REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Casa de Cultură din HÂRȘOVA va fi reabilitată!

Casa de Cultură din HÂRȘOVA va fi reabilitată!

Replica API 8 aprilie 2021 | 11:59 1657

Vești bune pentru locuitorii din Hârșova! Orașul Hârșova a lansat o achiziție prin care intenționează să fie executate lucrările în vederea demarării proiectului ,,Modernizare și dotare Casa de Cultură Hârșova”, dar și furnizarea dotărilor necesare. Viorel Ionescu, primarul localității, a accesat banii necesari în vederea demarării proiectului ,,Modernizare și dotare Casa de Cultură Hârșova”, aceștia provenind din fonduri europene. Valoarea totală a lucrărilor este estimată la 717.205 lei.

Obiectivul general al proiectului

Obiectivul general al proiectului constă în realizarea lucrărilor de modernizare prin care se vor asigura condiții adecvate pentru desfășurarea activităților socio-culturale, având un impact benefic asupra comunității. Prin acest proiect, primarul din Hârșova, Viorel Ionescu, dorește să crească accesul populației orașului la informație, educație, cultură și coeziune socială, în condițiile adecvate desfășurării acestor activități.

Odată cu finalizarea lucrărilor, vor fi asigurate condițiile necesare de pregătire suplimentară a tinerei generații, dar și posibilitatea dezvoltării unor activități cultural-educative precum grupuri folclorice, taraf, cercuri de ceramică, sau a unor activități sociale specifice vârstnicilor.

În cadrul proiectului vor fi realizare mai multe tipuri de lucrări

Pentru asigurarea funcționării conform cerințelor și exigențelor de calitate, se vor realiza următoarele categorii de intervenții: lucrări de terasamente și lucrări de construcții. Cele din urmă presupun intervenții la structura de rezistență și la arhitectura clădirii, lucrări de izolații termoenergetice, la instalațiile electrice, la instalațiile sanitare, termice și la cele de stingere a incendiului. Se vor achiziționa lucrări de execuție și furnizare dotări, în conformitate cu prevederile proiectului tehnic, prescripțiilor tehnice, standardelor în vigoare și în conformitate cu prevederile caietului de sarcini.

Sursa foto: harsova.ro

Atribuirea se va face pe criteriul "preţul cel mai scăzut"

Valoarea estimată a contractului este de 717.205 lei, iar ofertele se pot depune până pe 22 aprilie 2021. Atribuirea se va face pe criteriul "preţul cel mai scăzut".

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218