REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cartierele Inel I și INEL II campioane la PARANGHELII, de Paște! VIDEO

Cartierele Inel I și INEL II campioane la PARANGHELII, de Paște! VIDEO

Replica API 22 aprilie 2020 | 08:12 20578

Unii constănțeni au petrecut ca în vremurile bune, anul acesta de Sfintele Sărbători, ignorând prevederile ordonanțelor militare. Cartiere întregi au fost „obligate”, în prima zi de Paște, să asculte manele la volum maxim și chiuituri mai ceva ca la o nuntă! Petrecăreții n-au fost deranjați nici de vecini dar nici de oamenii legii așa că petrecerile au continuat până târziu în noapte.

Sfidând deciziile autorităților, în mai multe zone din municipiu, oamenii au dat drumul la boxe și au încins petreceri de zile mari. Păi ce contează că e Stare de Urgență? Distracție să fie! Ritmuri orientale și chiuituri puternice au răsunat în mai multe zone din Constanța chiar dacă suntem în plină pandemie de coronavirus. Petrecerile au început încă de pe la orele 17.00 ținând până târziu în noapte, conform surselor.

Acest fapt a fost sesizat și de un constănțean, extrem de supărat pe faptul unii nu respectă izolarea și regulile impuse și dau petreceri și alții stau închiși în case de săptămâni întregi. „Nu se mai poate! Înțeleg să ieși din casă că ai nevoie de alimente și nu ai ce să mănânci însă acest lucru este inadmisibil! Este o încălcare a ordonanței și nimeni nu face nimic. De pe la 17-18 bubuie manelele și chiuiturile în tot cartierul. Voci de tineri care ba cântă ba se iau la înjurături se aud parcă din toate părțile. Să nu mai spun de dedicații peste dedicații… Alții nu au ce mânca și ăștia aruncă cu banii, să-i și audă lumea, păi cum altfel… ” a declarat un cetățean din zona Inel I.

