REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Care este relația Elenei Băsescu cu fostul soț. Declarația făcută de Bogdan „Syda” Ionescu

Care este relația Elenei Băsescu cu fostul soț. Declarația făcută de Bogdan „Syda” Ionescu

Replica API 31 ianuarie 2019 | 00:00 596

Bogdan "Syda" Ionescu a dezvăluit în ce relație este cu fosta sa soție, Elena Băsescu, fata cea mică a ex-președintelui României, Traian Băsescu. S-au despărțit, însă Elena Băsescu și fostul ei soț, Bogdan „Syda” Ionescu au rămas în relații cât se poate de bune. Fostul partener de viață al mezinei ex-președintelui Traian Băsescu a făcut declarații în acest sens pentru click.ro.

„Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, a spus Bogdan Ionescu.

„De vreo două luni s-au adunat mai multe și mi-am spus „STOP”. Vreau și caut liniște acum. Tot timpul am nevoie de căldura copiilor mei și a familiei, care mă susține necondiționat”, a adăugat el. Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian.

Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie. În data de 14 octombrie anul trecut, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia. Anastasia este al treilea copil al Elenei Băsescu și primul pe care îl are cu Cătălin Tomată.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272