REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Carambol în zona podului de la Dorally. Video

Carambol în zona podului de la Dorally. Video

V.C., C.B. 23 ianuarie 2023 | 00:00 14195

În cursul zilei de duminică, 22 ianuarie, un carambol s-a produs în zona podului de la Dorally Mall.

Carambol in zona podului de la Dorally. VideoImagini de la fața locului

În accident au fost implicate 3 mașini, o victimă fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Carambol in zona podului de la Dorally. VideoAutoritățile prezente la fața locului

Martorii au declarat că mașina neagră, marca Volvo, a vrut să depășească și a intrat frontal în mașina albă, marca Seat.

Carambol in zona podului de la Dorally. Video

La fața locului, pe lângă cadrele medicale, au intervenit și pompierii. 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai "soferi" pe străzi....Peste tot nu mai disperați care se grăbesc. Ce îmi mai place sa nu ii bag în seama pe cocalarii care dau flash-uri sau claxoane..
0
0
CARTIER DE INFERIOR,ANDU,voi care locuiti in cartierele bune ale Constantei ,respectiv Henri Coanda si Chiliei ,etc,va rog ,nu generalizati .Pentru linistea dumneavoastra ,nu mai cititi nici macar stirile ce apar din cartierele de dincolo de gara .
0
0
Auto Volvo avea viteza și a încercat sa depășească Peugeot, urcând dinspre bila către Anda pe pod. Intrând pe contrasens peste linia continua și în curbă a intrat în coliziune frontala cu auto seat (alb), apoi ricosind in auto Peugeot. Dementul drogat cu pisica pe umăr. Ala cu volvo.
4
0
Mai asta din schengen care stai tu in buricul orasului, daca ai fi sofer adevarat nu unul de weekend si ai avea un minim de habar despre regulile de circulatie ti ai tine gura. Eu am condus mii de kilometri in Europa si sunt din unul din cartierele alea rau famate despre care vorbesti tu si ce crezi ....stiu sa conduc mai bine decat multi din buricul orasului care a ti luat permise pe bani ca doar asa a ti fost capabili. Asa ca nu te mai plange tu ca deaia nu intri in schengen ca si pe subiectul asta esti praf.
2
1
Mai ala care sti tu Constanta asa bine si sti tu bine ce fel de oameni sunt de la gara spre Mangalia esti mai p***t decat prevede legea. Din cauza unor cacati ca tine care vb in necunostinta de cauza mai cred si altii ce spui. Tu uita te in traista ta inainte sa deschizi gura.
2
3
Măi Relu știrile de la ora 5,numai Felicia are seata ibiza?Ia luat măsa brand de masini si le fabrică doar pt ea? mă întreb ce sar întămpla dacă prostia ar durea(bine ea doare, doar că nu te doare pe tine ne doare pe noi care trăim în jurul tău),cand se externează Felicia dă autografe să îți face si tu o programare ca să nu zici că e rea!Ma minunează cum faceți afirmații fără să le gândiți
4
2
Deci Domnule Relu! Eu cred ca Felicia e mama dumnevoastră! Și copilul din Flori dumneavoastră! Îmi pare rău că nu va cunoașteți tatăl (pe Dan Mișu)! Trista poveste! Aveți ceva cu mine personal ca nu înțeleg ideea? Nici nu locuiesc și nici nu am locuit vreodată în abator! Așa că păstrați-vă inteligenta de rozătoare pentru dumneavoastră strict! Nu mai publicați inteligența ce vrea să pară artificială! Vă rog să îmi iertați tupeul dar NU V-AM VĂZUT NICIODATĂ ÎN VIATA MEA! ȘI NICI PE FELICIA NU O CUNOSC! VEDEȚI-VĂ DE TREABĂ!
2
0
Ba Relu veniți de treaba pe fata din seat o cheamă Cristina și sta în viile noi.Nu mai vorbi aiurea uitate la nr de la mașină și nu mai vorbi aiurea.
1
1
Eu ii numesc criminali pe cei care depasesc pe banda continua !
2
0
hai cu mirletele cascador!bboul ala cu volvo geely,rabla chinezeasca,se credea spledy fukin gonzales si tricota in trafic.ttaran obosit sarac!
2
0
Aia din Seat o cheama Felicia, e o escorta imputita din cartierul Abator. O cunos personal, nu mai comentati aiurea daca nu stiti. Are un copil din flori cu Dan Misu din cartierul CET, ala.e peste, are fete in Spania, Italia.....vorbiti sa va aflati in seama.
1
4
Mare imb3cil!
5
0
Cr3tin! Mare cr3tin!
5
2
Eu sunt femeie și sunt șoferul din Seat! Conduceam regulamentar pentru cei ce vor să comenteze fără să gândească! Cel cu volvo era pe contrasens!
15
2
Băi omule, pe nume Relu eu am fost acolo și fata din seat avea viteza regulamentara ,era cu copilu și nu conduce imprudent nu mai comenta dacă nu știi ca poți fi dat în judecată pt defăimare.
14
3
Domnu Relu Ala cu seatu este o fată care este sora mea si care mergea regulamentar avea si un copil în masină si cel cu Volvo mergea pe contrasens daca nu stii taci si nu iti mai da cu părerea mai ales cand nu ți-a ceut-o nimeni
16
3
Ala cu seatu alb avea viteza, peste 110Km/h...eram in zona.
5
21
Sărăcie, nu contează unde stai..vb cu ala de mai jos stai confort 4 cu ma-ta și cu tactu în casa și biletul de ratc îl iei în rate.mars pusti cordit
8
7
PENTRU ALA CU CARTIER DE INFERIORI,BANUIESC CA ESTE DIN CEI CU SANG REAL UN ARISTOCRAT DE LA CONFORT 4 DE PE SUCEVEI,DE LA PARTER DE UNDE POATE PRIVI SUPERIOR PE TOATA LUMEA,AI DAT DOVADA DE O SUPERIORITATE DEVASTATOARE,TELECTUALULE
15
3
De aia nu ne vor în shenghen . Cartierele rau famate vor fi si dincolo . Sunt satui de ai lor ' ce sa i mai aduca si pe ai noștri.
11
5
fata din mașina albă este sora mea,avea si un copil in masina care mulțumim lui Dumnezeu nu a pățit nimic
18
2
Plin de vagabonti in lm 4-5 nici nu poti sa iesi seara pe strada, fac mistouri dupa fete vor sa vanda romance in italia taganii. Se dau la orice tipa sa le produca. In Italia le violeaza cu cutitul in mana si le forteaza la produs
18
6
De la Gara spre Mangalia sunt numai cartiere rau-famate, sub-oameni, n-ai ce sa le ceri.
22
29
Ala cu OPELu' a fost de vina
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272