REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, o nouă vacanță într-o locație exotică

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, o nouă vacanță într-o locație exotică

Valentina CAMARA 25 noiembrie 2022 | 00:00 289

După o perioadă în care a pus pe primul loc planul profesional, Carmen de la Sălciua a decis să se răsfețe alături de partenerul ei și să plece într-o nouă vacanță exotică, departe de temperaturile scăzute din țara noastră.

Carmen de la Sălciua

 

Dacă până acum a fost prezentă în toate colțurile lumii pentru a-și încânta fanii cu piesele sale, de ieri artista a pus pe stop activitatea profesională și a plecat într-o vacanță binemeritată alături de Marian Corcheș.

De data aceasta, Carmen de la Sălciua și partenerul său au ales una dintre cele mai vizitate locații de vedetele din țara noastră și nu numai, Ibiza. Entuziasmată peste măsură, cântăreața a postat în mediul online o serie de fotografii direct din aeroport, semn că a așteptat cu rerăbdare să ajungă la destinație alături de soțul său, Marian Corcheș.

Carmen de la Sălciua s-a fotografiat cu zâmbetul până la urechi în aeroport

Chiar dacă nu a avut mai deloc timp să se odihnească așa cum se cuvine după multele cântări pe care le-a avut în ultima vreme în afara țării, nu a putut rata ocazia de a petrece clipe minunate alături de Marian Corcheș într-o nouă vacanță în Ibiza.

„Din nou bagaje, din nou drumuri lungi”, a scris Carmen de la Sălciua în mediul online.

Pentru moment, artista nu a postat nicio fotografie în mediul online din vacanță, semn că, mai întâi de toate, își dorește să se bucure de timpul prețios petrecut alături de partenerul său.

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu soacra sa?

Întrebată de mai multe ori despre relația pe care o are cu soacra sa, Carmen de la Sălciua a răspuns de fiecare dată, fără ezitare, că se înțeleg de minune. Cele două, noră și soacră, au o relație specială, artista declarând că nici nu se gândea că ar putea fi altfel între ele.

„Foarte bună (n.r. e relația cu soacra)! Din prima am știut că mă voi înțelege cu ea pentru că are un suflet de aur! Dumnezeu să o țină sănătoasă mulți ani!”, a spus Carmen de la Sălciua, pe InstaStory, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272