REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Casa cu Iederă, RASĂ de pe fața pământului! A fost înlocuită cu GUNOAIE și PARAGINĂ!

Casa cu Iederă, RASĂ de pe fața pământului! A fost înlocuită cu GUNOAIE și PARAGINĂ!

Replica API 27 februarie 2020 | 12:03 524

Locul în care se afla „Casa cu iederă” de pe bulevardul Ferdinand se află în continuare liber și așteaptă să primească un nou imobil. Spațiul aflat pe bulevardul Ferdinand, în vecinătatea Teatrului de Stat Constanța, este în paragină.

În acest loc se afla o casă, pe care constănțenii o numeau „Casa cu iederă”, un imobil abandonat de mult timp, dar care impunea o anumită admirație, chiar și în starea avansată de degradare. „Casa cu iederă” a fost demolată în anul 2018, la cererea investitorului, Aras Nurgian. Acesta a obținut din partea Primăriei Constanța, în decembrie 2017, o autorizație de demolare, care viza imobilul de pe bulevardul Ferdinand.

În acest moment, locul este împrejmuit de garduri metalice și lăsat de izbeliște de cei care au solicitat demolarea și construirea unui nou imobil pe locul fostei case. Buruieni și gunoaie zac în interior, iar constănțenii care trec pe langă Teatrul de Stat Constanța și se uită pe partea cealaltă a străzii, simt că lipsește ceva. Casa acoperită cu iederă în întregime nu mai fusese locuită de două decenii și a fost lăsată în paragină. Nostalgicii spun că la ferestrele casei puteau fi văzute ghivece cu mușcate și perdele superbe, fluturate de vânt în zilele călduroase de vară.

Aras Nurgian o obținut de la Primăria Constanța, pe data de 12 decembrie, Autorizația de desființare nr. 101, care vizează un imobil de pe bulevardul Ferdinand. Actul emis de municipalitate viza „Desființare imobil existent S+P+1E+terasă, cu respectarea avizului Direcției Județene de Cultură Constanța privind păstrarea subsolului existent“. Autorizația de desființare face referire la imobilul situat pe bulevardul Ferdinand nr. 13. Actul este valabil 12 luni.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alo mai usor cu invectivele la Mazare, Fagadau si gasca, nu uitati ca NOI, Constantenii i-am ales cu o larga majoritate si nu doar o data!
0
1
din administratie ??? Eu le dau cacatul la lins !!! Ambelor sexe !!!
2
0
Mazare si gasca lui de mafioti au mutilat Orasul si St. Mamaia pentru cel putin 100 de ani de acum incolo , doar un seism catastrofal mai poate sterge si remodela arhitectura Orasului !
9
0
Semana cu Baghdad si atunci cand bate soarele iti da un sentiment asa...romantic de miros de mare cu Fasia Gaza sau o alta zona de conflict!SA VA FUT ADMINISTRAREA SI PE TOTI ANGAJATII DE SEX FEMININ CARE ATI CONDUS 30 de ani ORASUL CONSTANTA SI CARE V ATI LUAT SALARIUL DEGEABA DE LA STATUL ROMAN!Va spun cu zambetul pe buze ca nici un milion de LIRE STERLINE n are nici o valoare la Constanta
11
2
Sa vedem cum amenajeaza parcarea pt atata suprafata comerciala si pt locatari. Sunt multi prosti pe lume, fuduli si cu ceva bani, care sa vrea sa stea in " buric" de oras. Ce daca in zona este un adevarat vacarm, nu ai piete , este poluare la greu, nici loc de joaca..
15
1
Sa vedem cine face bloc acolo fara sa aiba parcare.
16
0
Face bloc degeaba imobiliare in ct este o pierdere pe viitor
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614