REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cârjaliu zice despre un candidat la Primăria AGIGEA că a fost VÂNZĂTOR de ETNOBOTANICE

Cârjaliu zice despre un candidat la Primăria AGIGEA că a fost VÂNZĂTOR de ETNOBOTANICE

Replica API 24 septembrie 2020 | 15:40 5374

Unul dintre candidații la Primăria Agigea este un om pătat, după spusele localnicilor. După spusele actualului primar al comunei Agigea, confirmate și de alte persoane, Gabriel Ciobanu, candidat din partea USR la primărie, ar fi vândut în urmă cu 10 ani etnobotanice.

Unul dintre cei care a „beneficiat” de nenorocirea tinerilor a fost chiar actualul candidat al USR Plus pentru Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu, după spusele unora. Acesta și-ar fi închiriat un spațiu, în zona KM 4-5 din Constanța, unde a deschis un astfel de „magazine de vise”. Sub ce formă a închiriat acest spațiu? I-ar fi spus proprietarului că dorește să vândă acolo ceaiuri. De fapt, nu erau ceaiuri, ci droguri sintetice. Când proprietarul a aflat ceea ce făcea Gabriel Ciobanu, i-a reziliat imediat contractul. „El a vopsit geamurile de la stradă ca să nu se vadă ce este înăuntru și vecinii mi-au spus că persoana care ți-a închiriat nu vinde ceaiuri ci etnobotanice. Mă cunoșteam cu tatăl lui, el nu știa că face așa ceva. Mi-a spus că nu se mai înțelege cu el, nu îl mai ascultă. Eu i-am spus lui și i-am explicat că urăsc ceea ce face. Pe mine, dacă mă prindea mama cu o țigară, rupea mătura pe spatele meu. L-am dat afară și am închis. Am pus gratii. El vindea la geam. Media de vârstă a celor care veneau la magazin era de 20 de ani.” a declarat proprietarul magazinului închiriat de Ciobanu.

„Locuitorii comunei să îl sancționeze la vot pe vânzatorul de etnobotanice”

Au trecut de atunci 10 ani și iată că acum, Gabriel Ciobanu crede că trecutul pătat a fost uitat. Totodată, primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, spera ca locuitorii comunei să îl sancționeze la vot pe 27 septembrie pe vânzatorul de etnobotanice. „Eu mă gândesc la copii. La copiii de 14 - 20 de ani care erau îndemnați să încerce aceste substanțe care le ortăveau sufletele. Un individ ca și Gabriel Ciobanu, care ne-a otrăvit copiii nu are ce să caute în politică. Nu are de ce să iasă cineva cu el de mână și să spună, ‘vreau să fiu primar’. Străzile comunei Agigea sunt curate, nu murdărite de un asemenea om. Nu poți să faci bani din suferința copiilor. Când faci așa ceva poți spune că ești de cea mai joasă speță”, a declarat primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu.

Video:

