REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Carmen Brumă, din nou în fundul gol în zăpadă. Mihaela Rădulescu s-a dezlănțuit: „E atitudinea perfectă în fața prostiei unora“

Carmen Brumă, din nou în fundul gol în zăpadă. Mihaela Rădulescu s-a dezlănțuit: „E atitudinea perfectă în fața prostiei unora“

Replica API 10 februarie 2020 | 00:00 989

Carmen Brumă

Foto Instagram

Carmen Brumă sfidează vremea într-o ținută foarte sexy. Vedeta s-a fotografiat în fundul gol, în frig, iar fanii i-au scris mesaje în care i-au apreciat formele perfecta. Iubita lui Mircea Badea nu a ținut cont de zăpadă sau de frigul de afară, s-a lăsat în lenjerie intimă și s-a fotografiat, iar imaginile au făcut furori pe rețelel de socializare.

Carmen Brumă le dă clasă vedetelor cu formele perfecte cu care se mândrește pe rețelele de socializare, iar pentru ca imaginile să fie demne de aprecieri, nu a ținut cont de gradele din aceste zile sau de zăpadă. S-a întins pe bancă și s-a lăsat fotografiată, mai ceva ca un adevărat fotomodel.

Foto Instagram

„Am zis că nu mă ridic de pe banca până când se topește zăpada dar m-am răzgândit”, spune Carmen Brumă pe Instagram.

Carmen Brumă a publicat o serie de fotografii fierbinț făcute în frig și în zăpadă, dar atitudinea ei ne spune că nu o deranjează gradele cu minus.

Mihaela Rădulescu o apreciază mult pe Carmen Brumă, mai ales pentru naturalețea de care dă dovadă, dar și pentru că nu ține cont de gurile rele și de mesajele negative.

„Ador această fotografie! Nu numai pentru ... the obvious sexyness, dar mai ales pentru atitudinea perfectă în fața prostiei unora. Dacă suntem mai multe și mai unite, învingem noi, mamele sexy. Încă ceva - sportul oxigenează fantastic creierul, pentru cei care nu știu cum să procedeze cu ... frumusețea. Femeie, nu te mai așeza pe nicio bancă. E păcat”, i-a scris Mihaela Rădulescu, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alta zdreanta la fel ca mine care o suge de placere!
2
0
O, Doamne! S-a tampit si asta, se dezbraca... Are de platit amentizele lui mirciulica antenistul. Ce profesie are asta, unde presteaza!
3
0
Ce sa faca maimuta fara boxe,in fundul gol.Atita o duce capul,mai mult decit pe badea inselatul!
4
0
eu o vreau pe firea in zapada la bucutzele goale.Sau pe olguta, dar la ea vreau si actiune nu sa stea ca proasta in ponta.La final Veorica dragostea mea
3
0
individa asta bruma a facut ceva in viata ei in afara de "sa slabeasca"? aa l-a mai reprodus pe mircea badea jegul antenist spaima motociclistilor hehe
6
1
Mircea Badea ar avea o explicatie pentru comportamentul sau si idioteniile pe care le emite: a fost facut KO de motociclist, deci nu mai are creierul la locul lui. Dar prafuita asta, uitata de lume, de ce se comporta asa? Crede ca va iesi in prim-plan? Ii urez bun venit in clubul curvelor proaste, care nu-si asuma varsta si nu constientizeaza penibilul atins, club prezidat de Mihaela Radulescu.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272