REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Casa de MODĂ Paluggio și-a tras OBLOANELE

Casa de MODĂ Paluggio și-a tras OBLOANELE

Replica API 3 iunie 2021 | 00:32 3879

Designerul Roxana Mihalache avea, împreună cu sora sa, Florentina Mihalache, care este soția unui handbalist celebru, Casa de Modă Paluggio, ce funcționa într-un sediu RAEDPP. Obloanele sunt trase la casa de modă, de pe strada Dezrobirii nr 118, iar vecinii spun că nu au mai văzut-o de mult timp pe Mihalache prin zonă. Cele două au închis și societatea ce avea ca domeniu de activitate activități de curățenie a clădirilor. Din ce-o trăi, astăzi, Roxana Mihalache?

Roxana Mihalache este soția lui Radu Mazăre și ea a fost cea care, de-a lungul timpului, i-a realizat fostului edil toate costumele extravagante pe care acesta le purta în celebrele seri de carnaval de la malul mării, prin Casa de Modă Paluggio. Numele casei de modă nu a fost ales întâmplător. „Paluggio“ a fost numită după porecla „păluga“, cu care o alinta Radu Mazăre, din cauza înălţimii sale.

sediul în carea funcționat Casa de modă a Roxanei Mihalache

Roxana are două firme, Paluggio Design SRL, prin care îşi desfăşura activitatea din domeniul designului vestimentar, pe strada Dezrobirii, şi Paluggio RF SRL, firmă specializată în „activităţi generale de curăţenie interioară a clădirilor”, ambele în asociere cu sora ei, Florentina Mihalache, soția handbalistului Chike Onyejekwe, internaţional român. Firmele nu mai au profit de mulți ani, iar cifra de afaceri este 0.

Chike Onyejekwe și Florentina Mihalache

Chike şi Florentina s-au cunoscut în urmă cu câţiva ani, pe litoral, atunci când handbalistul juca pentru HCM Constanţa. În vara anului 2018, cei doi s-au căsătorit. Florentina Mihalache a mai avut o firmă, Arts Leasure SRL, ce avea ca domeniu de activitate imobiliarele, însă și aceasta este declarată inactivă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu s au orientat ca Irinuca lu Nicusor care e si acum chipurile mare doamna la CJC.... i se zice si cheala!!!
1
0
Traieste din muya pe care o ia mazare in penitenciar. Draq de zdrente si secaturi
4
0
nu o fi auzit, dar bani de la bugetul primariei mazariste o fi papat, zic
5
0
Nu ne pasa! Oricum era innexistenta, nu a auzit nici naiba de casa asta de MODA
8
0
Ma rugat Radu sa am grija de tine
4
1
n am putut sa dorm toata noaptea
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108