REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.6° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

CARANTINA va fi PRELUNGITĂ la CONSTANȚA!

CARANTINA va fi PRELUNGITĂ la CONSTANȚA!

Replica API 17 decembrie 2020 | 00:00 18256

Sărbătorile de iarnă se apropie cu repeziciune și Constanța încă se află sub ”zodia” nefastă a carantinei. Instaurată încă din data de 20 noiembrie 2020, după ce rata incidenței a cazurilor de infectare la mia de locuitori a depășit 11, aceasta va fi prelungită, potrivit reprezentanților prefecturii, în proporție de 90 la sută. Miercuri, 16 decembrie, incidența pe municipiu era de 9,34 iar pe județ 6,35.

Chiar dacă toată lumea și-ar dori un Crăciun fără restricții, se pare că nu poate fi vorba de așa ceva. Potrivit reprezentanților prefecturii, semnele în privința incidenței nu sunt unele încurajatoare, astfel că în proporție de 90%, carantina va fi prelungită la Constanța. În zilele următoare va fi convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență unde probabil va fi discutată prelungirea carantinei.

Trei localități au ieșit azi din carantină

Potrivit Prefecturii Constanţa, miercuri, la ora 8,00, a încetat măsura de carantină zonală în Tuzla, Rasova şi Aliman, în urma avizului INSP. Incidenţa cumulată în cele trei localităţi este de 3,82 la Tuzla; 2,40 la Rasova; 2,87 la Aliman conform prefecturii Constanța. Totodată, autorităţile au propus intrarea în carantină a comunei Grădina.

Alte 11 localități printre care si municipiul Constanța rămân în continuare în carantină.

