiscarea totala si extinsa a averi,iar in China il impuscau aia si fiisu primea factura prin posta sa plateasca glontul cu care a fost executat.
13
0
Cum naiba sa obtii autorizatie de desfiintare a unor lucrari executate ilegal. Ai amenda cu masura intrarii in legalitate, iar daca nu obtii autorizatia de construire atunci desfiintezi lucrarile. Voi cred ca scrieti ce visati noaptea.
19
2
Daca nu faci evaziune, cumparare de influenta, constituire de grup infractional, nu ai cum sa ai in proprietate in viata ta asta scurta vreun hotel! Daca nu faci tu, trebuie sa fi facut tac-tu sau ma-ta!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218