REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cartierul social Henri Coandă ar putea fi mutat din Tomis Nord în zona Industrială. Video

Cartierul social Henri Coandă ar putea fi mutat din Tomis Nord în zona Industrială. Video

Ana Maria LIPAN, Mirela PASCAL 12 aprilie 2023 | 00:00 31740

Despre relocarea cartierului social Henri Coandă din Tomis Nord s-au scris în trecut numeroase articole, aceasta fiind una dintre soluțiile propuse de cetățenii din apropierea acestuia, care au depus chiar și o petiție către Primăria Constanța, cerând soluționarea problemelor cauzate de activitatea locuitorilor din acea zonă. În cadrul unei interviu acordat ziarului Replica, marți, 11 aprilie a.c., primarul Vergil Chițac a declarat încă o dată faptul că nu exclude această opțiune și că în prezent municipalitatea elaborează un PUZ pentru construirea unor noi locuințe sociale în Zona Industrială.

Cartierul social Henri Coanda ar putea fi mutat din Tomis Nord in zona Industriala. Video
Constănțenii, ce locuiesc în apropierea cartierului social Henri Coandă, au sesizat în nenumărate rânduri problemele cauzate de locuitorii acestuia, depunând chiar și o petiție la Primăria Constanța. În document sunt semnalate atât dilemele cu care aceștia se confruntă, precum gălăgie de nedescris, mizerie și chiar furturi din maşini, vandalizarea autovehiculelor şi spargerea locuințelor, dar s-au și propus posibile soluții, cea mai amplu discutată fiind cea a relocării cartierului. În cadrul interviului acordat ziarului Replica marți, pe 11 aprilie a.c., primarul Vergil Chițac a declarat faptul că nu exclude această opțiune și că în prezent Poliția Locală și-a intensificat activitatea în acea zonă. Acesta a oferit câteva informații și despre intenția municipalității de a construi noi locuințe sociale, în Zona Industrială. Pentru demararea acestui proiect însă este necesară elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal, procedură ce a cauzat o întârziere a demersurilor.

Terenul unde urmează să fie amplasate noile locuințe sociale are o suprafață de 5 hectare și a ajuns în proprietatea publică a municipiului după emiterea unei Hotărâri de Guvern, în perioada fostei administrații a Constanței.
“Trimitem Poliția acolo. Poliția are consemn să viziteze mai des Henri Coandă. Cred că trebuie să-l chemați și pe șeful Poliției Locale să discute această problemă. Nu cred că este o problemă generalizată. Există posibilitatea aceasta (n. red. de mutarea a cartierului social Henri Coandă), există în intenția noastră să construim locuințe sociale. Când am venit în primărie, am găsit o Hotărâre de Guvern, dată pe timpul vechii administrații, prin care ni s-au dat 5 hectare de teren în Zona Industrială, pentru construirea de locuințe sociale. Am vrut să urgentăm proiectul acesta, dar am descoperit că planul urbanistic din zonă nu prevede locuințe sociale și a trebuit să începem să facem un PUZ. S-au cerut la guvernul României 5 hectare din Constanța, din Zona Industrială, pentru locuințe sociale. Guvernul a emis o hotărâre prin care a zis că cele 5 hectare se trec din domeniul public al statului, în domeniul public al municipiului Constanța, pentru construirea de locuințe sociale, și când ne-am apucat de proiect lor am constatat că Planul Urbanistic Zonal nu prevedea locuințe sociale. Noi acum facem un PUZ, dar totul durează. Vreau să spun că putem să facem acolo, dar durează, un ansamblu de locuințe sociale. Există și această posibilitate (n. red. de a muta cartierul din Tomis Nord).”, a declarat acesta.

