REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CASA fostului primar al Constanței, DISTRUSĂ de IGNORANȚĂ și INTERESE IMOBILIARE

CASA fostului primar al Constanței, DISTRUSĂ de IGNORANȚĂ și INTERESE IMOBILIARE

Replica API 10 martie 2021 | 14:46 18131

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sictir voivozeanco nu-ti mai ajunge cat ti ai umflat buzunarele,stai dracu acasa ca e ilegal sa iei si pensie si salariu si mita,toate de la noi cetatenii de rand!!!
2
0
Hoata de Voivozeanu a mancat 1.2milioane fonduri europene pentru consolidare ,modernizare si ce sa vezi a crapat. Dk nu construia ala langa un bloc ramanea cu banii. Sa vedem ce se intampla mai departe. O consolideaza din nou pe banii nostri. Politicieni si functionari hoti. Din cauza asta suntem unde suntem.
2
0
Casa din Imagine Apartine Primului Primar Al Constantei :Ion Banescu de mic Copil Sa Nascut in Piatra Neamt in Partea de Moldova in 1851 si in Constanta a venit in ziua de :7 Februarie 1905 pana 11 Aprilie 1907 ca Primar Al Constantei iar pe 12 decembrie 1909 probabil o fi murit de un infarct Miocardic cine stie de!! Deci de la Nasterea lui se Implinesc 170 de ani din 1851 pana acum in 2021!
1
1
Machidonii cu contructiile lor de cacat,oarecum dupa chipul si asemanarea lor,au distrus arhitectura orasului.
5
1
Machedonii astia, primitivi si imputiti, au distrus orasul.
5
3
Baba scofalcita s a trezit acum sa manance bors,cand era cur si izmene cu fosta conducere nu avea curaj sa zica,o coarda cu 2 fete isi cauta doar intersul ei indiferent ce partid e la putere!
4
2
Mars la pensie, fa.
5
2
primaria Constanta la sedii RAEDPP, de plateste chirie??????
6
0
Ce nume beciu
10
3
statul nu face cladiri din bani publici, ci prefera sa plateasca chirie la un privat care in cativa ani sa-si scoata cheltuiala, pe formula asta statul a imbogatit pe multi, acest Iani Beciu poate ca nici nu avea banii sa faca cladirea asta, dar a luat de la banca si plateste rata din chiria de 20 000euro lunar si intr-un final ramane cu cladirea care a castigat-o fara nici un efort, doar ca s-au tras sfori ca sa i se acorde creditul de la banca si sa aibe chirias care sa-i plateasca in mod constant fara intrerupere.Dati-l in judecata si recuperati prejudiciul care l-a pricinuit casei Banescu.
15
1
A dat aprobari fagabou la oierii lui.
17
6
Care il injurau pe Chitac? Ati vazut bah, golanilor, ce prapad a facut Fagabou si Mascariciul in orasul asta, si asa amarat. Dar ce treaba aveti voi? Vreti doar sa beti cafeau la bulevard, sa va parcati rablele de dimineata pana seara.
19
9
de cateva zile babuta scofalcita a obosit de tot si nu mai apare la Litoral tv. Cica il vor da afara si pe mitocanu caraghios.
8
0
credeti ca am incasat eu toti banii pe chirie cei 20.000 eur pe luna ? Pai lunar mancau de la mine si Babu si Fagadau cate 5.000 de eur. De inainte sa construiesc cladirea mi-au impus treaba asta. Daca acceptam bine, daca nu iarasi bine. Cladiri pe care sa le inchirieze primaria si sa se dea bani paraindarat lunar erau destule in oras !
26
2
Unde sta Fagadau sai ii fac casa muzeu?
23
2
nu te pune cu fam beciu ca tzio iei
2
21