Măsurile au fost intensificate în municipiu

Vă reamintim că, odată cu prelungirea carantinei, măsurile cu tot ce înseamnă forțe de ordine pe stradă au fost intensificate, conform declarațiilor prefectului, lucru care a dus la o ușoară scădere a ratei de incidență.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru comercializarea mastilor neconforme cine raspunde?
0
0
Bai nulitatilor chiar exista virusul voi subteti imbecili stati in casa daca va pasa
0
0
Care carantina bah fratilor .Oare pe politisti i.a anuntat cineva ca e carantina .Unde dracu a.ti mai pomenit voi ca tot orasul sa fie la Jumbo si dedeman si Mall-uri dar e carantina .
3
0
Astia ne-au carantinat afara.,atat de multa forfora este in oras. Hai sa revenim cu picioarele pe pamant .
7
0
Muie Militia Romana!
5
9
Carantina e de-am pulea nu are nici un efect..bataie de joc la adresa cetatenilor asestui oras. Nu mai haleste nimeni vrajeala voastra de 2 lei
9
3
Sa ne cacam in carantina voastra si in gura lui ala plina cu sarmale de Craciun care a prelungit-o!!!
8
6
Citind comentariile de aici, relizez ca o sa mai stam in carantina pana in vara. In loc sa respectam regulile 2 saptamani si sa scapam, noi suntem mai cu mot, noi avem libertati, noi stim mai bine, ca doar am citit pe facebook. Voi, cei care injurati aici si balacariti carantina asta, sunteti de vina pentru prelungirea ei.
20
5
Nr de infectari nu va scadea la Constanta ..din cauza lumei pestrite care populeaza acest oras fauna colorata care nu respecta nimic .umbla pe strazi ca sdruncinatii fara nici o problema ..
15
2
Port aceeasi masca de 20 de bani de 8 luni. Mars cu carantina voastra. Bagati-va la beci leprelor daca va e frica. La izoleta cu voi sau duceti-va in pula mea mai bine
5
14
care masti chirurgicale ma, alea importate de guvernul orban si acolitii lor si care au fost oficial declarate neconforme???
11
3
4-5 e baza
3
5
Virusul ucide si desteptii si pe cei prosti care se cred destepti si fac gura revoltati pe sapun si masca,pe desciplina si civilizatie. Mor si cei din sistemul sanitar,din cauza unor descreierati ce inca mai conduc in tara asta si vor ca multi sa moara,medici si pacienti,doar ca apoi sa se dea vina pe dracu stie cine,pe Iomeriul Otoman,pe PSD,pe oricnie nu e de acord cu ei,cu marii nauci ticalosi ce tin tara in mizerie .Prelungesc carantina si basta. Mintile parca dupa calapodul Dr. Mengele si propagandei lui Goebbels au hotarat ca romanii sa nu aiba sanse decat dupa cum e norocul fiecaruia.
9
5
Lasa mastile chirurgicale pentru doctori si asistente, domnule-doamna Constanta de cacat. Ca sa nu mai zic ca mastile care crezi tu ca sunt chirurgicale, nu sunt chirurgicale. Iar carantina ar trebui sa fie eficienta indiferent de mastile pe care le poarta lumea sau chiar daca nu le poarta deloc.
11
6
Pentru cei care spun ca nu are efect: CARANTINA NU ARE EFECT IN CONSTANTA DIN CAUZA CA JUMATATE DIN CEI CARE UMBLA PE STRAZI POARTA MASTI DE BUMBAC SAU DIN ALTE CACATURI! PURTATI FUTU-VA-N GURA DE IDIOTI MASTI CHIRURGICALE SI VETI VEDEA EFECTELE!!!
13
13
Pentru Gigi. Gigi,ma ta te-a fatat pe cur sau prin pizda? Eu cred ca te-a cacat pe cur direct intr-o galeata unde se caca barba su. Sa ma cac mortii matii de retard handicapat, gras si lenes. Sa ti moara familia de covid la pizda si pula. Pa.
5
12
Stati dreq acasa de retarzi,sau crapati.Vreti sa va faceti sarbatorile cu paiul in gura,intr0un cort,si sa plecati,daca plecati,cu o bacterie rezistenta la orice,cadou ATI? Bouarilor!
17
14
Rusine! Nici un efect in urma carantinarii!
14
3
pentru fortele de ordine dati-le si halate albe si termometre si poate ajung chiar doctori. mai stii?
12
2
Chiar nu se observa ca o astfel de carantina nu rezolva nimic ? Ori inchizi tot ori lasi deschis, asa cu vrajeala asta cu declaratia e apa de ploaie si distrugem toata economia!
33
4
Trebuie iesit in strada...cine mai pune botu la vrajeala lor cu guvidu? Trebuir iesit in strada sa opreasca circu asta cu carantina...e doar control asta..limitarea drepturilor ....nu e nici un guvid ..trezirea!!!
29
17
Corona exista de mai multi ani
15
9
ba retarzilor care inca mai credeti in corona virus hahaha.. terminati cu aceasta mascarada ..tot dobitocii si familiile lor sa stea in casa daca le e frica de acest virus inexistent si sa lase cetatenii cu mintea intreaga sa puna pe picioare aceasta economie..sobolanilor supusi ce sunteti!
12
29
au ramas cartierele cu tigani, ...bagajul uitat , cafenelele si dughenele deschise pe blat, indisciplina si ignoranta oamenilor care da greu in vindecare!
21
6
In vara cand pe litoral au fost mii de turisti din toata tara nu s-a atins acest numar de imbolnaviri si acum e tot in crestere.Mai, sa fie, nu ne mai ajuta nici aerul ozonat din zona litorala, nici faptul ca orasul Constanta e considerat printre primele cele mai nepoluate orase din tara! Sau acest virus circula asa dupa cum bate vantul si la mare e in elementul lui. Ce sa va zic: folositi evantaiul, poate fuge.
34
3
Bai mezei boule sunt si foartemulti someri ,aia ce sa faca sa stea in casa si sa moara de foame ca ai tu serviciu la stat sau pensie speciala cacat cu ochi ce esti?
21
5
Bucurestenii si multi alti locuitori ai acestei tariosare se destind, frumos, la munte, in parcuri, etc. Fraierii Romaniei, aka constantenii, stau cu botnicta, cu declaratia in mana si prin masini iasa din casa. Daca ati votat sa fiti persecutati si va place, asta se numeste sindromul Stockolm - victima s-a indragostit de calau.
38
3
Mai nou daca nu au unde sa se refugieze golanii si bombardierii..Stau in parcari la Mall-uri
18
2
Bai, 00.15, ce treaba are AUR cu tot rahatul asta? Ai prefect de la AUR? Primar de la AUR? Vreun consilier local de la AUR? In alta ordine de idei, sunt 5 judete care sunt in scenariul verde si vor mai fi in curand si altele. Stiti care e secretul? Nu se testeaza. Nu se fac teste, n-au Covid. S-au redeschis restaurante, terase, magazine, pensiuni, viata a revenit cat de cat la normal. Si nu au full la ATI si nu aduna mortii cu buldozerul. Inchideti de tot orasul daca asta vreti. O sa va trimit poze cu localitati frumos impodobite de Craciun. De unde vreti? Medgidia, Basarabi, Valu, Cobadin?
15
6
FACETI PROGRAM LIMITAT DE IESIT LA PENSIONARI, LASATI PE CEI CU SERVICI SI ACTIVITATI SA SI VA DA DE TREABA
24
11
Limitati circulatia hoastelor si se rezolva problemele.
27
10
Ptr.vicele rusu de la primarie....imi pare bine ca-mi urmaresti comentariile ,dar spune ceva si despre stadionul farul si desore sala polivalenta si de locuri de sport ptr copii. In alta ordine de idei,am mai spus;fratilor lasati pensionarii doar 2-3ore pe teren,altfel stam asa pana in martie si cum afara este frig si ploua s-ar putea sa intre toata constanta in depresie.....
28
6
Congolezii de la lidl bratianuu stau si cersesc fara nici o jena
49
0
NOI ... FRAIERII ... CARE RESPECTAM REGULILE AVEM CEL MAI MULT DE SUFERIT ... UMBLA CONGOLEZII IN CONSTANTA SI ZIUA SI NOAPTEA PARCA SUNT PE FALEZA LA PLIMBARE ! CARANTINA - BLOCATI CONSTANTA - INTRA DOAR CEI CARE LUCREAZA IN CT SI CEI CARE ALIMENTEAZA MAGAZINELE ESENTIALE !!! NE DUCEM PE .........
53
3
De Vina pt cacanaria de Carantinare Stupida este Diavolul impelitat de Prefect al Constantei Silviu Cosa sluga lui Amiralul Primar Al Constantei Vergil Chitac ah o sulita in ia-s reteza lui Diavolul impelitat de Prefect al Constantei Silviu Cosa care Nenoroceste Constanta inventand carantinarea asta Stupida de Vina este si Zebzecul de Amiralul Primar Al Constantei Vergil Chitac ca ar trebui sa ii dea afara de la servici catre impelitatul diavol de Prefect al Constantei Silviu Cosa :Ba Prostul dracului ridica cacanaria de Carantinare si Lasa oameni sa mearga la cumparaturi de Craciun Fuck PNL
28
21
...inseamna nu intra nu iese nimeni exceptie facand cei care alimenteaza magazinele cu produse si cazurile scadeau categoric. Atata timp cat intra si iese cine vrea cand vrea cum vrea..din oras se plimva prin malluri cu masca in barba cazurile vor.creste. Ati ales AUR..care v-a promis lapte si miere..fara masca. Inconstintilor..purtati masca..si feriti-va de MAGARUS
52
17

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407