REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Carosabil și trasee pietonale, în curs de reabilitare, în mai multe zone din oraș

Carosabil și trasee pietonale, în curs de reabilitare, în mai multe zone din oraș

Replica API 14 septembrie 2021 | 23:49 1212

În această săptămână, continuă procesul de modernizare a zone carosabile pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei. Pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Nicolae Iorga, se reabilitează infrastructura trotuarelor cu borduri noi în timp ce suprafața pietonală este recondiționată cu pavele moderne.

Pe aleea Magnoliei din zona Dacia, se reabilitează partea carosabilă și se construiesc trasee pietonale.

Similar, pe aleea Lupeni, continuă lucrările de amenajare a căilor de acces către blocuri.

Infrastructura pietonală de pe strada Liliacului este în curs de modernizare. Pe tronsonul delimitat de străzile Progresului și Pandurului, se decapează trotuarele și se montează borduri noi.

Pe străzile Muscel, Scheia și aleile Sânzienelor și Lămâiței din cartierul Baba Novac și pe străzile Camil Ressu și Ștefan Dărăscu din cartierul Palazu Mare, continuă investițiile în infrastructura rutieră.

Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt igienizate corespunzător. Lucrările se extind în toate cartierele Constanței.

Pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră, se refac marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate. În paralel, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare în toate zonele din oraș.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
foarte bine ! cat mai multe stiri de genu !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212