Cartierul social Henri Coanda ar putea fi mutat din Tomis Nord in zona Industriala. Video
“De cei din Henri Coandă se ocupă Direcția Generală de Asistență Socială. READPP-ul, după guvernanța corporatistă, face profit și se ocupă de Henri Coandă. Dar Henri Coandă era o acțiune socială, noi plăteam de la primărie. Ce să caute la o regie, care face profit, o activitatea cu caracter social? Am luat Henri Coandă și l-am dus la Direcția Generală de Asistență Socială, unde îi e locul. Noi subvenționăm prin componente sociale traiul celor de acolo. Și este destul de scump, pentru că încălzirea este electrică.”, a mai precizat Vergil Chițac, în legătură cu subvenționarea energiei termice a locuitorilor cartierului social.

Video:

Petiția locuitorilor din apropierea Cartierului Social Henri Coandă

Reamintim faptul că printre problemele semnalate se numără mizeria produsă din cauza aruncării în zonă a ambalajele produselor achiziționate de la chioșcul din zonă sau consumate în drum spre sau dinspre cartierul Henri Coandă (ambalaje carton, plastic, recipiente plastic sau aluminiu-sticle plastic de diferite dimensiuni), zgomotul stradal de un nivel cu mult peste cel normal și cel înregistrat în alte zone, cauzat de comportamentul locatarilor cartierului Henri Coandă, manifestat atât ziua, cât și noaptea cât și diverse acte de vandalism. De asemenea, acești factori au condus la scăderea prețurile apartamentelor din această zonă cu 25-30 la sută.

Soluții propuse de petiționari

Cei care au făcut petiția au propus și niște soluții pentru rezolvarea problemelor, enumerând ca posibile strategii: o implicare mai consistentă a Poliției locale, montarea unor plăcuțe avertizoare gen „Păstrați curățenia“, „Păstrați liniștea“, atenționarea cu acordarea unor amenzi conform legilor; adoptarea și aplicarea unor metode educare-reeducare a cetățenilor zonei respective, de comportament, în exteriorul campusului; aplicarea de amenzi și adoptarea unor hotărâri potrivit cu care încălcarea repetată a normelor de liniște și curățenie să conducă inclusiv la pierderea locului în cartierul Henri Coandă sau obligarea persoanelor care au primit un astfel de loc să fie implicate la curățenia din zonă. Cea mai simplă și efectivă metodă de rezolvarea a problemelor, potrivit petiționarilor, este însă relocarea cetățenilor din Henri Coandă.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bună seara as vrea o casa pentru mine și sora mea și mama
0
0
Votul meu și al familiei mele ,îl va avea sigur domn' primar,daca se tine de promisiuni! Bag mâna in foc, că toți oamenii din Tomis Nord îl vor vota daca își va respecta promisiunile ! Cu Dumnezeu înainte!
2
1
cel mai bine este sa iei blocurile alea si sa le aruncam in mare
4
0
Complet eronat ... pe la jumatatea lunii când se afișează listele cu banii de întreținere întrați în orice scara de bloc de acolo și veți vedea ce sume colosale sunt afișate ca să vedeți cati bani plateste la întreținere o familie compusa din 4 persoane ... asta ca un răspuns pentru cei care cred ca toți locuitorii din cartierul Henri Coandă stau acolo pe banii contribuabililor sau pe banii primariei .Pentru cultura voastră generala sunt scutiți de la plata cei cu dizabilități .și nu în totalitate.RAEDPP încasează lunar sute de milioane și stați voi liniștiți...cei care nu platesc întreținerea 2 luni în curs a treia luna este evacuat forțat .Asa ca atâta timp cât au de câștigat atâția banii nu va fi mutat nici un cartier ...
7
0
Serios????? In 4 ani nu ai fost in stare sa faci un PUZ???? Mai vrei un mandat numai asa...pe p promisiuni si minciuni????
6
1
Eliberați-l pe banditul de Mazăre să-i mute el. Sunt prietenii lui !
5
3
Trebuie mutați doar cei care fac probleme. Acolo mai sunt și pensionari și oamenii liniștiți care muncesc. Sau daca sunt mutați sa nu mai fie puși la grămadă pensionari cu toți drogați și alcolisti
12
2
nu au voie sa munceasca , in primul rand sunt protejati de lege pt ca sunt minoritate . apoi stii si tu doar ca sufera de toate boalele si ii ia cu frezoane daca merg la munca .)))))
