REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Căsătoria Andreei Bălan cu George Burcea este nulă

Căsătoria Andreei Bălan cu George Burcea este nulă

Replica API 28 iunie 2019 | 00:00 476

Andreea Bălan și George Burcea s-a căsătorit în urmă cu trei ani în Los Angeles, iar acum au aflat vestea șoc: actul de căsătorie este nul. Cei doi au fost prezenți în platoul Xtra Night Show și au explicat situația complicată.

"Noi ne-am căsătorit în Los Angeles, nu în Vegas. Noi ne-am dus pe plajă și ne-a citit ceva un pastor. Am zis că facem acolo frumos ca în filme și când vom reveni în țară vom face. Ne-am gândit așa că dacă tot facem botezul Clăriței facem și nunta. Va fi pe 15 septembrie.", a povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan a explicat și care este problema cu căsătoria dintre ea și George Burcea, dar și motivul șocant pentru care a decis să facă nunta în acest an.

"Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soț și soție. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat și n-am făcut în România. La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii. Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă și unul dintre motivele pentru care voiam să facem nunta anul acesta. Am avut un șoc emoțional și mi-am dat seama că dacă nu suntem căsătoriți, George nu avea puterea să mă deconecteze de la apartate dacă se întâmpla ceva. Am avut un șoc, puteau să facă acest lucru părinții mei, dar n-am vrut.", a mai spus Andreea Bălan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ca ne explica ei cum sta treaba .nu putea poporul dormi din cauza asta siktir
0
0
Dumnezeu stie ce a mai fost si cu problema Andreei Balan ,multi nu o cred pentru ca nu este genul sa arate suferinta pe chip.Principalul lucru este ca se simte bine.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272