REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Casa unui proaspăt judecător, admis în magistratură anul trecut, a fost spartă de doi minori!

Casa unui proaspăt judecător, admis în magistratură anul trecut, a fost spartă de doi minori!

Victor ROTARU 13 februarie 2024 | 00:00 1816

Cosmin N. și Florin M., doi minori din Dăeni, județul Tulcea, după ce s-au amețit bine într-un bar din sat, la inițiativa lui Cosmin N., s-au decis să spargă casa unui proaspăt magistrat, admis în magistratură în vara anului trecut, știind despre acesta că este plecat de acasă. După ce au sustras din locuință mai multe obiecte, cei doi au plecat cu mașina magistratului. În final, au avariat-o, după ce s-au răsturnat.

 

Casa unui proaspat judecator, admis in magistratura anul trecut, a fost sparta de doi minori!

Totul s-a întâmplat în noaptea de 18 spre 19 martie 2023, atunci când Cosmin N. și Florin M. au pătruns, prin escaladarea gardului și, ulterior, prin spargerea geamului, în locuința Lilianei N., din localitatea Dăeni acolo de unde au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, pachete cu carne și cârnați, articole vestimentare, un joc de șah, țigări, 9 pahare, o pereche de pantofi sport Crapp Clasic, trei pachete de cafea și au distrus mai multe bunuri. 

Din curtea aceleiași locuințe au sustras autoturismul marca Opel, cu care au circulat pe drumurile publice din localitate, ambii minori conducându-l, pe rând, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie, ulterior, la ieșirea din localitate Gârliciu, cei doi s-au răsturnat cu autoturismul. Înainte de spargere, cei doi consumase băuturi alcoolice la un bar din sat, acolo unde au și pus la cale spargerea, Cosmin N. fiind și în relații de rudenie cu Liliana N. și cunoscând că, la acel moment nu se afla în locuință. 

După ce s-au răsturnat cu autoturismul, cei doi au încercat să-și ascundă urmele, furând numărul de înmatriculare de pe autoturismul avariat. În continuare s-au deplasat, pe jos, cu intenția de a ajunge la niște cunoștințe. Ferindu-se să nu fie observați în timpul trecerii autoturismelor pe lângă ei, inculpații se ascundeau în vegetația uscată, iar o parte din bunuri și numerele de înmatriculare le-au ascuns într-o groapă și, o altă parte din bunuri, le-au aruncat în vecinătatea acestei gropi.

Casa unui proaspat judecator, admis in magistratura anul trecut, a fost sparta de doi minori!Mașină răsturnată

Magistrații din cadrul Judecătoriei Măcin au decis să îi condamne pe Cosmin N. și Florin M., la măsura educativă neprivată de libertate a asistării zilnice pe o durată de 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, distrugere, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Sentința nu este definitivă.

Precizăm că Liliana N. a fost admisă în magistratură, respectiv în Consiliul Superior al Magistraturii, după ce a promovat concursul de admitere organizat anul trecut. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436