18
1
Pt TAIFUN. PE LA MUNCĂ CAND VOR MERGE SI ACESTI LOCATARI
5
1
Bai nu mai vb as urat cu lumea puneți-vă în locullor dacă va revedica și pe voi din casele voastre cred ca nu mai jignești asa lume asa ca vedeți-vă de treaba voastră
4
11
Ce face ți cu pensionarii și cei bolnavi care au o vârstă înaintată copii care merg la școală și grădiniță cu cei care depind de medici sau cei care lucrează la ăștia nu va gândiți voi vede ți numai rău nu ar fi bine ca cei care nu merita acolo sa se ducă?Cei care vorbesc în dușmănie și pun totul la oala am un singur cuvânt RASISTI PANA IN MADUVA OASELOR
4
4
Petitionarii rasiști CE FACE TI CU PENSIONARII SI
2
2
Să-i mute la Valul Lui Traian. Că tot se împacă bine primarul mitroi cu țigani
10
1
Evacuarea celor care fac scandal și nu merita sa locuiască acolo
11
0
Unde plm ba primare ii muti? Ii iei de pe capul la unii și ii trântești în capul altora..du-i în mm lor la 30 km de oraș pe câmp..băga-i sa muncească la cariera de piatra
19
5
Cred că Domul acest primar nu realizează pe lume este echipa lui din PNL împreună cu el nu au putut să facă acel mini parculet ( galariile Soveja ) și dumnealui muta peste 20 de blocuri .....crede că constănțeni mai pun botul la varajala asta el nu știu că nu va obține nici măcar 3% voturi pa
10
0
Ciorile sa se duca in mamaia nord langa ucrainieni..scapam ori de c***i ori de ucrainieni
13
2
O SA FACETI MUTAREA ACESTOR INDIVIZI CAND SE VA TERMINA CU STEFAN CEL MARE, STRADA, ADICA NICIODATA, SPER CA LA UN MOMENT DAT O SA PLATITI PENTRU TOATA BATAIA DE JOC LA ARESA CONSTANTEI SI CONSTANTENILOR !!
26
1
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
7
2
ati bagat bani de faianta, gresie si parchet, adica ati investit si datorita acestui fapt nu au dreptul sa va relocheze?cine v-a pus sa faceti investitii intr-un spatiu care nu este proprietate personala, daca nu este casa ta si este a statului, cum poti sa bagi bani? ai riscat, pierzi, asta este, nu te-a pus nimeni sa bagi bani acolo si sa pui gresie, faianta, si parchet
15
2
astea-s vrajeli electorale, ne facem planuri pentru continuarea in tronul de premar?Lumea te-a votat ca sa nu iasa Fagadau, nu ca ai fi fost sau ai fi vreun gospodar, tu nu vezi trotuarele si strazile sparte de prin oras pentru ca esti mereu cu nasul pe sus...degeaba!
25
0
Se vede clar Romania este o țară a nimănui rasism clar oamenii ăștia nu sânt de vina ei iau strâns acolo le-au luat casele proprietari peste noapte trebuia lăsați fiecare la casele lor și nu era așa alarmă dar au procedat că pe timpul lui Hitler toți la grămadă că sa aibă control asupra lor
7
23
Minci-nosul este in cautare de simpatizanti pentru candidatura din 2024. Chitaila este un esec ca primar si ca om. Amiralul de carton cel mai injurat primar. Coruptia din primarie este normalitatea.
23
4
Sa ii mute la jilava la mascarici ca astia si bosorogii erau votantii lui
17
4
Vam lăsat un mesaj replica pentru niște nereguli la Crucea Roșie Constanta
9
1
Singura soluție este sa-i mute de acolo. Nu faci nimic cu plăcuțe, amenzi. Dacă nu muncesc de unde sa plătească ? Agresează oamenii. Mizerie de nedescris.
