REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Carmen Dan şi-a dat demisia: 'Cred că PSD a cedat în faţa lui Iohannis'

Carmen Dan şi-a dat demisia: 'Cred că PSD a cedat în faţa lui Iohannis'

Replica API 16 iulie 2019 | 00:21 536

Ministrul Afacerilor de Interne, Carmen Dan, a anunţat că demisionează din funcţia de ministru de Interne.

"Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Înţeleg din cauză că nu mi-am făcut treaba. E o decizie politică", a spus Carmen Dan.

"Înțeleg că nu intră în discuție niciun criteriu de neperformanță. E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Nu ne-am deranjat până acum, acum deranjează. Mă aștept să ia act de demisia mea. Demisia e un gest unilateral. Nu sunt emoționată decât în măsura în care am investit în acest minister și sper să rămână în topul încrederii ministerul de interne. Plec cu fruntea din MAI. Nu am să cer nimic de vreme ce mi-am depus mandatul. Deci nu va fi nevoie să fie un vot", a declarat Carmen Dan, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național PSD.

Ministrul demisionar de la Interne i-a urat succes înlocuitorului său.

Întrebată dacă PSD a cedat în faţa lui Klaus Iohannis care a cerut schimbarea sa, Carmen Dan a răspuns: "Cred că da", potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
muidtule , tu n-ai mancat atatea fripturi cati ani de scoala am eu ! Ratatule ,plangi de sarac jegos ce esti,cat o sa mai suga nevasta-ta pula ca sa te intretina.? bai cacat imbalsamat , tu puti de la distanta ,de aceea nu ai loc de munca. Femeia asta sta cu tine ca nu are casa , suge pula sa va intretineti !
3
5
e bine ca tu stii ca esti lingaul cacatului meu. Ala moale !!! Mai treci pe la scoala si pe urma sa-mi lingi cacatul. Ala moale !!!
4
4
bagati-ai pula in cavoul ma-tii si noi in gura nevestei tale , muistule , trebuia sa fiti arestati pt lovitura de stat incercata , dar tu esti prea mic si prea prost ca sa intelegi ce a fost acolo . Nu o mai pupa pe nevasta-ta ....
5
5
Sugeoooo .in boca
3
2
PSD se agata de putere crezand ca daca schimba cosmetic oamenii pacaleste pe cineva.... Tot nu-i vom vota. Altceva trebuie schimbat dar...ei nu pot, nu stiu si chiar nu vor. Sa vezi si ce oameni, ... Cei care contribuie la decaderea constantei, la mizeria actuala a acestui oras.
9
3
ti-ai luat si armasarul cu tine ? Te primesc aia inapoi la scoala ca secretara?
7
2
Scrie analfabetule corect gramatical inainte de a-ti da cu parerea despre niste oameni. USR-ist idiot ce esti
7
14
Cand esti prosst mai bine taci sau striga muiie pzd.
7
4
Bestie criminala
13
5
SECURITATEA ESTE IN TOATE SI IN CELE CE SUNT.JAVRA DE JOHANIS CHIAR DACA MERGE DECAT O ZI LA MUNCA TRAGE MUZICA PE TOPOGAN LA GREU LA SECURITATE.MUIE KLAUS
6
10
Sa va dau mooie cu bakula de mooisti uzerishti. Am fost cea nai buna. Sa vina uzere sa ne linga pulile. Toti uzeristii sibpenelistii sa ne sugeti cacatzii de mooiste
6
9
Daca tot ai plecat de la MAI dute la dracnea ca se plictiseste..
20
4
Carmen Dan a spus un adevar: PSD este in genunchi. Vom trai si vom vedea. Dancila nu are anvegura unui sef de partid de marimea PSD. E inceputul sfarsitului si vad ca nimeni din PSD, care conteraza, nu-si da seama de asta...Se sinucid in direct!
23
1
Oricum PZD e pe duca... Somn usor . Dumnezeu sa-i ierte. Poa sa plece toti , nu mai recupereaza efectele coruptiei si incompetentzei. Lumea s-a scarbit. Pomenile nu sunt suficiente.
