REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CASCADORII RÂSULUI! Urmărit în trafic de o maşină de examen auto, după ce i-a arătat semne obscene poliţistului din dreapta! VIDEO

CASCADORII RÂSULUI! Urmărit în trafic de o maşină de examen auto, după ce i-a arătat semne obscene poliţistului din dreapta! VIDEO

Replica API 14 noiembrie 2017 | 00:21 5228

Situaţie inedită în traficul constănţean! Un tânăr teribilist, aflat pe locul din dreapta într-un autoturism marca Audi, a găsit de cuviinţă să îi arate semne obscene unui poliţist care se afla în maşina de examen pentru obţinerea permisului. Ce a urmat? Ceva la care nu se aştepta tânărul din Audi, dar nici tânăra care tocmai dădea examenul pentru obţinerea permisului! Poliţistul a decis să urmărească maşina Audi în trafic, la volan fiind, desigur, tânăra dornică să obţină permis, iar poliţistul examinator - în dreapta!

“Cursa” s-a încheiat pe malul lacului, în Parcul Tăbăcărie, în jurul orei 12.30, acolo unde tânărul cu semne obscene se oprise… la odihnă, mai exact la întâlnire cu alţi tineri care parchează frecvent în zonă.

La faţa locului, poliţistul de pe maşina de examen auto a solicitat şi prezenţa unui echipaj de Poliţie, după cum se vede din imaginile video.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/iata-ce-spune-politia-despre-tanarul-care-a-aratat-semne-obscene-unui-politist-in-trafic-336067/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Steliane ai niste apucaturi... la pensie cu tine comunistule
1
0
Pt ala cu basca...vei face contestatie ca te ai nascut....paduche ce esti
1
3
Radem glumim dar domnu politist care a coborat din polo a uitat sa isi puna basca. Contestatie la amenda si cu video asta vei castiga
4
2
Daca era politist il amenda el,nu chema un politist adevarat,dar cum nu mai sunt politisti cei de la examinari pt ca aparti de prefectura cheama pe altii! Sunt curios cum a constatat fapta politistul chemat,pe vorbe,sau exista inregistrare video?
3
3
Situatii neplacute, dar uite ca inca se mai intampla... De ce vorbiti de examinatori daca aveti idee ce inseamna retarzi la volan pericole pe 2 sau 4 roti.
6
1
Dilema mea, domnisoara a luat permisul?
13
4
caz penal.de hohaha.....
3
3
Are dreptate Sofer. Cred ca Neagu este deosebit de prost. Mersul lui spune tot.
4
0
dl Stelian este unul dintre cei mai corecti examinatori si un caracter deosebit! De o prostie rara este Neagu venit de la frontiera care a lovit masinile de examen de 3 ori in trei luni! Adevarat record! Pe el cine-l pica?
16
8
Politia mergea normal cu elevu numa ca retardu ala s a oprit in drumu lui si la luat la amendat si a facut bine . Ala daca i-a carnetu e un pericol pt constanta
24
2
MUISTUL ALA CU SEMNE MERITA IMPUSCAT CA ALA DE LA SARAIU CARE A SARIT LA GATUL POLITISTULUI IN PRIMAVARA
19
4
Bravo! Tot respectul domnule examinator. Avem nevoie de mai multi ca dumneavoastra. Succes in continuare si la mai mare cu acesti contravenienti ... infractorii de maine sunt astia
30
6
Asta nu merita munca de politie....este un isteric in momentul in care se urca in masina la examen.....
19
20
Traficul constantean Se arata semne obscene Se sicaneaza in trafic Se bat Se circula cu viteza, intreceri, etc Sau se circula cu 20 la ora, pe banda 2 si cu ochii in telefon sa vezi ce poze a mai postat vecina Se trece pe rosu Nu se acorda prioritate Masinile Audi, BMW,Mercedes, modelele noi, cele scumpe, nu sunt "dotate" cu semnalizare, ceilalti soferi trebuie sa intuiasca ce va face milionarul pt ca el nu semnalizeaza niciodata. De ce? Pentru ca nu exista politie! Politia constanteana este zero, faliment ! Nu exista camere video in intersectii ! Fiecare face ce vrea !
38
4
Da,cine a dat de permis in cta stie cine e imbeciluo asta,un scelerat!Nu il mai aplaudati ca e politist,asta e in ultimul rand politist,dupa oaie.Asta e un nebun,eu il propun pt pensie pe caz de boala psihica. Cine nu stie are tendinta sa ii tina partea,desi nu stiu cat de bolnav e el!
26
14
Eu eram pe masina de scoala,in fata mea idotul asta cu elev in masina,pe sectiune de oras unde se mergea cu 50-60,i-a pus frana in mijoocul intersectiei si ma urmarea cu masina cand l-am intrebat de ce executa frana fara motiv in mijlocul bulevardului!I-am dat mue si am plecat cu scartz,peste 4 zile am dat examenul ,m-a vazut si nu m-a recunoscut,e cel mai idiot examinator din tara.E un scelerat masturbat,trebuie inchis la Palazu.
13
27
Bravo dl politist poate asa mai scapam de cocalarii din trafic,uite cati au murit in ultima luna in Cta
30
6
Eu il stiu pe acest politis examinator este exigent dar pe buna dreptate,si in acest caz daca ne punem in locul lui cred ca toti luam foc,sa vezi o zdreanta aratand muie ce ati face?
35
1
Mai ales sa fie data la timp.Nu stiu de ce este suparat dnul militian?.Si asa are frigiderul plin si blesteme cat cuprinde
13
19
mai bine uita-te la stiri si vezi ca in 48 de ore in constanta au murit 5 persoane.....sa vedem pe cine o sa faca mata inteligent cand o sa te duca la groapa calcata cu masina de un retardat
28
1
Cocalarul tipic de Constanta,c-o shaorma cu de toate in stomac,c-o tigaie second-hand si se da smecher in trafic.Pentru ca toti cocalarii astia rapanosi sa dispara din trafic ar trebui sa stea cel putin 24h la parnaie.Vrem sa traim ca-n Vest dar sa fim cocalari ca-n Est,iaca ca nu se poate.
47
0
Auzi ce face " politia" huoooo , ilegal
13
28
mai mare rasul tara de cacat
5
15
Pai daca a prins infractoru!!!
5
2
Bravo merita rapanosu ala de examinator
6
25
Tanara a trecut cu brio examenul auto si a fost admisa si la politie serviciul circulatie...
22
3
Cunosc personajul, omuletul putand face chiar si o oaie sa para inteligenta. Poate contesta cu usurinta amenda, invocand o forma de retard.
36
9
Daca nu faceti update cu numele celor implicati sunteti fraieri
17
2
Si eu sunt curioasa daca a luat
9
6
Ce sclav idiot :l.sper sa ii dea 1500RON amenda.
32
4
Tanara o fi promovat examenul??????????
31
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367