REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Carla Bruni refuză să îmbătrânească. Fosta primă-doamnă a Franței, ținută de liceu, privire magnetică

Carla Bruni refuză să îmbătrânească. Fosta primă-doamnă a Franței, ținută de liceu, privire magnetică

Replica API 30 iulie 2020 | 20:02 1151

Carla Bruni (52 de ani) ocupă un loc fruntaș în topul celor mai rafinate soții ale președinților lumii. A fost timp de 5 ani prima-doamnă a Franței, în mandatul soțului său, Nicolas Sarkozy (2007-2012), dar și acum lumina reflectoarelor este asupra ei.

Carla Bruni

foto: Profimedia

Fotomodel și cântăreață de origine franco-italiană, Carla Bruni lasă mereu impresia că nu face nici un efort să arate atât de fresh. Nonșalanța și naturalețea sunt cuvintele-cheie în ceea ce privește look-ul ei, iar cele mai recente poze sunt o dovadă clară. Carla Bruni a fost fotografiată zilele trecute în timp ce sosea alături de soțul ei, Nicolas Sarkozy, la studiourile televiziunii TF1, unde fostul președinte al Franței fusese invitat să-și promoveze volumul de memorii "Le temps des tempętes" ("Vremea furtunilor"). Potrivit Le Figaro, Sarkozy s-a apucat să scrie această carte în 17 martie, a doua zi după ce s-a impus carantina în Franţa din cauza epidemiei de coronavirus.

foto: Profimedia

Dar fotoreporterii au fost mai interesați de frumoasa lui soție, așa că pozele cu Carla Bruni, îmbrăcată într-o lejeră salopetă din jeans, fac acum înconjurul Internetului. De remarcat că masca-leopard i-a evidențiat și mai bine ochii superbi, așa că fosta primă-doamnă a Franței a oferit din nou o supradoză de sex-appeal, fără să depună nici cel mai mic efort.

foto: Profimedia

Carla Bruni și secretele ei de îngrijire

Într-un interviu mai vechi, pentru Daily Mail, Carla Bruni dezvăluia câteva dintre secretele sale: preferă să-și îngrijească cu atenție tenul, decât să-și ascundă imperfecțiunile cu tone de machiaj. „Îmi aplic o mască subțire pentru detoxifiere, iar apoi aplic una cu argilă. Uneori, prefer și o baie cu aburi. Am o piele sensibilă, așa că îmi place masajul facial. Chiar îți conferă strălucire, te scapă de umflături și uscăciune și îți oxigenează pielea. Terapeutul meu personal care-mi face masaj locuiește în Paris”, a declarat Carla Bruni, conform Daily Mail.

Ea s-a căsătorit cu Nicolas Sarkozy în 2008 și au împreună o fetiță în vârstă de opt ani, pe nume Giulia. Carla mai are și un băiat, pe nume Aurelian, dintr-o căsnicie anterioară, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212