REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Cascadorii râsului: firma de pază a prins hoţul, poliţiştii l-au "scăpat" pe geamul de la baie

Cascadorii râsului: firma de pază a prins hoţul, poliţiştii l-au "scăpat" pe geamul de la baie

Replica API 18 ianuarie 2013 | 00:00 124

Întâmplări din categoria "epic fail" ale oamenilor legii

Întâmplări din categoria "epic fail" ale oamenilor legii

În spatele muncii titanice, depusă de oamenii legii constănţeni, zi de zi, stau şi câteva evenimente ce s-ar putea încadra la categoria "epic fail". Având în vedere activitatea stufoasă cu care se confruntă zilnic, poliţiştii constănţeni fac faţă cu succes, însă, până la urmă, sunt tot oameni. Aterizând strict pe latura "erori ale eroilor", există câteva evenimente menite să descreţească până şi cele mai încordate frunţi, fie că este vorba de oameni ce se plimbă agale, prin oraş, cu cătuşe la mâini sau hoţomani ce fug de la Poliţie pe geamul de la baie.

Precum în parodiile imortalizate pe micul sau marele ecran, în anul 2011 o scenă avea să lase trecătorii cu gura căscată. Peisajele se derulau într-o frumoasă noapte de primăvară, când locuitorii Constanţei, cu îndeletniciri nocturne, aveau să vadă trecând pe lângă ei, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat, doi puştani care aveau cătuşe la mâini. Probabil că ar fi vrut să şi salute trecătorii însă nişte "treburi" metalice le cam dădea bătăi de cap. Ce se întâmplase de fapt? Puştanii, de 12, respectiv 15 ani, fuseseră prinşi de oamenii legii, în noaptea de 28 spre 29 aprilie 2011, acuzaţi fiind de mai multe furturi, atât din locuinţe, cât şi din societăţi comerciale. Filaţi de ceva vreme, şi cu o activitate lungă în spate, micii borfaşi au intrat pe mâna poliţiştilor, fiind duşi la una din Secţiile de Poliţie de pe raza municipiului Constanţa. Toate bune şi frumoase, însă, văzându-se singuri într-o încăpere, borfaşii au hotărât că a venit momentul de a-şi testa abilităţile de atleţi. Cu mişcări de felină, ce l-ar fi făcut gelos până şi pe James Bond, puştanii au tăiat-o tiptil. Aceştia au fost zăriţi ulterior, plimbându-se într-un cartier constănţean, cu cătuşele la mâini, un bărbat sunând la poliţie întrucât era cât pe ce să dea cu maşina peste ei.

A scăpat pe uşa de la baie, din Secţia de Poliţie

Însă, trecând peste trendul impus în 2011, când accesoriile cele mai la modă erau, din câte se pare, cătuşele, ajungem în anul 2013, când un nou episod apare la malul mării. De această dată este vorba despre o zi de iarnă - caz recent -, cu temperaturi mai indulgente, ce-i drept, când agenţii unei firme de pază au prins mai mulţi hoţomani ce dăduseră iama prin bunuri ce nu le aparţineau. Hoţii au fost imediat predaţi Poliţiei. La fel, toate bune şi la locul lor, bărbaţii au fost duşi la Secţia de Poliţie, însă, surpriză!, nevoile fiziologice nu pot fi ignorate. Ca atare, unul din hoţomani s-a arătat foarte "lovit în aripă", probabil, făcând în aşa fel încât să ajungă la toaletă. Acolo, stupoare! nevoile fiziologice au dispărut odată cu inculpatul ce s-a strecurat pe fereastra de la baie, pe unde s-a furişat şi dus a fost. Ancheta este în desfăşurare, "dezertorul" fiind în continuare căutat de oamenii legii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108