REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Cardi B nu va mai cânta la festivalul Parklife, după ce a anulat o serie de spectacole

Cardi B nu va mai cânta la festivalul Parklife, după ce a anulat o serie de spectacole

Replica API 7 iunie 2019 | 00:00 380

Cardi B

Organizatorii festivalul Parklife din Manchester au anunţat că Cardi B nu va mai cânta sâmbătă pe scena principală, informează BBC.

Anunţul vine la scurt timp după ce artista, recompensată în acest an cu un premiu Grammy pentru cel mai bun album rap, a amânat un şir de spectacole în SUA pentru a se recupera în urma unor operaţii estetice.

"Aşa cum unii dintre voi aţi văzut, Cardi B a fost nevoită să îşi anuleze unele concerte în luna mai. Echipa Festivalului Parklife tocmai a fost anunţată că ea va trebui să-şi anuleze şi participarea la Parklife în acest weekend. Vor exista unele schimbări în ceea ce priveşte line-up-ul anunţat anterior, împărţirile de scenă şi ora concertelor", au anunţat organizatorii pe Twitter, cerându-şi scuze participanţilor pentru notificarea târzie.

Vedeta, ale cărei hit-uri includ "I Like It" şi "Bodak Yellow", a cântat la festivalul de hip-hop de o zi HOT 97 Summer Jam din New Jersey weekendul trecut.

"Ştiţi, urăsc să anulez concertele pentru că îmi plac banii", a mărturisit artista de 26 de ani într-un videoclip postat pe Instagram în luna mai.

"Dar sănătatea este bogăţie, aşa că trebuie să fac ceea ce trebuie să fac. Sânii mei trebuie să se vindece şi asta este", a completat ea.

"Medicul meu mi-a spus 'Yo, nu mai poţi să susţii atâtea spectacole pentru că nu te-ai refăcut încă complet'", a precizat rapperiţa.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272