REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Câștigătorul celebrei TOMBOLE organizate de o clinică din Constanța a fost desemnat!

Câștigătorul celebrei TOMBOLE organizate de o clinică din Constanța a fost desemnat!

Replica API 2 februarie 2019 | 12:44 1680

Vineri după-amiază, la ora 16,00, într-un cadru festiv, la sediul Clinicii CERMED din municipiul Constanța a avut loc extragerea câștigătorului Tombolei „CERMED te trimite de Ziua Îndrăgostiților în Poiana Brașov”. Micuța Roxana a fost cea care a extras din urnă talonul câștigător, sub privirile atente ale membrilor comisiei de validare și ale asistenței. Cea care a realizat fișa medicală pentru preschimbarea permisului auto în cadrul Clinicii CERMED și, ulterior, a câștigat un sejur de trei zile în Poiana Brașov, împreună cu persoana iubită, este Constantina Soroceanu, din Constanța.

Clinica CERMED a avut ideea inedită de a le oferi pacienților care au efectuat fișa de preschimbare a permisului auto un premiu, un prilej de relaxare și binedispunere. Astfel, pacienții care au realizat fișe de preschimbare a permisului auto la sediile clinicii medicale, în perioada 1 noiembrie 2018 – 1 ianuarie 2019, și au completat talonul cu datele de identificare, au putut participa la tombola ce a avut drept premiu un sejur de trei zile și trei nopți în Poiana Brașov, la hotelul Alpin, în perioada 14 – 17 februarie a.c. – având inclus trei mese pe zi și transportul dus/întors Constanța – Poiana Brașov. Aproximativ 950 de persoane și-au încercat norocul, completând taloanele respective.

Vineri după-amiază, 1 februarie a.c., de la ora 16,00, la sediul din strada Constantin Hurmuzache al Clinicii CERMED, într-un cadru festiv, a avut loc extragerea câștigătorului. Micuța Roxana a fost cea desemnată să aleagă talonul câștigător și după ce i-a făcut pe cei prezenți să aștepte minute bune momentul alegerii – căci, după cum a spus și ea, taloanele trebuiau amestecate bine! – a extras talonul completat de Constantina Soroceanu, din municipiul Constanța. Extragerea a avut loc sub privirile atente ale asistenței, dar și ale comisiei de validare, formată din dr. Rebeca Ramona Ion, director medical al Clinicii CERMED, dr. Dumitru Naum, medic neurolog, Rodica Constantin, expert contabil și avocata Oana Florea.

Talonul a fost validat, iar câștigătoarea a fost anunțată telefonic de Sabina Tudorică, managerul marketing al CERMED, care a ajuns în următoarea jumătate de oră, la sediul clinicii din municipiul Constanța, pentru ridicarea diplomei.

Câștigătoarea Constantina Soroceanu s-a arătat încântată de premiul câștigat și a ținut să felicite colectivul Clinicii CERMED pentru profesionalismul și amabilitatea de care dă dovadă de fiecare dată când apelează la serviciile medicale oferite în cadrul acestei unități medicale.

„Am primit vestea cu multă bucurie, eram la muncă atunci când am fost sunată. Recomand tuturor să apeleze cu încredere la această clinică medicală. Mi-a plăcut foarte mult modul lor de a întâmpina pacienții, de a vorbi cu ei, inclusiv cum se face programarea prin telefon, operativitatea, corectitudinea, timpul acordat, ceea ce contează foarte mult în zilele noastre. Vă urez putere de muncă, să rămâneți echilibrați și vă felicit, sunteți o echipă de profesioniști!”, a afirmat Constantina Soroceanu, câștigătoarea tombolei, care va merge în Poiana Brașov alături de soțul ei.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numarul "pacientilor" a crescut odata cu tombola si se vor diminua dupa acordarea premiului. Aceasta clinica nu are pacienti de au inceput sa plateasca reclame si sa organizeze tombole?Mestar2000, Macta, Medlife etc nu au timp de asa ceva, de ce?ca sunt ocupati cu pacienti. Tombola la o clinica medicala hahaha
1
0
Hai sa mai facem o reclama mascata sub forma unui articol. De ce ai face analize la cermed si nu la regina maria? Sau acibadem?iowemed? Synlab?isis? Pentru ca cermed a platit articolul. D aia ... ziaristoooo lua-ti-as presa n poola
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468