REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Carmen Dan a anunţat, cu vocea tremurând, că nu demisionează!

Carmen Dan a anunţat, cu vocea tremurând, că nu demisionează!

Replica API 30 mai 2019 | 01:19 468

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat că nu demisionează din funcţie! Declaraţiile vin ca replică la solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului a cerut demiterea de urgență a miniștrilor de Externe, Teodor Meleșcanu, și de Interne, Carmen Dan, pentru modul defectuos în care au fost organizate alegerile în țară și străinătate.

”O să încerc să vorbesc cât mai rar, pentru ca să înțeleagă și cei care încă mai fac campanie electorală. Cererea demisiei este nejustificată. MAI a avut ca atribuție asigurarea, în condiții de siguranță, a alegerilor în țară, de aceea e minister de Interne. Are cineva probe că alegerile au fost fraudate? Dacă da, să înțelegem că PNL a câștigat alegeri fraudate? MAI a sesizat public situațiile privind funcționarea tabletelor și modul în care semnalau, în mod eronat, posibile situații de vot multiplu. Din situațiile verificate, nu s-au constatat astfel de cazuri. Am sesizat BEC o procedură de consemnare a rezultatelor pentru că exista riscul să nu poată fi încheiate procesele verbale conform cheii. Guvernul nu a înființat mai puține secții de votare decât la alte alegeri, nici nu a înființat secții de votare ascunde, cum spunea propaganda dreptei. Secțiile au fost mai multe și în aceleași locații cunoscute de cetățeni. Ar fi putut Guvernul să facă secții suplimentare în ziua votului? Eu cred că nu. Președintele a solicitat ca referendumul să fie suprapus cu alegerile europarlamentare. Altfel ar fi stat lucrurile dacă am fi avut un singur buletin de vot. Un rol important l-a avut Serviciul de Telecomunicații Speciale. Tabletele și toată infrastructura a fost verificată de STS, iar instrucția oamenilor din secții a fost făcută tot de STS”, a fost declaraţia ministrului Carmen Dan.

Facem precizarea că ministrul a citit declaraţia de pe foi şi a dat senzaţia că îi vine să plângă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i tremure kiloteii de-acuma lu carmecita lu livache ca vine ancheta 10 august cand au linsat si-au gazat oameni nevinovati! O sa vina si abuzurile facute la mitingurile de la Iasi, Galati, Arges si Topoloveni...Totul se plateste madam scart! TOTUL.
2
0
o sa dai socoteala!
2
0
Neamtu a cerut sa fii demisa colega nu sa faci ce ai tu chef.Te bucurai,ei uite ca s-a intors roata taranco.
1
3
drogatilor , la puscarie cu voi ! daca nu va gazau omorati jandarmi si demolati sediul guvernului . ati fost drogati de klausisti sa faceti urat . In Franta va batea bine apoi va aresta .
2
5
Referendumul l-a initiat si organizat plavanul nici decum ministrul de interne. Cand vrei "Guvernul Meu" calci si pe cadavre asa cum a facut cu Ponta si Colectiv. Un criminal cu mainile murdare de sangele tinerilor care au murit.
4
6
Pai puneti-l pe Palaz in locul ei Ca e Profi nu? va muman cur cu ziarul vostru de cacat numai pe interese
3
2
Muie in gur va transmit bulangiilor...Mergeti in Franta sa vedeti ce muie luati daca mai manifestatii cu bastarzii in brate.
6
9
tanti Carmen nici cu gazele care modifica ADNul nu poti sa transformi mitocanii, nesimtitii si animalele astia de mai jos in ceva ce aduce a om civilizat !
11
2
Vei zbura la fel cum au zburat si ceilalti acoliti ai lui Dracnea!
12
5
Tovarasa secretara este de o nesimtire notorie.
11
5
Carmen dan si livache trebuie sa raspunda si sa plateasca pentru tot ce-au facut pe 10 August In data de 10 august. Aceasta operatiune de incetinire a anchetei prin blocarea procurorilor de a folosi informatiile care au ajuns la ei pe cale legala reprezinta cea mai buna dovada ca 10 august a reprezentat o incercare a PSD de a anihila orice forma de opozitie din Romania. Ministrul de Interne Carmen Dan se afla intr-o situatie dificila pentru ca nu are niciun control asupra anchetei, iar posibilitatea de a fi pusa sub acuzare de catre procurori are mari sanse sa se concretizeze.
13
5
Cat tupeu are madama asta, amanta de profesie, amanta lui dragnea !? Vei merge direct la puscarie, langa dragnea, procedezi ca el....nu si nu, te tii de scaun, esti modelata dupa chipul si asemanarea lui: fara caracter, fara onoare, fara demnitate. Rusine madam!
16
5
Pai daca pleaca stie ca infunda puscaria. Mai devreme sau mai tarziu aia din jandarmerie vor vomita tot.ca asa e in pesede si nu numai.aia ca sa scape de puscarie vor spune ca au primit ordin de la ministru. Si cum spune cineva mai jos intre a fii demisa si a demisiona este o mare diferenta dar zdreanta asta ce sa stie ea saracuta.... vai de capul lor ce cozi de topor au fost. Oricum treaba e belita. Ca daca apuca deliorga si alalalt la ccr e jale mare. Sa vedeti atunci cum se va guverna doar pe la ccr
18
3
Noi toti votantii pesede suntem dupa cum urmeaza si anume clasa middle class a Rrrromaniei Tiganii, alcoolistii, taximetristii, asistatii social, transpiratii cu iz de ceapa si puscariasii! Welcome to Romanistan
10
11
poate o iertam de proasta ce este.... Dar ea nu si nu mai vreau o muye
14
7
Dupa ce stai in genunchi in fatza lui Dragnea te mai stergi si la gura...
17
11
asteapta procesul 10 august, 0 sa ii tii companie detinutului draknea, amantul tau
17
10
Sa plece prefacuta nabii! Dar sa plece si halaimosul cu 66 de dinti, de zice ca-i presedintele romaniei! Sa plece naibii toti tradatorii de neam! Fara politica si politicieni!
11
15
La puscarie dupa tatutu Dragnea
20
13
Fai idioato...vezi ca e diferenta intre a fi demisa si a demisiona...sunt 2 lucruri diferite..
21
7
Sa plece cap de melc weener impreuna cu ambasadorii pe care singur i a numit ! Ce treaba are MI cu votarea ? Ambasadorii lui cap de melc aia ar trebui sa plece ! Si ...ce sa vezi la final fe mandat si a adus aminte si boul ca sunt probleme cu votarea ...hai sictir
11
22
bai sunt manga, tine televizorul ca-i tremura vocea!
11
14
Klasugel cap de cal...nu mor caii cand vor cainii.
12
26
Pisa-m-as pe vaca de ma-ta, carecre-a fatat in loc sa te avorteze! V-ati batut joc de oameni futu-va-n gura de inapti mentali!!
26
13
Nu pleaca cainele-cateaua de la macelarie !
25
12
e vinovata ma-ta si tactu ca existi, si nu mai spun altele ca ma bate Dumnezeu
20
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272