REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, instituția care supraviețuiește fără sprijinul statului. Ce zice noul director?!

Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, instituția care supraviețuiește fără sprijinul statului. Ce zice noul director?!

Victor ROTARU 21 februarie 2024 | 00:00 2879

Filofteia Pletea a fost numită în funcția de director interimar al Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, pentru 6 luni, începând cu data de 1 februarie 2024. Contactată de către reporterii de la Replica, directorul interimar, Filofteia Pletea, a transmis faptul că are în plan continuarea proiectelor foștilor directori și anume dotarea instituției cu panouri fotovoltaice și reabilitarea fațadei Casei de Cultură, partea dinspre bulevardul Lăpușneanu. 

Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, institutia care supravietuieste fara sprijinul statului. Ce zice noul director?!Filofteia Pletea, noul director interimar al Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța

Filofteia Pletea este noul director interimar al Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța, fiind numită pe data de 1 februarie, pe o perioadă de 6 luni de zile, după ce fostul director Costică Grosu a decedat în dimineața zilei de 20 ianuarie, în urma unui accident rutier grav, produs în Râmnicu Vâlcea. 

Pletea: „Deocamdată nu sunt probleme“

Contactată de către reporterii de la Replica de Constanța, Filofteia Pletea a transmis faptul că de moment nu există probleme în cadrul Casei de Cultură, însă, se confruntă cu dificultăți în privința facturilor destul de mari la utilități: „Deocamdată nu sunt probleme. Noi avem de dus la final proiectele pe care le-am început cu directorul Grosu, cu directorul Ungureanu. Problema noastră e autofinanțarea, trebuie să muncim să avem bani. Utilitățile sunt destul de mari, probleme nu avem, pentru că în acest moment nu avem datorii, dar clădirea este destul de mare, trebuie încălzită, pentru că altfel nu putem desfășura activitatea, facturile sunt destul de mari, dar ne descurcăm.” 

Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, institutia care supravietuieste fara sprijinul statului. Ce zice noul director?!Casa de Cultură

„Avem mai multe proiecte de suflet“

Proiectele le vom duce la bun sfârșit, sunt proiecte de suflet, ne vor ajuta în desfășurarea activității noastre. Avem un proiect legat de instalația fotovoltaică despre care directorul Grosu tot timpul a vorbit, care ne-ar ajuta foarte mult, este vorba despre fațada clădirii, cea dinspre Lăpușneanu, care trebuie puțin reparată. Statul nu ne ajută cu fonduri, ne autofinanțăm. Evenimente avem, site-ul este plin, colegii noștri afișează și prin oraș în spațiile amenajate de către primăria Constanța cu care avem o colaborare bună, din totdeauna a fost o colaborare bună, așa că va trebui să menținem aceeași colaborare. Evenimente sunt, se face publicitatea lor, sălile noastre sunt pline la spectacole, pentru că avem evenimente pentru orice categorie de vârstă, avem spectacole pentru copii, vineri vom avea o comedie, sâmbătă vom avea un concert, sunt evenimente“, a mai declarat directorul.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Păi la 200 de lei biletul, cred și eu că se descurcă....
0
0
manifestari culturale, nu prea sint.
0
0
Ce încă se numește,,a sindicatelor"?Nu cred ca mai e cazul.Ca și autofinanțare, ma rog,dar care i statutul clădirii? E de stat,e pe privat?Dacă i privat,normal că te autofinanțezi, dacă i de stat,de ce nu finanțează statul?Care i de fapt statutul legal? Cum să fac și eu să pun mâna pe o casă de cultură a sindicatelor,să mi fac o afacere.Unde pot întreba?
3
1
Bună profesionistă,calităţi umane deosebite. Mult succes !
2
0
Bună profesionistă,alităţi umane deosebite. Mult succes !
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436