REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Carmen Dan: „64 de echipe de polițiști și jandarmi lucrează la identificarea celor implicați în violențele din Piața Victoriei”

Carmen Dan: „64 de echipe de polițiști și jandarmi lucrează la identificarea celor implicați în violențele din Piața Victoriei”

Replica API 13 august 2018 | 02:38 285

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, recunoaşte faptul că în timpul protestului de vineri seara se afla în clădirea ministerului, deşi oficial era în concediu, aşa cum STIRIPESURSE.RO a transmis în premieră. În schimb, aceasta susţine că nu a intervenit în coordonarea acţiunii jandarmilor.

„Da, am întrerupt ieri concediul și am făcut asta pentru responsabilitatea funcţiei publice. Asta nu înseamnă că am intervenit în coordonarea operativă. Aşadar, invit public să iasă orice angajat al MAI, de la orice nivel, care a primit vreun ordin direct de intervenţie opertivă din partea ministrului Carmen Dan”, a precizat ministrul de Interne.

Carmen Dan a susţinut că jandarmii nu vor răspunde oamenilor politici, pentru că jandarmii respectă legea şi ierarhia militară. „Alte precizări voi face în CSAT, dacă îmi va fi solicitat. MAI a colaborat cu structurile partenere în mod corect şi uzual, pentru asemenea situaţii. Nimeni nu poate acuza Jandarmeria pentru că a aplicat legea. Acţiunea nu a fost o dispută între cetăţenii paşnici şi jandarmi. Intervenţia în forţă a fost justificată”, a mai precizat ministrul de Interne.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, sâmbătă, că 64 de echipe formate din poliţişti şi procurori lucrează la identificarea persoanelor implicate în violenţele de vineri seară din Piaţa Victoriei.

„Urmare a violenţelor de aseară, Poliţia Română, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 lucrează pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în faptele de ultraj, tulburarea ordinii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere. Sunt constituite 64 de echipe operative care, în baza imaginilor şi fotografiilor avute la dispoziţie, vor identifica aceste persoane responsabile. Această activitate este, însă, una complexă şi se derulează cu sprijinul Institutului Naţional de Criminalistică, fiind vorba de multe ore de imagini care trebuie vizualizate în procesul de identificare a autorilor violenţelor", a afirmat ministrul de Interne.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
analfabeto, te rog priveste fotografia din spital, in care jandarmerita se uita exact in tavan, Sa iti traduc- respectul se castiga, nu este cazul tau. Sper , ca dupa acest eveniment care se datoreaza suta la suta tie si puscariasului , probabil amant, sa ajungeti, pe viata , la puscarie INALTA TRADARE
1
1
esti pe lista de asteptare,o bataie data cu simt de raspundere sigur te-ar mai scapa de gazele care baloneaza,japita fara minte
0
1
acum e dornica ca ia murit sotul
0
1
Ce sa cautati ? Ii aveti printre voi, mincinosilor!
6
1
iar ati luat muie en-gross ! mergeti la deparazitare , muisti analfabeti .
3
3
Bravo Dante ! Super !! Felicitari ! Madam asta, sa plece cu Dragnea si tantita Veorica-Vasilica ... cu Videle lor cu tot....
6
3
Daca vor sa-i gaseasca pe instigatori ,malacii politiei si jandarmeriei nu su decat sa priveasca in oglinda!
4
2
Depune austriecii plingerile.
5
0
dragnea daca o sa zicem ca asemanarea cu hitler,e pe zi ce trece tot mai evidenta.pastrand proportiile desigur,psd devine prima replica reusita de partid nazist,la fel pusi pe batai,la fel aduc oameni cu japca ''sa-i sustina''impotriva cui?mai raman indivizii sa-si aleaga uniformele ca intelectualii nu le lipsesc,mitraliera,nicolicea,soferul,cap de pula,amanta,proasta de la guvern plus pleiada de mafioti.Latrina psd da in clocot.
7
2
Fara machiaj, esti ruina. Si jandarmii care au lovit civili nevinovati, cand vor fi identificati? Sau acesti jandarmi batausi vor primi prime de sfanta marie? Papusa, hai mai bine sa organizezi anticipate.
7
2
Vinovat e numai Dragnea arestatil
9
1
Face MUIE?
4
2
Numai 64 de echipe lucreaza ?! Nici mai mult nici mai putin...... Da, avem la guvernare niste incompetenti.
11
1
adevarul este ca avem la guvernare niste neispraviti
10
1
analfabrta ce seti, nu realizezi cat de penibila esti?, chiar nu ai auzit de ruysine?, a- iti lipsewste- si apoi ai invatat sa citesti- spre deosebire de cealalta analfabeta, tot din videle. Sunteti rusinea tarii
9
3
Du-te dracului de curva proasta!!!
13
2
Vedeti ca echipele de militieni si jandarmi vor avea o surpriza.Se va dovedi ca identifica mai multi jandarmi care au batut oameni pasnici decat protestatari violenti.Sa iasa televiziunile cu imagini cu jandarmi calai si la parchet cu ei ptr batalion disciplinar.Atentie ca jandarmerita a fost ,,altoita,, cu grija de catre jandarmi civili diversionisti.PRIVITI IMAGINILE CUM TOT JANDARI CIVILI O APARA PE FEMELA JANDAR DE MULTIME CA SA DEA IN EA DOAR OAMENII LOR.
10
2
Mars, fa curvo!!!
11
3
bagameas pula in morti tai de coarda
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272