20
2
M m mmm m m mmm m m mmm m m mmm
6
2
sper ca buhaita sa nu scape de proces pentru gazarea de la 10 august !!! Multa muie cu cacat !!! Si jandarmilor !!! Si celor care le tin palma !!!
22
9
De te fa in crucea ma tii
14
5
a cedat si de aceea va pierde! SRI hijacked PZD!
9
1
La munca sclavilor, nu la comentat pe replica. Treceti dracu la munca ca va prinde sefu va da afara imediat.
1
18
,,Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne ". Nici macar nu stie ca se numeste Ministerul Afacerilor Interne ? Halal ministru !
17
5
Ce privire de Fulga nevinovata... cu ce a gresit ea? A dat ce ordine a primit de la dragnea, nu le-q priceput, ca n-avea cum... cu ce a gresit saraca vita de videle???
18
4
DACA mORGA, PARDON MOGA VA FI NUMIT LA mai VAI DE TARISOARA ASTA , E CEL MAI MARE HOT, INFRACOR SI JIGODIE DIN CONSTANTA!
19
3
Om josnic, obedient!
15
4
Nu e vorba de Iohannis,care in principiu este un sifonier cu difuzor,pus acolo unde I se spune de cei ce l-au proptit unde este. E vorba de sistemul securist care functioneaza bine si elimina oamenii incomozi. Eu zic ca era mai bine ca intreg guvernul PSD sa plece,sa vina nazistii USR in coalitie eventual cu PNL si sa futa romanii asa cum merita,sa tremine odata cu tara asta . Salariile si pensile marite de ciuma rosie sa fie diminuate ,subventiile de orice fel eliminate. La naiba poporul asta vrea,de ce sa nu fie asa cum cere strada?
10
23
Indiferent cine-i va lua locul speram o persoana integra, rationala, cu Moga credem ca-i o gluma, trebuie sa inceapa deandata curatenia generala. De la Buda in jos in toate directiile centrale in IPJ-uri, Arges, Constanta, Teleorman, etc unde si-au pus numai mafioti numai profesionisti si integri nu...altfel politia subcomba iar credibilitatea si respectul cetateanului pentru aceasta tinde catre zero. Un stat de drept nu mai poate functiona asa..
24
0
So long, hunny !
9
3
Bataia cu gaze administrata romanilor nu va ramane nepedepsita ca mineriadele. Vei da socoteala impreuna cu jandarmii.
28
7
Cel mai bun ministru de interne
10
42
POLITISTII CARE AU MURIT PE TIMPUL MANDATULUI TAU , II UITI ? AI MAINILE PATATE DE SINGE
33
7
A facut dupa ce a mancat la popota!
23
6
Sa traeasca GENERALII ei sunt monumentele de corectitudine in Politia Romina,cum sa-i conduca o femeie.iar noi bagatorii in seama ii tinem pe functii cu salarii nesimtite urmate de pensii asemenea si manipulind din umbra coruptii nin societatea romineasca.
19
1
Bine ca ca a plecat
27
5
vaca dracu sa plateasca si sa spuna cine i-a ordonat sa gazeze si sa bata batrini femei copii
39
16
de mai jos,aveti si argumente? Ce de injuraturi suntem satui!
11
26
Va cedat procesorul ca sunteti niste incompetenti cu acte!Plecati pentru ca sunteti prosti,hoti,inculti,supusi unor cauze persoane si state suspecte si pentru ca nu vorbiti o iota de nimic nici in limba romana dar aveti pretentii.Cat despre capacitatea dvs de relationare cat si despre cea intelectuala ...nici dupa cappuccino nu v as trimite!
23
5
Sluga lui Draknea si-a dat demisia.. Imediat deci inseamna un pic mai tarziu.. Romani nu te vor uita pentru 10 August..
45
14
Ai facut ceea ce trebuie, tarfa nenorocita!
41
13
multa lume a avut de suferit din cauza acestei individe ,dute si ascundete
47
13

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920