casa facuta de Ion Banescu,casa de locuit nu a fost declarata monument istoric decit f.tirziu de catredna Voiovozeanu care si-a inchipuit ca poate sa cistige cladirea in valoare.De fapt cladirea a fost distrusa de catre fostul director Papadopol care avopsit cu grena caramida aparenta si cu var tencuiala iar apoi si ferestrele cu PVC.Ma mir cum au reusit s-o declare monument istoric de fapt tirziu dupa obtinerea autorizatie de construire a numitului de mai sus.Documentati-va la DIrectia de Cultura
18
3
Makidoni imputiti care au distrus orasul. Sa va intoarceti la oi, la tara, orasul nu e de voi!
30
6
Nu este vinovat cel care a construit,este "VINOVAT" cel care a emis Autorizatie de constructie si Urbanism.Autorizatia e fost eliberata de toate
34
3
Va dati seama, daca unei institutii a statului, respectiv Centrul Th. Burada, fosta Sc Populara de Arta, nu i se face dreptate , ce sperante sa avem noi, plebea, cand suntem calcati in picioare de bisnitarii astia cu statut de ,chipurile, oameni de afaceri . Oribilitatea aia de cladire a fost facuta la comanda, se stia ca va lua 20mii pe luna , tot de la aia care ar fi trebuit sa sanctioneze,stopeze lucrarile neconforme, dar, deh... psdul a zis ca-i vesnic in Cta, ca-s stapani ei si haita de hoti nespalati . Raspunde cineva pt asta si pt multe altele cate s-au petrecut in orasul asta ?
43
0
Sa dea domnul Beciului sa i mearga tot pe dos Cum au putut sa faca asa ceva cu riscul de a compromite monumentul istoric Si asa in Constanta sunt asa putine monumente la cta Urat din partea Beciului ,normal si oamenii de la tara fara studii prea multe cunosc legile constructiilor
22
1
o prevedere a codului civil fundamentata stiintific, banuiesc, care prevede o distanta minima intre un imobil si hotarul propretatii este anulata de batranei si vecinei stransi cu usa deseori printr un acord de construire , acord care este un act pierdere a mare parte din valoarea proprietatii.Asta sub privirile blajine ale autoritatilor si a avocatului poporuluiStatul a avut grija ca aceasta jecmanire sa nu fie taxata la valoarea de piata, sa nu dea de banuit jupuitului .Probabil ca si acest Banescu o fi dat vreun acord .
13
2
acum casele primarilor sunt monumente, peste 0 de ani o sa spuneti ca si casa lui mihaesi sau neagoe si chiar a lui mazare sau fagadau sunt monumente istorice. ia pozati-le sa vedeti ca tot viloaie mari facute din furtisaguri sunt!!!
12
26
Combinatia machedo.psd este intotdeauna distructiva
37
3
Mazare, Fagadau si toata gasca ar trebui trasi la raspundere!!!!
45
3
Machidoni...bleah !
37
5
vreau sa vad casa activistului ssecurist Neagoe si a fiicasii, amandoi in USRi si activi nevoie mare pe retele de manipulare.
24
7
ASA NE TREBUIE, NE-AU INCALICAT MMACHIDONII, DIN CARCIUMARI SI CIOBANI DE PE TIMPUL LUI CEASCA AU AJUNS SA-SI BATA JOC DE DE SIMBOLURILE SI VALORILRE TARII. AU AJUNS MARI LATIFUNDIARI SI DEZVOLTATORI IMOBILIARI.
48
5
Dar atat de batut in cap sa fii machidonule,sa nu citesti si tu nimic din istoria locala? Ai stricat peisajul urbanistic cu mastodontul tau fara bun gust in buricul targului.Rusine!
44
5
Primaria este vinovata de toate relele din oras! Cu un departament de urbanism de tot 'rahatul', unde s-au perindat tot felul de mafioti si 'ageamii' a ajuns Constanta cel mai urat oras al tarii. Daca vrei sa faci ceva pe terenul tau, ca persoana fizica, ti se impune sa ai un POT de 30%, dar daca esti 'mafiot' poti construi pe toata suprafata terenului. Cine a facut acest regulament si cum se respecta?
58
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367