Alte cartiere în care s-a petrecut de Paște au fost Inel II, dar și Henri Coandă. Aici, locatarii au petrecut în prima zi într-un mare fel pe ritmuri de manele, iar grupuri de copii s-au jucat în aer liber fără a fi deranjați de nimeni.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cioroi din sud
0
0
Toti bombardierii si printesele maneliste bine inteles ca li se pare normal si ca asta de a filmat e un ''cacat frustrat''. Jet la cort cu voi ma astia cu tubu de bass in casa de nu puteti sa spalati o farfurie daca nu rasuna maneaua sau stiu ce ce alt cacat pe fundal. bocancu pe cap daca de civilizatie nu intelegeti, nimeni nu este obligat sa va auda oracaielile de orice gen ar fi.
2
0
Ai filmat tu, un reporter frustrat de cacat care poate locuia in zona si nu suporta niste muzica, niste oameni care se distrau putin sibte-ai gandit ca tot cartierul petrece. Baaa voi aveti cacatvin loc de creier. Reporteri aka mancatori de cacat ramaneti ca mai mult nu puteti si nici nu veti putea vreodata
4
4
Politia raspunde la sesizari. Nu au de unde sa stie ce face fiecare in parte. Nu ai sesizare facuta, ramai cu pozele...
4
4
Si ai sunat la politie ? Sau doar ai filmat si ti-ai innecat frustrarile pe retelele de socializare ? Daca tor esti asa de ingrijorat, de ce nu ai anuntat autoritatile atunci, pe loc ?
2
1
In ce baza a-ti facut clasamentul? A unei filmari de c...t?
5
6
Pai cine putea sa fie nemultumit...sau ce constanteni puteau sa fie nemultumiti decat pensionarii aia comunisti cu idei din anii 50' si idealuri a la Gheorgiu Dej. Din filmare, nu se aud acele dedicatii...acele injuraturi ...acea muzica la volum maxim... Poate ca zgomotul tarziu in noapte se auzea fiindca e prea liniste si pisica s-ar auzi in saritura.Oh dar vai s-au suparat pensionarii aia pisati pe ei
3
10
Cu ce plm ai filmat nene, cu Nokia 3310
3
10
Pai si politia ce dracu facea?dormea?putea frumos sa frece niste amenzi la bombardierii astia
6
3
Cumparati pusti si hai peste ei
8
2
Inca un cacat de articol de la o publicatie de cacat cu jurnalisti cel putin incompetenti...daca nici de paste nu te distrezi in propria casa cu familia cand? Si prin a da muzica tare nu incalci starea de urgenta. Doar daca iesi din casa ceea ce e imposibil de controlat peste tot. Avem politisti care se uita cum unu te calca cu masina si nu stie daca sa traga cu arma din dotare sau sa mai filmeze un pic.
6
8
Care-i prostul de a facut pozele nu a avut ce face il manancain cur pe ala
7
12
Ce treaba aveti voi cu ce fac oamenii in casele lor baga mi as pla n ziaru vostru de poponari flamanzi. Normal ca lumea se distreaza daca Hristos a inviat. Poponarilor
8
15
replica CE INSEAMNA COMENTARIU
5
6
Sa nu generalizam , ici colo au mai venit acasa tiganoi ciorditori la rudele lor , in rest inel 2 si inel 1 pina la galerii sunt cartiere linistite cu oameni muncitori si linistiti Politia sa si faca treaba acolo unde apar probleme, ca vestea se duce si nu mai fac croncanii galagie !
11
3
Ca sa omoram manelistii si pe romanii care asculta manele!
19
1
Pai cu manele frate?Tineti cu tiganii si sinteti analfabeti .Asa e ?Galagie se face pina la ora22 si orele legale sint De la 9-13 15-22 In rest mucles sa se auda valurile de la vraja marii.Clar ba?
7
3
Scrie in lege ca nu ai voie sa dai muzica tare. Spre stiinta, e vorba de Legea 61 din 1991, dar de unde sa stii tu asta, ca esti specialista in altceva, proasta satului
18
6
Aici este vorba de educatie. Niste maimute nespalate au facut galagie. Intr-o tara normala erau parlite pana la piele de politie... Sa le iasa manelele pe nas.
24
4
Faptul ca cel care da muzica tare este in propria casa si asta crede ca i da voie si dreptul de a i deranja pe ceilalti e o mare tampenie. E adevarat omul ala e in casa lui si face ce vrea dar cu conditia sa nu i deranjeze pe ceilalti care si ei sunt tot in casele lor si au dreptul sa faca ce vor adica sa stea in liniste. Cine nu intelege asta sa se mute in padure. Acolo nu deranjeaza pe nimeni. Faci ce vrei in casa ta atata timp cat prin ce faci nu i deranjezi si obligi si pe ceilalti vecini sa ti asculte tie muzica la maxim. Asta i cea mai mare taranir posibila
28
3
asa, si??? erau in casele lor...ce va mai place.....
11
23
Stau pe str.Soveja este un.mag.non-stop,cei de H.Coanda toats noaptea se plimba.Pe la 2-3 noaptea se plimba beti,urla..
22
4
daca nici de sarbatori nu se inveselesc, atunci cand ?
7
22
dar intreb si eu? Unde scrie in ordonante ca nu ai voie sa dai muzica mai tare? Ca nu am vazut ?? Ce oftica de mosi senili ...
10
29
Tiganii sunt o plaga a societatii pe care PSD o tine in brate.In istorie sunt destule experiente de civilizare dar niciunul nu a reusit.Sa nu mai faca copii si sa fie trimisi in India,' care i-a recunoscut, pe timp ce fac infractiuni.Nu mai este de suportat!
30
10
Inmultirea gitanilor fara discernamant duce la manifestari din ce in ce mai huliganice in toata Constanta.
40
2
Daca dai petrecere in familie, fara sa vina cineva din exterior, nu este nicio proplema, atata timp cat respecti volumul sonorului la orele recomandate. Vedeti voi tocmai asta este problema, sunt unii care vor doar sa moara si capra vecinului, daca cineva asculta muzica sau se plimba putin pe strada trebuie spanzurat daca se poate, vedem mereu problemele doar la altii, nu am invatat nimic din pandemie, din lectia asta, tot plini de ura suntem, poate avem nevoie de ceva mai rau ca sa incepem sa ne trezim.
23
9
filmeaza,dar anunta si politia ca sa le dea amenda.daca tu nu reclami,nu se sesizeaza nimeni.daca reclami, poa' sa fie si nutzu camataru,caci tre' sa ii dea amenda ca sa nu incalce ei legea.daca nu ii dau amenda, sesizezi parchetul si..cu rabdare..cretinii care fac asa ceva la bloc,sufera de ei.unii din noi mai avem si melodii personalizate,ne mai canta printesa de aur la mese pe cand ei o asculta la casetofon.legea 61 din 91, art.2, al.26 interzice petreceri la domiciliu.fa in mormantul tau petreceri,da' fa-le unde este permis. nu esti interlop daca faci petreceri acasa.ruptii in.
25
11
Asa si ce regula s'a incaltat ca omu a vrut sa petreaca??? S'a dat vro ordonanta ca nu ai voie sa petreci sau nu am inteles????frate s'a simtit si omu bine in ziua de paste. Asta e ceva gen sa moara capra vecinului.
14
35
Trebuia sa petreci si tu. De ce nu ai facut-o? Raspuns: esti un zero
9
41
Ii conduce foamea cu 1-0 dar ei dau petreceri.
36
9
Abeeee ejty din Henri Coada? Sa moara gibilan
23
4
Cocalari care mimeaza a fericire. In realitate sunt niste ratati.
65
6
Ce romani codosi zdrente filmeaza si trimt mai departe sa apara la stiri uuu fmm asta e romanu popor de curve
22
57

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272