REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Carmen Grebenișan, transformată total după Survivor 2023. Nu mai arată ca în junglă

Carmen Grebenișan, transformată total după Survivor 2023. Nu mai arată ca în junglă

A.F. 29 mai 2023 | 00:00 964

Carmen Grebenișan e transformată total după Survivor România 2023. Vedeta, care a ocupat locul 3 în competiție, a petrecut mai bine de cinci luni în jungla din Republica Dominicană, dar acum, revenită acasă, e schimbată complet.

Carmen Grebenisan, transformata total dupa Survivor 2023. Nu mai arata ca in junglaCarmen Grebenișan

După cinci luni și jumătate de concurs, Survivor România 2023 a luat sfârșit cu victoria lui Dan Ursa, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Pe locul doi la voturi a fost Andrei Krișan, iar pe locul a treilea a fost Carmen Grebenișan, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Carmen Grebenișan a revenit la viața ei socială după Survivor 2023

Ea e în centrul atenției acum, după ce s-a întors din competiția din Republica Dominicană. Vedeta a avut parte de o transformare majoră, Carmen Grebenișan s-a vopsit, s-a machiat și a revenit la viața ei socială. Recent s-a distrat la o petrecere alături de buna ei prietenă, Alina Ceușan.

Carmen Grebenisan, transformata total dupa Survivor 2023. Nu mai arata ca in jungla

Îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte sexy, Carmen Grebenișan e schimbată total. În competiție, nici ea și nici ceilalți concurenți nu au avut acces la produse de igienă, la make-up sau alte cosmetice. AU trăit în junglă, departe de civilizație.

Pe Instagram și pe Facebook, ea a postat mai multe fotografii de la revenirea ei în România. „Acasă”, a scris Carmen Grebenișan în dreptul unui clip video postat în mediul online. Fanii au și felicitat-o pentru cât de bine arată.

Cum a fost așteptată Carmen Grebenișan la aeroport, după Survivor 2023

În cursul zilei de vineri, 26 mai, Carmen Grebenișan a ajuns în România, după 5 luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. La aeroport, ea a fost așteptat de soțul ei, Alex, dar și de cea mai bună prietenă a sa, Alina Ceușan.

Când și-a văzut iubitul, Carmen Grebenișan a sărit direct în brațele lui și l-a sărutat, apoi și-a strâns în brațe cu mult drag și dor prietenii. Alina Ceușan a venit special de la Cluj să își aștepte prietena și i-a făcut chifteluțe la cuptor.

Carmen Grebenisan, transformata total dupa Survivor 2023. Nu mai arata ca in jungla

„Nu știi ce dor mi-a fost! Chiar te iubesc, Alex! După 5 luni la Survivor România”, a fost descrierea pe care fosta concurentă a pus-o la filmarea în care sare în brațele soțului.

Acasă, fosta concurentă de la Survivor România 2023 a mai avut parte de o surpriză. Mama lui Carmen Grebenișan a venit special din Anglia ca să o vadă și să o strângă în brațe. Părinții creatoarei de conținut s-au mutat în urmă cu mai mulți ani din țară.

Carmen Grebenișan, primele declarații după eliminare

După ce a aflat că ea e eliminată, Carmen Grebenișan a făcut câteva declarații. „Știu că mai era un pas. Ce am muncit nu poate să ia nimeni. Mă bucur pentru amândoi! Dan chiar merită. Vă respect din cale afară de tare. Meritați tot ce e mai bun. Amândoi! Vă doresc succes mai departe”, a spus Carmen Grebenișan atunci când a aflat că părăsește competiția chiar în seara finalei.

Tânăra are și o poveste impresionantă de viață. Vedeta a studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. În anul 2014, ea a început să scrie pe blog, iar acum a devenit o sursă de inspirație pentru cele aproape 700.000 de persoane care o urmăresc pe Instagram, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468