REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Cât au costat silicoanele Antoniei! Și-a plătit operația cu banii de pe un concert

Cât au costat silicoanele Antoniei! Și-a plătit operația cu banii de pe un concert

Replica API 27 februarie 2020 | 00:00 1531

Antonia

Solista şi-a remodelat sânii pentru a doua oară la începutul lunii.Antonia (30 de ani) a vrut să îşi facă un cadou pentru 12 aprilie, când îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Aşa că a apelat la renumitul medic estetician Radu Ionescu.

Nemulţumită de forma sânilor ei şi de faptul că aceştia erau puţin lăsaţi, artista s-a lăsat pe mâna specialistului care a reuşit să îi aducă bustul la o formă mult mai reuştiă, mai tonică, iar intervenţia a costat 5.000 €. În iulie 2015, înainte de a treia naştere, iubita lui Alex Velea (35 de ani) a mai trecut o dată pe la clinica altui medic, unde a lăsat aceeaşi sumă. Astfel, în ultimii aproape cinci ani, Antonia a cheltuit 10.000 € pe silicoane, echivalentul a două concerte de-ale ei, scrie click.ro.

Acum Antonia e supermulţumită de rezultatul intervenţiei şi, la recomandarea medicului, a renunţat temporar la sport. Antonia are trei copii: Maya (9 ani), din mariajul cu Vincenzo Catellano (34 de ani) şi Dominic (6 ani) şi Akim (4 ani), din relaţia cu Alex Velea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat o duce capul! Cu astea face ea banii!
0
2
da ...seamana cu silicoanele ce la poarta joiana care-mi da lapte...super silicoane...
3
2
A dat prima data 5000, a doua oara 5000 iar in total a dat cat credeti...10000!
1
2
La toate concertele,si panaramele astea sunt complice prin alinierea la concept!Numai banii din campanie luati pe concerte sa nu mai zicem canatari tip Andreea Banica in baraci de lemn pe afara pe la romulanet...aia lasa i de la noi!Dar restul trebuie verificat si nu ca verificarea Irinei Rimes!Ca asa bagam toti spionii sa ne reprezinte,si ei nu sunt pregatiti nici pe" minim de limba fluent vorbita".Disperare mare pe MAMA RUSSIA l au gasit pe fraierul ala din guvern sa o bage pe Banala Rimes iesita proaspat de pe bancile KGB ul Modern,dar slab pregatita!Mai avem si altii prin "show biz"
2
0
Frumos,elegant
1
2
Problema este ca toate concertele,deci banii panaramelor,sint platite din buget,de primarii,pe banii nsotri,Fara sa Ne intrebe cineva daca ne place. Sa faca concert pe stadion,sa plateasca stadionul,cine vrea s-o vada sa plateasca bilet de intrare,si mai vorbim.Apoi veniturile impozitate. Asa toti isi trag bani negri,de la buget,normal. Si vezi ratati precum banica,hrusca,couarul ala cu salcimii,panaramele,andra,borfi,loredana,etc,cum sparg banii nostri in figuri.
5
1
Fata asta mi se parea o fata valoroasa. Pe Loredana am iubit-o cu adevarat, in copilarie. Acum, insa, ambele au luat-o razna. Prima face caz despre noile silicoane, a doua se pozeaza aproape dezbracata, fara a constientiza ca are, totusi, 50 de ani. Ar fi bine sa fie mai cerebrale, mai rezervate, mai constiente de valoarea lor, care nu necesita astfel de inflorituri pentru a fi apreciata.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272