31
2
crezi ca cei care sunt sau au devenit rasisti , nu au motive reale ? Ei , de ce nu fac absolut nimic sa se integreze in societate , de ce se ocupa numai cu infractiuni , intreaga lor existenta se invarte doar printre infractiunii si noi vrem sa-i toleram si sa-i protejam ca minoritate ?
35
1
Nu trebuie mutați toți în același loc. Trebuie despărțiți,stricate găștile pentru că altfel, uniți, rămân la fel de periculoși.
32
4
Asta chiar este o idee buna! Nu stiu daca si realizabila! Pentru ca trebuie hotarare si bani!
17
0
Nu credeam ca sunt oameni atat de rasisti printre constanteni. Ne miram apoi ca in Europa suntem discriminati. Ne meritam soarta.
7
49
Desigur,adresa exactă este Intrarea Semănătorului și Intrarea Câmpului.... dacă doriți să știți.... s-au făcut multe reclamații dar nu s-a rezolvat nimic!
20
2
Probleme sunt și într-o zonă apropiată,pe un teren ce aparține primăriei,se tolerează șatre de țigani, permanent alimentați cu ajutoare,li s-au pus și o sursă de apă în stradă,unde Apa curge continuu și sâmbăta și duminica, locul se transformă în spălătorie de covoare...mereu altele și f multe ..de asemenea mizeria colcăie și distrug gardurile vecinilor și chiar sar în curte ... vă rugăm să evaluați aceste situații și să îi reintegrați prin muncă nu prin ajutoare!!!
31
3
Chițac ești un mincinos incompetent care nu ești în stare de nimic,nici trotuare nu avem!!și cu ciorile faci discuții,doar ptr campanie electorală dar i-ați adio de la voturile din Tomis Nord.
32
4
Tocmai ne garanteaza in pagina de interviu ca o data terminate proiectele lui se va merge si mai greu cu masina, asa ca sa folosim transportul in comun. Intrebare pentru mos teaca, senilul, matale de ce nu circuli cu ratc-ul ? De asemenea vreau sa-i adresez urarile cuvenite lui si inaintasilor mamei domniei sale.
26
2
de interdictia data replicii de a nu posta mascarile . Pe mine nu ma plateste nimeni ca sa te mwiesc pentru hotie, incapacitate si indolenta. Deci campania mea negativista si agresiva e mwie chitace si du-te !!!
22
1
Luati-i cu pene cu tot. Mesajele pozitive de jos sunt un fel de standup comedy! Veniti toti cei binevoitori si parcati-va masinile in fata "caselor" lor si sa vedem cat de sustinatori veti mai fi! Cei care nu se simt ca dacand partw din sleahta, trebuiau sa fie de mult timp plecati din zona Henricoanda, dar facilitatile nu sunt de lepadat, nu? Ciocu' mic si luati-va abonamente pe ratc. Ctbus, imi cer scuze! Abia astept sa imi fie dor de voi!
26
2
Mazare sa putrezeasca in inchisore nemernicul.dacva fi eliberat sa aiba domiciliu fortat in baraci, sa vada ce bine a facut orasului.
34
2
Trimitei dracu hadari jegosi din zona aia numai probleme fac plus mizerie.... normal ar trebui lasati pe o insula si sa ramana acolo... au terorizat oameni din zona spurcati aia!!
36
3
nu te spala nimic !!! In primul rand nu reusesti absolut nimic din ce ai promis ! Vrei acum voturi ? Mwie !!!
35
6
Afacere imobiliară de la bun început de către Mazăre. Cartierul avea ca locație de la bun început zona unde trebuia construit Spitalu Regional, așa că atrageți concluzia ( afacere imobiliară). La fel au făcut și cu troleibuzele prin achiziția de autobuze poluante, altfel nu putea să retrocedeze terenul.
