REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Carmen Dan: Victor Ponta nu va destabiliza situaţia în PSD

Carmen Dan: Victor Ponta nu va destabiliza situaţia în PSD

Replica API 20 iunie 2017 | 01:16 493

Victor Ponta nu va destabiliza situația în PSD, a declarat luni ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, afirmând că în partid nu s-a discutat deocamdată despre propunerile de premier.

"Ponta nu va destabiliza nicio situație în PSD, asta este clar. (...) Nu noi ne-am dorit să se ajungă în această situație. (...) Cred că cel mai bine învârte (n.r. — cheița) domnul Ponta, care, mai nou, ați observat și dumneavoastră, verifică miniștri, vorbește", a spus Carmen Dan, la sediul MAI.

Carmen Dan a menționat că fostul secretar general al Guvernului Mihai Busuioc se gândește să facă o plângere în contencios-administrativ împotriva numirii lui Victor Ponta în locul său.

Ea a arătat că nu știe ce a determinat decizia premierului de a trimite la Cotroceni doar demisia ei și a lui Sevil Shhaideh de la Ministerul Dezvoltării Regionale.

''Credeți-mă că nu pot să identific acum foarte exact de ce reprezentăm noi, ca miniștri, pentru Grindeanu, acum, un fel de (...) extremă urgență, dar orice calcule și-ar fi făcut domnia sa, probabil că s-a gândit să înceapă cu Ministerul de Interne și cu Ministerul Dezvoltării. Din ce considerente? Cred că ar trebui să explice dânsul. Pentru că dacă s-ar fi uitat un pic la activitatea acestor două ministere ar fi constatat că nu sunt rateuri, nu sunt deraieri'', a spus Carmen Dan.

Potrivit acesteia, în PSD nu s-a discutat deocamdată despre cine va prelua funcția de premier, dacă moțiunea împotriva Guvernului Grindeanu va trece, iar numele vehiculate în spațiul public sunt doar speculații.

''Nu s-a discutat despre propuneri pentru funcția de premier, probabil se vor face după ce vom trece de această etapă a votării moțiunii de cenzură'', a adăugat ea.

Citește mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa angajezi amanta la stat- tipic psd.
2
0
Amanta lui Dragnea, supusa... Ce fata are de....!? Sa va fie rusine, ati produs haos in tara, ati dezamagit poporul, v-ati compromis in fata alegatorilor.
2
0
pt asta de sub mine , sugatoare profesionista .
2
2
iti permiti sa faci acuzatii, sa iti dai cu parerea, nici ca secretara de scoala generala nu esti apta daramite sa emiti astfel de concepte vis a vis de anumite persoane, care , spre deosebire de tine, au o oarecare pregatire. Nu este nevoie de nimeni, singuri va scoatet , ca partid, in afara legii si ar fi de preferat ca in coloana sa va prezentati, pe perioada nedeterminata, la racoare
5
1
Nu stiu daca va destabiliza PSD, dar va destabiliza tara, prin concesiile facute UDMR. Si aici sunt bagati putin si rusii. Vreau sa vad reactia membrilor PSD ,referitor la cele mentionate.
4
0
Se pronunta saptesprezece nu saptisprezece. M,a,i,
1
0
Duduie, altcineva destabilizeaza nu numai psd-ul , ca mi se rupe poola de el, ci toata tara ! Un singur penal creeaza haos ! Nu dam nume ca se supara nea Luvake !
4
1
Duduie carmencitta ,Ponta va scutura din partid ca pe dude!
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212