REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Carmen de la Sălciua renunță la aplicațiile de socializare

Carmen de la Sălciua renunță la aplicațiile de socializare

Valentina CAMARA 21 martie 2023 | 00:00 243

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și a luat o decizie drastică. Ea va renunțat la una dintre platformele de socializare fiindcă îi ocupă mult timp și nu mai poate să-și trăiască viața așa cum își dorește.

Carmen de la Salciua renunta la aplicatiile de socializare

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, iar, în ultima perioadă a făcut mai multe schimbări în viața sa. Ea a devenit mai apropiată de Dumnezeu, iar viața din mediul online „cere” să fie modificată.

Carmen de la Sălciua renunță la rețelele de socializare

Artista le-a spus fanilor săi că va renunța la una dintre aplicațiile de socializare din cauză că pierde prea mult timp și și-ar dori să facă lucruri frumoase pentru ea.

Carmen de la Sălciua va renunța la TikTok fiindcă îi ocupă timp și vrea să facă mai multe schimbări în viața sa. Aceasta a spus că va rămâne activă pe celelalte rețele de socializare și nu va pierde contactul cu fanii ei.

”Am luat decizia de a-mi organiza diferit și viața virtuală! Și poate să mă bucur mai mult de realitate și să fac lucruri frumoase pentru mine! Nu mă veți mai putea găsi pe TikTok de acum înainte! Tot ce mai puteți vedea acolo sunt probabil câteva fanpage-uri. În ultima perioadă petreceam mult timp aici! Fără niciun folos. Mulțumesc comunității mele. Ne vedem pe celelalte rețele de socializare”, a scris Carmen de la Sălciua la InstaStory.

Carmen de la Sălciua, despre nemulțumirile din online

Artista a trecut de mai multe ori prin valuri de critici în mediul online și a răspuns cu bunătate. De multe ori ea a fost condamnată că și-a exprimat nemulțumirile sau opiniile diferite despre anumite subiecte, iar fanii nu au fost de acord cu ea.

„Atât timp cât se poate, mai abordez diferite subiecte, dar încerc pe cât posibil să nu intru chiar în tot ceea ce se scrie. Mă irită foarte tare faptul că lumea se duce pe o pantă descendentă. Tot felul de desfrâuri încep să devină normalitate și nici nu mă interesează”, a mai spus Carmen de la Sălciua, într-o altă postare de pe Instagram, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108