17
3
Cea mai buna solutie este relocarea lor undeva la tara prin ceva comune, nu in oras. Nu inteleg la acesti t****i de ce li se acorda asa imporatanta sa fie "relocati numai in oras".Daca studiati veti vedea ca sunt familii de profesori, medici , ingineri care lociuesc la marginea orasului Constanta in timp ce tiganii se lafaie prin centrul orasului in locuinte incalzite cu energie electrica ca sa doarma bine ziua, ca noaptea sa fie odihniti sa fure de prin alte lociuinte, fara sa fie deranjati de nimeni. Numarul oamenilor de calitate din acest oras a scazut dramatic, datorita politicienilor care incurajeaza formarea acestoe "enclave" de insi tinuti din banii Primariei, adica din banii celor care plateasc taxe si impozite ca doar nu o sa plateasca acesti t****i impozite. Sa li se dea teren arabil la tara sa puna mina sa munceasca, nu la trindavit prin "cartiere sociale", pe banii primariei. Bai Primare! tu esti de dreapta sau esti pungas ca Mazare .
43
2
De ce sa ne mutați pe noi? Nu puteți sa ne băgați pe toți în aceeași oala .. sunt și oameni ok,în banca lor ,care mențin c*rățenia și liniștea, eu una am cheltuit mulți bani de 10 de ani în casa parchet , gresie , baia,etc mutați doar oameni care sunt în situația care ați spus sus ,pe cei ok lasă ți lumea în pace , nu ne mutați la capătul celalalt al orașului ,sau obligații sa respecte regulile, cum au spus și oameni de sus puneți placute "păstrați linistea" ,"mențineți c*rățenia " ,nu avem toți vina și nu vreau sa ma mut după banii cheltuiți
13
22
Cartierul acesta este clar o rusine pentru Constanta. In primul rand s-a realizat o discriminare a persoanelor care locuiesc acolo, fiind etichetat ca un cartier al saracilor. Practic acolo s-au adunat multi infractori, oameni fara un statut social, etc. Sunt convinsa ca printre ei sunt si oameni de calitate dar nu merita sa traiasca intr-un asemenea JEG DE CARTIER. RUSINE CONSTANTA!
42
1
mutatii la Bug
20
1
Sunt tot eu, ANCA de mai jos. Vreau să vă mai spun ceva. Deși avem tot timpul sârmele pline cu rufe puse la uscat , noi tot jegoși și împuțiți umblăm. Cum de ce? Pentru că atât ne duce capul. Când mă uit uneori în oglinda, ma apuca groaza când văd ce moacă de tută am.
19
4
Cartierul Henri Coanda e PERFECT AMPLASAT. NU O SA FIE MUTAT NICIODATA
9
27
Dacă reușiți să mutați cartierul asta de aici aveți votul meu pe viață!
27
5
Nu o sa fie mutat nimeni stati linistiti,ce a facut R.Mazare este un lucru durabil de care nu scapati asha usor,aici este tot ca in cazul primariei Constanta careia R.Mazare si cu gasca lui ia produs o paguba de 110 milioane de euro"atat au spus judecatori ca este prejudiciul"nici bani astia nu vor fi recuperati niciodata in totalitate caci reteaua mafioata a lui Radu este mare;asta este,s-a intalnit hotul de R.Mazare cu machidonimea din primarie si cu aia care sunt"oameni de afaceri"si s-a ales praful dintrun orash cu potential mare cum este Constantza.
27
1
Sunt o locuitoare a cartierului Henry Coandă. Îmi pare rău că o să ne mute, pentru ca doar ce îmi cumpărasem un halat d-ala pufos care imită blana de leopard cu care voiam să mă mândresc când mergeam pe strada în papuci. În rest ce să vă mai spun? Recunosc că sunt o vacă nesimțită și p***tănacă.
32
6
Numai cei care locuieac acolo stiu ce inseamna prezenta acestor persoane in zona. Este o mare diferenta fata de ce era in zona oana sa i planteze Mazare acolo. Nenorocitul asta i a adus ca sa l poata vota. L a durut la basca pe el de cetatenii din zona, daca sunt de acord sau nu. Eu i as da lui Mazare domiciliu fortat vreo 10 ani in acele locuinte sociale sa vada nenorocitu dracu ce inseamna sa aduci toti tiganii in mijlocul unei civilizatii care avea o liniste, o siguranta, o bunastare!
