REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Carmen Dan se plânge că este ignorată de DNA: A cerut încetarea detaşării a doi poliţişti de la DNA Ploieşti şi nu a primit răspuns

Carmen Dan se plânge că este ignorată de DNA: A cerut încetarea detaşării a doi poliţişti de la DNA Ploieşti şi nu a primit răspuns

Replica API 23 martie 2018 | 01:25 396

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, că încă nu a primit un răspuns la cererea adresată procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, privind încetarea detaşării a doi poliţişti judiciari de la DNA Ploieşti, astfel că a trimis DNA o nouă solicitare, scrie news.ro.

Întrebată de jurnalişti dacă a primit un răspuns de la procurorul şef al DNA, Carmen Dan a spus că nu şi că Ministerul Administraţiei şi Internelor a trimis o nouă adresă.

"Noi am revenit cu o altă adresă către DNA şi am solicitat ce am solicitat şi în prima. Nu ne-a răspuns. Aştept ca DNA să dea un răspuns instituţional, cum de altfel procurorul şef al DNA a anunţat şi public", a declarat, vineri, ministrul de Interne.

După apariţia în spaţiul public a înregistrărilor prezentate de fostul deputat PSD Vlad Cosma, care îi acuză pe procurorii de la DNA Ploieşti că au falsificat probe în dosare, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat că a trimis către DNA o adresă datată 13 februarie cu privire la revocarea detaşării poliţiştilor judiciari care apar în înregistrări - comisarul şef de poliţie Iordache Mihai şi comisarul şef de poliţie Florea Gabriela.

Carmen Dan a spunea că a trimis acea adresă către DNA cu Poşta militară, precizările fiind făcute după ce procurorul şef al DNA a spus că nu a primit nicio solicitare de la MAI. Kovesi afirma că îi va da un răspuns ministrului Carmen Dan instituţional, după ce va citi o solicitare oficială, potrivit Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu te plage fa ce scrie la lege adreseazate ministrului de justitie si departamentului juridic al ministerului tau Draga ministro!
1
1
TSD-ul din Partidul Slugilor lui Dragnea s-a mobilizat??? DNA va continua munca de starpire a penalilor..
2
2
Da cine dracu se crede IAPA asta de kovesi cacat mare de nu raspunde la nimeni ,ea traieste in alta tara , daca da sa se duca dracului ca m-am saturat de aroganta ei de cordita.
3
3
este grav daca abia acu ai aflat ca esti ignorata, aceasta ignoranta este tradusa prin incompetenta, slugarnicie si pres vis a vis de persoana penala care te-a catapultant pe o functie despre care nici acum, dupa un an si jumatate, nu ai inteles cu ce se mananca si mai mult nu intelegi carev esten rolul tau in ecuatie.Daca ai avea decenta, in secunda doi, urmare acestei constatari, ti-ai da demisia
5
2
Dar voi nu sunteti ignoranti cu acest popor. Darius Vilcov a primit 8 ani cu executare si vad ca-l pupati in c_r tot PSD-ul.
5
4
pupaza, dute n tei
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272