REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Cărbunaru: Toate ministerele au depus planurile privind reducerea risipei de energie

Cărbunaru: Toate ministerele au depus planurile privind reducerea risipei de energie

Redacție 1 octombrie 2022 | 00:00 283

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat joi că toate ministerele au depus planurile privind reducerea risipei de energie, urmând ca acestea să fie analizate.

Dan Cărbunaru

"După cum ştiţi, prim-ministrul a cerut ministerelor de linie să vină cu astfel de planuri. A fost una dintre temele discutate astăzi în cadrul şedinţei de Guvern şi, prin ceea ce am înţeles, au fost prezentate aceste planuri, ele se centralizează în acest moment la Secretariatul General şi vom avea o evaluare a lor. (...) Au fost prezentate asigurările că s-au depus acele planuri (...). După această etapă în care aceste planuri au fost depuse ele vor fi evaluate la nivelul Guvernului. (...) Din ceea ce ştiu, toate ministerele şi-au depus aceste planuri, doar că în privinţa conţinutului lor şi a evaluării modului în care au privit această sarcină transmisă de premier urmează să fie centralizate la nivelul Secretariatului General, preluate din corespondenţa oficială şi apoi analizate ca atare", a spus Cărbunaru, după şedinţa de Guvern, scrie Agerpres.

Pe 14 septembrie, premierul Nicolae Ciucă a solicitat ca în două săptămâni să fie prezentat în Guvern un plan privind reducerea risipei de energie la nivelul instituţiilor statului.

"Vă rog ca aceste posibilităţi să se concretizeze în măsuri la nivelul fiecărui minister, măsuri care să fie prezentate, n-am să zic în şedinţa de Guvern viitoare, pentru că o săptămână probabil necesită o analiză la nivelul fiecărui minister. Dar la şedinţa de Guvern de peste două săptămâni vreau să avem o prezentare a acestui plan la nivelul Guvernului şi fiecare minister să-şi ia măsuri, astfel încât să putem să fim un exemplu în ceea ce priveşte reducerea risipei la nivelul instituţiilor statului", a spus premierul la acea dată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108