44
3
Aleluia ! Sa-i mute cat mai repede ! M-au furat de m-au rupt ! Au devastat toata SC ENERGIA SA. Umbla numai in haide gata de pradat. Solicitam domnului primar sa-i mute si pe cimpanzeii din cartierul Anadalchioi, aciuati pe intrarea Semanatorului si fundatura Campului, pentru spargerile repetate ale locuintelor si insalubrizarea totala a imobilelor de pe strazile susmentionate. Sunt o calamitate cu petrecerile si nuntile pe care nu le mai termina, traiesc din ajutoare sociale, apa gratis pusa la poarta, si rascolesc tomberoanele de gunoi de unde aduna tot felul de obiecte pe care le transporta in carucioare. Sunt agresivi, insulta si devalizeaza autoturismele particulare.
37
4
sa-i ia la eforie!
21
2
Așa e,cartierul henri Coandă nu trebuie mutat de acolo ci aruncat o bomba peste el Sa facă gaura in pământ tot cu cioorile
45
6
Cartierul Henri Coanda nu trebuie mutat. E foarte bine plasat acolo. Am trimis la Primarie un puz pentru henri coanda ca acesta sa fie marit , spre bld tomis. E foarte bine plasat acolo.
7
28
Am avut amici sau am cunnostinte tiganbi de treaba dar erau crescuti ori departe de etnia lor ori amestecati cu romani si alte etnii.In marr parte acesti indivizi invata de mici din cultura lor tribala o mentalitate care nu poate fi schimbata daca au crescyt de mici in tribul de pardalian.chiar daca sunt bogati sau trec la religie ,am vazur inclusiv r***i care trec la penticostali,religii neopotestante dar si ortodocsi sau catolic sau adevntisti sau orice,ei nu pot invata esenta moralei de a nu deranja pe altii,de a respecta pe aproapelke tau..ce sa mai zicen de afectiune sau iubire pt altii ca ei nici copiii lor nu si i iubesc daca ii abuzeaza asa invatandu i de mici sa fie rai si sa distruga si alte rele.Intrebarea e de ce Dgaspc nu intervine si le ia copiii?astia sujt curajosi dosr cu romanii si alte etnii dar pe r***i nu ii deranjeaza in abuzarea copiilor de r***i de catre proprii parinti si rude
25
4
Rezolvarea este sa fie mutati in Euforie langa vila Vicelui Amiral facut la apelul bocancilor!!
36
6
Mai romanurilor , visati ca visati frumos . Nu se va intampla asta , nici acum , nici in viitor . Primaru va spune ce vreti sa auziti
21
16
Acum, și oamenii sunt răi. Unii văd doar partea goala a paharului și interesele proprii. De câțiva ani locuiesc în zonă și nu am fost niciodată deranjat de zgomot noaptea. Ziua este un anumit nivel de zgomot de fundal, este vorba de copiii care se joaca pe terenul de sport al cartierului. Cu frica nu stai, că se știe că dacă locuitorii de acolo fac nereguli, sunt dați afară. Și ați fi surprinși dar o buna parte sunt și oameni simpli, modești, normali, care pur și simplu se descurcă foarte greu cu banii. Cat despre furturi din zona: să fim serioși, până și în celelalte cartiere ți-ar fura portofelul daca l-ai scăpat pe jos. Oamenii sunt okay, atât timp cât stai și petreci timp cu ei și le asculți ofurile.
17
30
De ce nu-i mută în hoteluri că Ucraineini
17
10
Ma ofer voluntar sa le car calabalicul , dar mutatiii dracului odata , si incuiatii cu lacate si gard ca la Auschwitz ! si bagatiii la sapun pe toti !
39
11
Ii muta,ii muta… da oare ce fac pe terenul ala??oare cati stau la coada sa faca niste blocuri sau niste market-uri?? Nu cred eu ca dupa ce muta coloratii or sa faca un parc, nu nuu.
