REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Câștig fabulos al unui tânăr la o sală de jocuri

Câștig fabulos al unui tânăr la o sală de jocuri

Victor ROTARU 7 decembrie 2023 | 13:33 4233

S-a dat marele premiu la o sală de jocuri din Târgu Jiu! Un pasionat de ruletă din Târgu Jiu, Mădălin, a câștigat fabuloasa suma de 541.943,56 lei la Jackpotul Cards Spades în Sala de Jocuri Magnum. O explozie de bucurie a avut loc în sala de jocuri Magnum din Târgu Jiu în data de 4 decembrie, când Mădălin, un client fidel și pasionat de ruleta electronică, a câștigat un incredibil jackpot de peste 100.000 de euro la celebrul Jackpot Cards.

Castig fabulos al unui tanar la o sala de jocuriCâștigătorul premiului

Acesta nu este doar un moment notabil pentru Mădălin, ci și pentru Magnum, care se mândrește cu al doilea jackpot acordat în aceeași locație într-un interval scurt de timp. După cum s-ar spune, „șansa bate din nou la aceeași ușă”, iar această expresie prinde contur în lumina evenimentelor recente petrecute în sala de jocuri Magnum.

Mădălin, un jucător dedicat al ruletei electronice, a dovedit că perseverența și pasiunea pot fi răsplătite în mod spectaculos. Acesta a fost martorul unui moment de exaltare atunci când cărțile au făcut dintr-o simplă miză o avere de peste 100.000 de euro. Acesta nu este doar cel mai mare premiu câștigat de Madalin, ci și un record în istoria Magnum. Cu un alt jackpot acordat în scurt timp, sala de jocuri devine cunoscută nu doar pentru ambianța sa vibrantă, ci și pentru generozitatea sa în oferirea unor premii impresionante.

Premiul a fost acordat prompt, banii intrând în posesia câștigătorului în ziua următoare. Acest gest subliniază angajamentul Magnum față de clienții săi și modul în care aceștia sunt tratați cu profesionalism și promptitudine.
Nu doar o experiență terestră, brandul Magnum oferă și o platformă online, www.magnumbet.ro, unde clienții pot experimenta aceeași emoție a jocului atât în mediul land-based, cât și online. Sloturile de top disponibile și pe platforma online aduc laolaltă entuziasmul jocului și posibilitatea câștigurilor considerabile.

Castig fabulos al unui tanar la o sala de jocuriCâștigătorul premiului

În concluzie, câștigul impresionant al lui Mădălin la jackpotul Cards Spades nu marchează doar o victorie personală notabilă, ci subliniază și angajamentul Magnum de a oferi o experiență de joc excepțională clienților săi. Cu a doua mare recompensă acordată într-un timp atât de scurt, sala de jocuri Magnum devine destinația ideală pentru cei pasionați de noroc și câștiguri fabuloase.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu dau 40 %la stat patroni salilor de pacanele pentru ca sunt ei baietzi buni ci pentru ca asha spune legea si cu toate ca taxa asta este destul de mare ce sa vezi romani nu duc lipsa de sali de jocuri mecanice BA DIN contra,este inflatzie de pacanele pentru ca si proshti care merg sa duca bani la pacanele sunt multzi.
2
0
40% dă la stat :)))
1
1
Cei care joacă la păcănele se numesc donatori care se joacă cubcurentul
3
0
Sălile de păcănele o sursă de bani mulți pentru patroni și angajați și o pierdere mare în bugetul celor care joacă la păcănele Nu ai cum sa câștigi la păcănele doar sa pierzi bani și dacă câștigi ceva îi bagi la loc și mai aduci și de acasa sau scoți de pe card și pleci acasă lefter cu o gaura în buget de citeve mi de lei sau valuta Si într-o zi sau două ai băgat un salariu și începi sa îți faci datori ca vorba aia p***t CU BANI IN BUZUNAR
3
0
nu va e rușine sa faceți reclame la păcănele? cu asa știre încurajați oamenii sa joace la păcănele, sunt mulți care încă nu știu câți s-au sinucis după ce au pierdut averi la păcănele
5
0
Dupa 1990 cand aparusera salile Bingo am avut si eu un vecin care cashtigase o dacie dar nu s-a bucurat prea mult caci pana atunci pierdusera bani cu care ishi putea cumpara trei dacii,asha si cu pacanelele astea la catzi jucatori sau omorat pentru ca au pierdut tot sau si-au omorat parintzi sau bunici pentru ca nu le mai dadeau ashtia bani de pacanele se mai intampla sa cashtige unul,dar devarul este ca cei care cashtiga la jocurile astea de noroc sunt doar patroni salilor de jocuri mecanice,ca din cashtigul lor de pe urma proshtilor mai trebuie sa dea ceva asta este si normal caci altfel nu le-ar trece nimeni pragul.
7
0
nu mai avem fabrici ,uzine, santiere ,unde tineretul sa mearga la ...pacanele,a disparut munca cinstita si cand pierd se gandes sa se sinucida !si chiar o fac indemnati de jocuri disperate sa castige !
4
0
"se mândrește cu al doilea jackpot acordat în aceeași locație într-un interval scurt de timp" ce sanse erau - zero se vede ca pe astia nu-i verifica nimeni si fac tot felul de combinatii; romanica - sat fara caini; jocurile de noroc sunt interzise in aproape toate tarile lumii cu cateva foarte rare exceptii; la noi au invadat centrele tuturor oraselor si au si reclame tv; tara de infractori si escroci asta au facut din noi analfabetii care ne conduc
4
0
Marcam si noi reclama asta? O sa fac screenshot si trimit la cna si o sa postez aici raspunsul lor
13
0
Reclama.......................
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436