REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CARAMBOL evitat la SECUNDĂ, pe Dezrobirii! Video

CARAMBOL evitat la SECUNDĂ, pe Dezrobirii! Video

Replica API 9 aprilie 2021 | 23:24 2582

Sute de autoturisme încalcă zilnic regulile de circulație în Constanța, considerând, probabil, „că merge și așa și nu mă vede nimeni”. Dar ceilalți participanți la trafic ce spun? Dacă ar încălca cu toții regulile, ce s-ar alege de șoselele constănțene? Ei bine, un nou „isteț” a fost surprins zilele trecute în intersecția Dezrobirii – Baba Novac – Soveja, unde a făcut stânga deși nu avea voie să facă acest lucru, a forțat semaforul ce era pe roșu, și a ușchit-o prin fața celor care aveau verde în același timp, evitând la secundă un carambol.

Şoferii constănţeni nu se potolesc şi continuă să procedeze după bunul plac pe șoselele din Constanța. În fiecare zi asistăm, pe marile bulevarde ale Constanței, la tot felul de accidente provocate din neatenția, graba sau nesimțirea unor șoferi. Problema principală a acestora este că nu învață din greșeli și continuă să fie impudenți la volan. Mulți dintre aceștia merg pe premiza faptului că lor nu li se poate întâmpla. Este și cazul autoturismului din imagini care a insistat să facă stânga, într-o intersecție unde acest lucru nu este permis, forțând semaforul ce era pe culoare roșie. De îndată ce s-a făcut verde, individul a tăiat calea celor ce aveau verde din față și a efectuat manevra la stânga. Acest lucru s-a întâmplat la intersecția străzilor Dezrobirii cu Baba Novac. Dacă și unul din cei aflați la semafor s-ar fi grăbit, așa cum a făcut-o acest conducător auto, s-ar fi produs un carambol, din pricina unuia care nu știe regulile și semnele de circulație, sau care nu vrea să le știe!

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca nu e opel
1
0
Acolo tr un sens giratoriu.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218