REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Carnagiu pe A1. Cinci oameni au murit striviți, după ce mașina lor a fost prinsă între două TIR-uri

Carnagiu pe A1. Cinci oameni au murit striviți, după ce mașina lor a fost prinsă între două TIR-uri

Victor ROTARU 19 septembrie 2023 | 10:22 6866

Tragedie pe A1 în apropiere de București. Un carambol în care au fost implicare două autoturisme și două TIR-uri s-a soldat cu cinci morți. Pompierii sosiți la fața locului au reușit abia după o oră să își dea seama de tipul autovehiculului prins între cele două autotrenuri. În interiorul epavei au găsit cinci oameni morți.

Carnagiu pe A1. Cinci oameni au murit striviti, dupa ce masina lor a fost prinsa intre doua TIR-uri

„Patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune față-spate pe Autostrada A1 pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. Mai multe persoane se află în evaluare medicală la fața locului, fiind solicitată intervenția unui elicopter SMURD. Traficul este blocat, fiind deviată circulația pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal”.

Carnagiu pe A1. Cinci oameni au murit striviti, dupa ce masina lor a fost prinsa intre doua TIR-uri

UPDATE 

ISU BIF anunță că intervenția la accidentul de pe A1 este una foarte dificilă și că se acționează pentru descarcerarea victimelor: „Accident rutier, pe A1 București-Pitești, la km 17, sensul spre Buc. Au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri. Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două tiruri, accesul către victime fiind extrem de dificil. Se acționează pentru descarcerare. Intervin ISUBIF si ISU Giurgiu”.

UPDATE

ISU BIF transmite că o persoană aflată într-un autoturism implicat în accident a fost transportată de elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca. Unul dintre șoferii de tir a fost descarcerat, conștient, iar al doilea este evaluat medical la fața locului.

Șoferii TIR-urilor au fost găsiți în autovehicule. Unul nu are probleme medicale, iar celălalt a fost descarcerat și este conștient. Este evaluat de un echipaj SMURD și va fi transportat la spital.

Între cele două tiruri mai este prins un autoturism, în interiorul căruia nu se poate determina deocamdată numărul de persoane.

Ce spun reprezentanții IPJ Ilfov

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 8:14, polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe autostrada A1 km 17, în zona localității Ciorogârla, pe sensul de mers Ploiești- București, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 tiruri și 2 autoturisme, soldat cu rănirea mai multor persoane.

Carnagiu pe A1. Cinci oameni au murit striviti, dupa ce masina lor a fost prinsa intre doua TIR-uri

La fața locului s-au deplasat polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1, echipaje medicale SMURD si pompierii militari, pentru efectuarea activităților din competență. La acest moment, se acționează pentru descarcerarea persoanelor din autoturism.

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1 efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a numărului de victime implicate în accident, stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

UPDATE

Forțele de intervenție aflate la fața locului acționează pentru descarcerarea persoanelor aflate în autoturismul prins între cele două tiruri.

Acționează Detașamentul Special de Salvatori cu Autospeciala pentru Descarcerare Grea, Containerul Multirisc cu echipamente pentru intervenția de descarcerare, autospeciale de stingere, SMURD si Serviciul de Ambulanță Giurgiu. Și elicopterul SMURD a revenit la locul intervenției.

Traficul este blocat pe sensul spre București. Poliția face cercetări la fața locului.