Video preluat Reporter Special

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum distruge CT BUS din poziția de Director ' EXPLOTARE". Un trepăduș,golan de cartier, arogant
0
0
Candidatii USR Constanta sunt printre cei mai amatori ... Se folosesc de imaginea de la nivel national pentru a promvoa iata ce drogati, nimicuri, nepregatiti, mincinosi.
0
0
Carjaliu aprimt sase sute de milioane lei pt comunitatea musulmana,dar nu a dat geamiei decat t v a-ul aferent.Restul banilor s-au evaporat Acum a venit la mana voastra.votati pe altcineva si cereti facturile pentru bani i primiti
1
2
muie ciobanu
3
0
au, Ponta si Dobre, parca sunt personaje din desene animate!
3
0
Un articol de cacao! Jegul asta de Carjaliu e disperat! Nu stie ce sa mai scormoneasca sa nu-i fuga scaunul de primar. Ganditi-va daca si Teodosie a fost in Lazu marti seara la o asa slujba a altui hot,Pitigoi,ca apoi sa mearga si in Agigea unde Carjaliu era ridicat in slavi si popa ii dorea cu ajutorul Domunlui sa fie "gospodar" incontinuare a acestei comune! Pana cand si preotii bagati in mocirla il ajuta!
7
2
de DNA pentru furtul unui teren prin folosirea functeiei publice de primar mai vrea un mandat.Ca mai are treaba. Prosti sa fie cei din Agigea sa aleaga un asa hot carjaliu primar din nou.
8
3
Ba stiri,netrebnicilor! Ma cac pe politica voastra!
5
3
Ciobanu traficant
7
9
ciobanu liftierul se vrea primar Incredibil
8
7
vai mama lor usr Toate puslamalele s au gasit sa candideze pe scorul partidului Rusine
9
7
Adevarat este un drogat, avea parul cazut acum 2 ani.
8
7
Cioabane Te-a prins Carjaliu cu oaia in sac
8
10
Votam Cristi cirjaliu pe data de 27 septembrie
5
14
Ciobanu,treci la loc in Km5,mincinosule!
8
10
Puteti sa va spargeti capetele pana luni dimineata cand primar va fi Nita. E un OM adevarat, il stie toata lumea, nu s-a bagat ca voi in mizerii!
7
8
Stim ca sunteti o fituica de kkt insa, va rugam frumos, lasati ne sa comentam, la Chitac, Rares Bogdan, Ion Stelian, Murad-baiatul infometat, Stroe, Lupu, pentru ca oamenii de hranesc cu proteina animala si dorim sa le umplem frigiderele!!!!!
17
1
Atat articolul publicat de dvs cat si reportajul special apartin unor amatori, nu unor jurnalisti adevarati. Consider ca ar fi trebuit sa mi se dea dreptul la replica, sa demontez toate aceste acuzatii mincinoase care nu demonstreaza altceva decat faptul ca INCULPATUL Maricel Cirjaliu este disperat, iar libertatea lui depinde foarte mult de aceste alegeri. Pentru acuzatiile aduse i-am inaintat plangere penala actualului edil. Nu am nimic de ascuns, sunt un om transparent si cand sustin acest lucru ma refer la faptul ca zilele trecute am fost supus unui test poligraf.
22
10
tipic pentru ciumatii rosii.Simpt ca se aproprie sfarsitul si arunca cu laturi.Aceasta organizatie infractionala numita psd va trebui aruncata in cosul de gunoi al istoriei atat in Constanta cat si in intregul judet.
17
5
Replica, sa va fie rusine! Articol comandat si platit de Carjaliu! Numai minciuni,se vede ca e regizat, e frica lui Carja ca se duce la puscarie si e disperat.Spagoveanu Teodosie cati bani a primit marti pt circoteca din Agigea si Lazu ?
23
5
Carjaliu un fost securist. A furat tot ce s a putut fura in comuna Agigea
21
4
Cirjaliu este un manipulator. Moare de frica ca pierde ciolanul si acum inventeaza.
26
4
moldoveaqnul asta de carjaliu sa spuna cum a furat terenurile comunei agigea din zona lac atras utilitati pe banii primariei si acum le vinde,la restaurant la fel.oricum daca castiga primar nu-l apuca sfarsitul mandatului
22
5
clipuletul asta regizat si facut pe branci este sursa voastra de informare? Halal presa, rusine!
20
7
Cirjaliu - fostul plutonier de militie circulatie s-a ajuns de nu-i mai ajungi cu prajina la nas.
24
5
Tipic Carjaliu. Un jeg si un pervers.
26
6
Tipic psd! A vandut legal, ca era magazin, acum 10 ani. Tot psd-ul inlesnea vanzarea, doar ei erau for legislativ. Putem spune, ca si persoana juridica, contribuia la bugetul de stat, stat de unde isi ia carjaliu salariu. Si inainte, cand era tablagiu. Se pare ca treaba-i groasa, si vanzatorul de acum 10 ani, e un adversar puternic. Acum, la candidati are psd-ul, cu condamnati definitiv, cu fosti puscariasi, ce ne mai mira! Am crezut ca ciobanu asta, e fiisu lui ciobanul ala care a fost 3 luni adjunct lTM, pana s-a dus la cusca, si acum e la psd. Apropo, cum e cu Golful Pescarilor? Tot legal?
25
11
adevarul doare cum este posibil ca un asemenea individ precum Ciobanu sa aiba o astfel de conduita pur si simplu inseamna ca acest individ este dispus la ORICE trezitiva oameni mainee o sa aveti canditati pedofili violatori sau fosti criminali
12
18
Carjaliu e consumator de etnobotanice
26
10
Oameni buni nu va luati dupa minciunile lui Carjaliu ,este un manipulator un escroc fara scrupule ,baiatul asta nu a facut asa ceva ,dar a fost simgurul care la infruntat pe mafiotul de Carjaliu ii e frica ca pierde ciolanul ,mergeti la vot si votati cu dreptatea .
29
9
Si unde este dreptul la replica? Sau atunci cand mananci cacat cu 2 maini nu mai conteaza altceva? Marii deontologi de la "Replica"
30
6
RADUCANU RAZVAN din MANGALIA fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile ALO DIICOTU! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaia si la Bucuresti! DIRECT LA PUSCARIE CU Ei !!!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108