REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Casa lui Alexandru Arșinel a fost spartă de cinci ori. Cum arată acum

Casa lui Alexandru Arșinel a fost spartă de cinci ori. Cum arată acum

Replica API 23 august 2022 | 13:29 1087

Actorul Alexandru Arșinel are de mulți ani o casă în localitatea 2 Mai. Proprietatea pusă la închiriat atrage numeroși turiști în zilele călduroase de vară. Ei bine, vila celebrului actor a avut parte de câteva episoade mai nefericite.

Nu o dată, ci de cinci ori, casa lui Arșinel din stațiunea 2 Mai a fost spartă de infractori, în trecut. Vila rămâne în continuare foarte bine îngrijită, deși actorul se confruntă în această perioadă cu probleme medicale grave.

De mai bine de trei ani, casa de pe litoralul românesc este pusă la dispoziția turiștilor, fiind de închiriat. Vila se află la doar 2 minute de plajă. Mai mult, în apropierea locuinței se găsește și casa regretatei Stela Popescu.

Casa din 2 Mai are trei dormitoare, bucătărie, dar și o grădină unde se află și un grătar. Ea poate fi închiriată doar în totalitate, pentru un grup de persoane, iar prețul e destul de piperat.

Astfel, costul pentru o săptămână în timpul lunii august poate să ajungă chiar și la 7.000 de lei.

Un aspect important pentru turiști este faptul că dormitoarele au vedere la mare. Casa a fost renovată recent la exterior, iar curtea spațioasă, cu o grădină plină de flori, este perfect îngrijită, notează wowbiz.ro, citat de stiripesurse.ro.

Când a fost spartă casa lui Alexandru Arșinel

Casa lui Alexandru Arșinel a avut mari probleme în 2014, când proprietatea a fost spartă de hoți de nu mai puțin de 5 ori. Dezvăluirea a fost făcută chiar de faimosul actor.

„Au spart-o în decurs de trei zile de două ori. Și anul acesta încă de trei ori. Unul după altul. Acum au furat un frigider, mașina de spălat”, dezvăluia Alexandru Arșinel la România TV, în urmă cu ceva timp.

Din păcate, faimosul actoru se confruntă în aceste zile cu probleme de sănătate. Alexandru Arșinel a fost recent internat în spital, după ce a stat într-un cămin pentru seniori.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se poate asa ceva, sa devalizeze hotii casa unui revolutionar care a contribuit decisiv la inlaturarea lui Nicolae Ceausescu? Incredibil...
1
0
Mai lasati-ne cu hodorogul asta! Ne intoxicati cu circul mascariciului. E jalnic. Nu ne intereseaza.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108