REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Care este cel mai ieftin iPhone X pe care îl poți cumpăra

Care este cel mai ieftin iPhone X pe care îl poți cumpăra

Replica API 26 iunie 2019 | 00:05 911

Cel de-al zecelea iPhone pe care l-a lansat Apple a venit într-o varietate de modele: de la modelul de bază iPhone X, la iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS Max. În funcție de ce îți dorești de la un telefon, poți lua un iPhone din gama X la prețuri excelente.

iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR sunt actualizări lansate în 2018 de Apple pentru iPhone X, 8 și 8 Plus, lansate în anul anterior. iPhone XS păstrează designul familiar al iPhone X, incluzând un ecran OLED de 5,8 inci și laturi din oțel inoxidabil. Apple oferă, de asemenea, o versiune mai mare a XS cu un ecran OLED de 6,5 inci denumit iPhone XS Max. Cu o amprentă de aproximativ aceeași dimensiune ca și iPhone 8 Plus (deși telefonul mai vechi are un ecran LCD mai mic, de 5,5 inci), iPhone XS Max are cel mai mare display găsit pe orice iPhone actual.

Dar hai să vedem ce oferă fiecare și la ce prețuri le poți găsi.

Verifică iPhone X prețuri – LINK

iPhone X

iPhone X a fost lansat în 2017 și vine în variantele Argintiu și gri stelar. Acest telefon are un ecran Super Retina HD de 5,8 inci cu HDR și True Tone. Design-ul este alcătuit complet din sticlă și oțel inoxidabil, fiind rezistent la apă și praf (clasificare IP67).

iPhone X are camere duale de 12 MP cu mod Portret, Iluminare Portret, HDR automat și înregistrare video 4K de până la 60 fps. Camera frontală TrueDepth are 7 MP cu mod Portret, Iluminare Portret și HDR automat. Acest telefon mai este dotat cu funcția Face ID pentru autentificare sigură.

Înăuntru, ascunde un Cip A11 Bionic cu Neural Engine. iPhone X mai vine și cu încărcare wireless (funcționează cu încărcătoare Qi).

Link: Verifică prețuri pentru iPhone X

iPhone XS

iPhone XS vine în următoarele culori: argintiu, gri stelar și auriu. Acest telefon are un ecran Super Retina HD de 5,8 inci cu HDR și True Tone. Design-ul este complet din sticlă și oțel inoxidabil, rezistent la apă și praf (clasificare IP68). Telefonul vine cu camere duale de 12 MP cu mod Portret, Control adâncime câmp, Iluminare Portret, Smart HDR și înregistrare video 4K de până la 60 fps. Camera frontală este TrueDepth de 7 MP, cu mod Portret, Control adâncime câmp, Iluminare Portret și Smart HDR. De asemenea, și iPhone XS vine cu Face ID pentru autentificare sigură. Un upgrade față de iPhone X este Cipul A12 Bionic cu Neural Engine de ultimă generație. Încărcarea wireless funcționează și pe acest telefon, cu încărcătoare Qi.

Verifică prețurile iPhone X– LINK

iPhone XS Max

iPhone XS Max vine pe argintiu, gri stelar și auriu. Are un ecran Super Retina HD de 6,5 inchi cu HDR și True Tone, design complet din sticlă și oțel inoxidabil, rezistent la apă și praf (clasificare IP68). Vine cu camere duale de 12 MP cu mod Portret, Control adâncime câmp, Iluminare Portret, Smart HDR și înregistrare video 4K de până la 60 fps, dar și o cameră frontală TrueDepth de 7 MP, cu mod Portret, Control adâncime câmp, Iluminare Portret și Smart HDR.

Face ID pentru autentificare sigură este de asemenea o dotare, precum și Cipul A12 Bionic cu Neural Engine de ultimă generație, dar și încărcarea wireless, tot cu încărcătoare Qi.

Verifică iPhone X prețuri – LINK

iPhone XR

iPhone XR vine în variantele inedite: negru, alb, albastru, coral, galben și (PRODUCT)RED. Are un ecran Liquid Retina HD de 6,1 inchi cu True Tone și un design complet din sticlă și aluminiu, rezistent la apă și praf (clasificare IP67). Camera de 12 MP are mod Portret, Control adâncime câmp, Iluminare Portret, Smart HDR și înregistrare video 4K de până la 60 fps, iar camera frontală TrueDepth are 7 MP, cu mod Portret, Control adâncime câmp, Iluminare Portret și Smart HDR. Și acest telefon vine cu funcția Face ID pentru autentificare sigură, un cip A12 Bionic cu Neural Engine de ultimă generație și încărcare wireless cu încărcătoare Qi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272