REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

După ce a fost respinsă la primul concurs, Carmen Ispas își încearcă, din nou, norocul pentru director adjunct la Patrimoniu!

După ce a fost respinsă la primul concurs, Carmen Ispas își încearcă, din nou, norocul pentru director adjunct la Patrimoniu!

Replica API 5 iulie 2022 | 21:33 2445

Pe 25 ianuarie, a avut loc prima probă a concursului pentru funcția de director adjunct la Direcția Patrimoniu, din cadrul Primăriei Constanța. Singurul candidat înscris, Carmen Mihaela Ispas, nu a reușit să obțină nota de trecere și a fost respinsă. Postul a fost, din nou,s cos la concurs, urmând ca în perioada 6 iulie -8 iulie să se desfășoare și probele. Potrivit informațiilor noastre, Carmen Ispas candidează iar pentru funcție.

Primăria Constanța a pus la bătaie și postul de director executiv adjunct, concurs ce a debutat pe 25 ianuarie. Singurul candidat a fost Carmen Ispas, funcționar public în aparatul de specialitate. Pe 27 ianuarie trebuia să fie susținut interviul însă, întrucât candidata nu a obținut 70 de puncte la proba scrisă, ci 61,80 puncte. Iată că postul a fost, din nou, pus la bătaie, concursul urmând să aibă loc în perioada 6 iulie-8 iulie.

Selecția dosarelor a avut loc luni, 4 iulie, însă comisia nu a avut prea mult de lucru, întrucât a fost depusă o singură candidatură. Potrivit informațiilor noastre este vorba despre Carmen Ispas, care a și fost delegată pe această funcție. A fost admisă la selecția dosarelor, urmând ca prima probă, cea scrisă, să se desfășoare pe 6 iulie.Dacă va fi admisă, va susține interviul pe 8 iulie.

Carmen Ispas a ajuns în Primăria Constanța în urmă cu mai bine de 11 ani, pe postul de inspector la Patrimoniu.

Până de curând, Ispas era doar inspector însă, în urma reorganizării, aceasta a devenit factor de decizie în cadrul Direcției Patrimoniu, fiind delegată de primarul Vergil Chițac să ocupe funcția de director adjunct, cu un salariu anual de 53.500 lei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru persoanele sub numele Nicu si Bunsimt: la studiile superioare pe care le aveti, abordati un limbaj de mahala. Nu este greu de ghicit cine sunteti. Rusine sa va fie !
0
0
Tocmai asta este,daca cineva vrea sa faca treaba in primarie nu lucreaza cu oameni numiti de mascarici pentru ca astia au vechime,adica la vremuri noi tot noi,cum a fost si cu democratia din Romania pusa in practica de fosti activisti de partid si securisti lui nea Nicu reuniti in jurul lui nea Nelu,PCR si-a schimbat numele in F.S.N.si asta a fost.
0
0
Pe asa post sphaga trece la nivel superior !, toti tanjesc .
1
0
Se bombardea cu unu de la munca stiu mai multi unde si cu cine
2
1
ZERO profesional, mincinoasa, spagara, inconstienta. SEFI - ATENTIE pentru hartiile elaborate de ea veti da explicatii - acte si fapte cu iz penal.
2
3
asta de jos e o pupincurista. colegii ei reclama limbajul trivial si atitudinea jegoasa. care o fi adevarul?
1
2
Foarte bine. Carmen Ispas este o persoana care a muncit din greu in Primaria Constanta, are o vechime mare de circa 20 de ani in aceasta institutie, este extrem de competenta si merita sa ocupe aceasta functie.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218