REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Carmen Iohannis a purtat bijuterii de peste 12.000 euro la un eveniment din Germania

Carmen Iohannis a purtat bijuterii de peste 12.000 euro la un eveniment din Germania

Ana Maria LIPAN 5 iunie 2023 | 13:22 1439

Controversă după o postare online a unui brand românesc de bijuterii în care Carmen Iohannis apare cu un colier și un inel de la respectiva firmă.

Carmen Iohannis a purtat bijuterii de peste 12.000 euro la un eveniment din Germania

Bijuteriile în valoare de 12.000 de euro au fost purtate de prima doamna la un eveniment din Germania, la care a participat alături de președintele României.

Carmen Iohannis a purtat bijuterii de peste 12.000 euro la un eveniment din Germania

Ulterior, casa de bijuterii a postat pe paginile rețelelor sociale mai multe poze în care Carmen Iohannis apare purtând cele două bijuterii din aur alb cu diamante. ”Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă" - este mesajul care însoțește imaginile cu Prima Doamnă.

Aceasta firmă de bijuterii este și furnizorul oficial al Casei Regale din România, precizează digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare lucru ca a avut Carmen Johanis bijuterii de 12000 de euro,pai toate tzoapele alea de prezentatoate tv care nici nu stiu sa citeasca de pe pronter isi schimba la fiecare aparitie tv tzoalele de cateva mii de euro si sa nu uitatzi ca Johanis a intrat bogat in politica,cunoaste toata lumea zicala:"Johanis sase case" nu ca altzi care au intrat in politica fara nimic pe declaratia de avere si au iesit multimilionari in euro.
6
0
O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește --> paply.org/kiska
0
2
Daca e postare de promovare e posibil sa nu fie ale ei ci doar imprumutate; posibil comision de promovare; ciudat ca nu s-a grabit sa dea o dezmintire ca i-ar apartine dar mai are timp; gestul in sine nu ar fi fost condamnabil daca momentul nu ar fi cel mai rau posibil, in plina greva; sugereaza sfidare si indiferenta ptr profesorii care lupta ptr salarii decente si multi ar spune ca este aproape jignitor intr-o tara subdezvoltata in care cel putin jumatate din populatie se zbate cu greu sa supravietuiasca si in care viata a devenit si mai grea de la aparitia inflatiei de 2 cifre
3
0
,,are bani " profesorii!
2
0
Din meditatii. Poate ANAF sa ne comunice ce impozite au platit acesti IOHANITA, care isi bat joc de o tara intraga. Am crezut initial ca doamna este altfel, dar m-am inselat , este mai rau ca CEAUSEASCA- plimbari si plimbari, poate mai ia si salariu, ca meditatii mai mult ca sigur nu mai face la limba pe care o stie si chipurile o p***a. DEmisia mai profesori ce faceti ceva pe toti.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218