REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Care sunt motivele invocate de constănţeni atunci când solicită Primăriei să taie copaci

Care sunt motivele invocate de constănţeni atunci când solicită Primăriei să taie copaci

Replica API 22 ianuarie 2016 | 23:29 274

Natura ar trebui să fie aliatul nostru de încredere, la care să apelăm atunci când avem nevoie. De exemplu, sunt persoane care sunt înnebunite după plante nu numai pentru că sunt minunate când vine vorba de a alcătui decorul din casă, ci şi pentru că, astfel, aerul este mai curat. Toate bune şi frumoase, până când apar probleme de genul: copacul x mi-a zgâriat peretele, în parcarea y plopii fac multă mizerie. Aşadar, sunt şi constănţeni care se plâng de existenţa unor copaci care le îngreunează traiul de zi cu zi.

În oraşul de la malul mării, cetăţenii au constant anumite nemulţumiri. Ba că e vorba de taxe prea mari, ba că pensiile sunt mereu prea mici, cert e că oamenii au câte ceva de reclamat. De această dată, s-au găsit persoane care sunt indignate de prezenţa... incomodă, am putea spune, a unor copaci care ridică multe probleme pe parcursul anului. Astfel, un constănţean reclamă că în parcarea de vizavi de Dorally Mall, se află câţiva plopi care le afectează caroseriile maşinilor: „Şi în parcarea (neasfaltată) de vizavi de staţia de Taxi - Doraly Mall (bloc A8 şi C4) sunt probleme.

Sunt acolo şase plopi care în permanenţă ne fac probleme. Primăvara cad pe maşini muguri care pătează vopseaua, vara este o secreţie răşinoasă care se lipeşte pe vopsea, spre toamnă cad multe frunze şi iarna sunt crengile care ne avariază maşinile parcate acolo. În acest spaţiu sunt rezervate de la Primărie cca 15 locuri de parcare, iar acest spaţiu nu este asfaltat, lucru care face dificilă strângerea frunzelor şi a gunoaielor. Când se poate, dorim tăierea lor atât pentru a elimina aceste probleme cât şi pentru a câştiga spaţiu pentru parcare”, a sesizat constănţeanul Adrian P.

O altă constănţeancă reclamă că pe bulevardul Aurel Vlaicu copacii din zona blocului în care locuieşte sunt foarte uscaţi, s-au rupt şi se plânge că i-au zgâriat peretele pe care l-a izolat: „Pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr.11, în zona blocului C3, copacii sunt foarte uscaţi, s-au rupt, şi efectiv atârnă ameninţător, putând să cadă la orice oră în capul celor care pot avea ghinionul să treacă prin zonă. Anul trecut, la o furtună puternică, au scrijelit efectiv peretele blocului (în zona etajului 3), în timpul nopţii, distrugându-mi izolaţia exterioară pe care am făcut-o pe banii mei, nu ai Primăriei”.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108