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat pe ambele benzi, pe Autostrada A1 pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. În urma accidentului în care au fost implicate patru autovehicule, cinci persoane au suferit leziuni incompatibile cu viața, iar alte două au fost rănite.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Soferii de tir sunt inconstienti si ft agresivi in trafic, pt ca legea le permite
0
0
Am mai zis,cele mai mari jeguri pe șosele sunt tir istii.Astia au demonstrat în timp că nu prea au habar de condus.Sunt cururi, de vin eu cu locomotiva pe șosea, sa vedem de mă atacă. Grijă mare la ăștia, nu i glumă, locul lor de șoferit este în deșert.Rahati.
3
0
Toti isi dau cu parerea. Multi p****i. Se vede clar pe video ca boul asta de sofer era pe pilot automat. Daca butona telefonul, isi mai arunca ochii in fata. Nu e asta. O gramada de m****i de soferi de tir se uita la filme pe tablete montate pe bord, in loc sa conduca. In plus ca sa iei permisul de categorie c se fac foarte putine ore de teorie si practica si se face fals in acte ca si cum ai face toate orele. m****e sunt si toate scolile de soferi ca fac asa ceva. Vad ca nimeni nu spune ca se uita la filme in mers si de inselaciunea scolilor de soferi. La puscarie cu toti muistii astia!
7
0
Daca tu mergi pe autostrada cu 90 km/h, iar tirul merge cu 100 km/h, e normal sa te impinga de la spate. Nu poate sa te depaseasca la diferenta asta de 10 km. Sau daca poate ii va lua mult timp. Poti sa ai 10 semne de baby on board, mai bine ai merge regulamentar cu 130 km/h si nu mai te ajung ei. Sau daca ti se pare o viteza prra mare, mergi pe drumuri europene si nationale cu 100 km/ si nu mai incurca traficul pe autostrazi.
2
4
Cei cu tir merg pe prima banda , iar când ajung un auto mic, stau lipiti în spatele lui , să îl grăbească, așa cum vor ei. Chiar dacă mașina mică are lipit semnul de baby on board, sau incepator, dau flash-uri, claxoane...proștii, nu văd că banda 2 e liberă? Doar bataie de joc! De ce nu se dau teste de bună purtare la examenul auto? Că unii chiar nu au minim cei 7 ani de acasă, că nu a avut cine să-i învețe?!
12
0
Aici shoferul tirului care a lovit din spate nu are nici o scuza,nu a pastrat distanza si a avut si viteza,daca nu sunt urme de franare poate a atzipit la volan din cauza oboseli sau poate suferea de vreo boala si i s-a facut rau,pacat de oameni aia care au murit nevinovatzi,Dumnezeu sa-i ierte.
14
0
Demenților de pe TIRURI
13
1
Sa se ia măsuri la transportul de persoane 8+1 circula non stop in toată Europa fără pauze de odihna riscând viața pentru bani reglementați acest tip de transport S-o cel de marfa cu dubite 3,5 t
17
5
Parca sunteti la scoala, uite...fraierii aia mari ne bat ! Asteptati intai sa vedeti ce s-a intamplat , din ce motiv s-a produs accidentul.... Oricum , pentru binele vostru , evitati sa stati intre doua masini de mare tonaj ! Sa va deslusesc putin , pe banda 2 deja era bolcaj...turismul taia fata la al doila camion pentru a intra in fata lui , cel din fata franeaza si....pac,pac , gata piftia cu pacaliciul smecheras si descurcaret in trafic !
5
16
Putem sa construim mii de km de autostrazi daca nu stim sa respectăm regulile elementare de preventie .Daca păcăliciul de pe tir a fost găsit incarcerat cum arată oamenii din autoturism.Se fac controale la drogati ,betivi dar pe nebuni ii verifica cineva daca au testele psihologice.In vremurile odioase cum le numesc unii scoala de soferi se facea cu adevarat, vizitele medicale si testele psihologice se efectuau corect iar șoferii de pe tiruri trebuiau osa aibă vechime in condus daca nu ma insel și vârsta peste 40 ani. Dacă ai omorât un om pe sosea permisul trebuie anulat fara drept de reexaminare.Fuga de la locul accidentului a soferului vinovat trebuie tratată cu maximă severitate de către autoritati. P
27
1
Toti cretinii au permis ,astia care au C+E sint si cei mai periculosi,drept dovafa ce s-a intimplat.....de ce mortii mati,nu mentii o distanta de siguranta fata de cel din fata?!de ce gitii mati te bagi in curu' lui?!asa s-a intimplat,viteza,in dobitoc a frinat,ala cu aia mica ,daca s-a oprit,a fost lovit de cretinu' din spate care nu a mai avut timp sa opreasca si l-a facut sandwich cu remorca din fata!plm.....
33
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407