14
8
Eu zic sa nu i mutati sa i lasati acolo in lumea buna ca poate se mai cizeleaza un pic
11
23
Daca citim cu atentie ce a zis Chitaila, observam ca amesteca 2 "proiecte" care nu au nicio legatura intre ele. Intai zice ca va face un PUZ pentru terenul din zona Industriala, pentru a construi acolo NOI LOCUINTE SOCIALE. Apoi nu zice ca ii va muta acolo pe cei din Henri Coanda, ci ca EXISTA POSIBILITATEA SA FIE MUTATI, FARA A SPUNE CA II MUTA UNDEVA. Din ce zice Chitaila se intelege clar ca VA MAI CONSTRUI LOCUINTE SOCIALE, DAR NU PENTRU A-I MUTA IN ELE PE CEI DIN Henri Coanda. Oricum, la final recunoaste ca au gresit cand au transformat RAEDPP in Societatea Comerciala AFI, pentru ca o societate comercila trebuie sa faca profit, iar CAMPUSUL SOCIAL Henri Conada trebuie subventionat de Primarie,asa ca trece pe capul DGAS. Concluzia: va construi si mai multe locuinte sociale, nu ii va muta pe cei din Henri Coanda, iar din banii constantenilor le va plati subventii celor cazati acolo. Hales, bules, bine ati ales, CONSTANTA... LA FEL!
32
7
Mai bine benzina si chibrit si scapati mai ieftin, cra cra la sapun ..!..
37
8
Mai facem 100 de petitii daca e nevoie! Sa nu mai dureze!
36
6
Da fuga da da da fuga acum acum si fa cite o felatie la ciit mai mulți de acolo Esti pă faras domnule draga Ai sa i mi dai dreptate dupa alegeri Pin atunci cu drag ALUPIGUS toata tu si echipa
17
9
Bravo, in sfarsit
18
7
Trebuie mutați Urgent...au distrus toată zona.....și TRIMIȘI LA MUNCĂ...miroase a nespălat 3 străzi in jurul lor.....e jale...iar Mazăre tb.eliberat si mutat intre ei...asta ar fi adevătata detenție
44
4
Ducă-s-ar, unde a înțărcat mutu iapa, cu flori și lumânări.
22
7
Trebuie mutati , au fost distruse cateva generatii de copii la scolile din zona imediat apropiata cartierului intrucat copii altor etnii precum si copii romanilor s-au "tiganit" mergand la scoala impreuna cu copii acestei etnii care are in sange cultul nesimtirii, tupeului, neseriozitatii, mediocritatii , al falsului si al minciunii, "combinatii" si prin puterea exemplului si prin imcompetenta profesorilor cateva generatii de copii au dezvoltat un comportament social deviat invatat de la copii celor ce locuiesc in cartierul ala si merg la scoliele din zona. Trebuie mutati ori in Palazu ori in Palas acolo unde isi vor regasii semenii.
47
9
Voi nu înțelegeți ca exista o singura soluție: SOLUȚIA FINALA?! Ca niciodată nu o sa rezolvati nimic cu wciorile astea imputite?! Cheltuiți bani degeaba, primărie nenorocita, pentru unii care n-au plătit o taxa măcar toată viața lor, care nu muncesc, care nu produc nimic, ba dimpotrivă, fac numai rau și distrugere și sunt periculoși. Lua-v-ar dracu cu timpurile astea nenorocite pe care le trăim ca trebuie sa pupam in cwr toți degeneratii când trebuiau scoși pe furnal la Auschwitz simplu și rapid și se rezolva totul, se făcea curatenie așa cum trebuie sa se faca. Platesc CAS, am plătit impozit luna trecută de mi s-a făcut rau, tata și-a dat jumăt**e din pensie pentru un impozit nenorocit și abuziv și voi cheltuiți banii pe wciori, ma, javrelor?! ‘Tu-va-n gura cu wciorile voastre cu tot.
66
8
a avut dreptate "introdu nume dictator german" !
19
5
CE BINE AR FI
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102